reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka nie no żartuje, swojego MAćka nie oddam ale mnie wkurzył dzisiaj bo marudny się zrobił i ciagle na złość coś odczynia.

Lamia a no własnie, może zapytaj lekarza co wolno, ile wolno itd.

Zafasolkuję..kop za te 4 wiadra

reklama
Schylanie się częste stawanie na palcach z rękoma w górze... jest troszke takich zakazów, ale daj się zwariować. Po prostu ostrożnie się poruszaj i "słuchaj" organizmu.

Zafasolkuję
ja całą ciąże ryczę na widok dzieci, słysząc historię i dobre i złe... Ja w ciąży jestem bardzo wzruszająca się. Hormony działają cuda...
Dla mnie stawanie na placach i podnoszenie rąk w górę to makabra, już tego nie robię, bo mam wtedy wrażenie, ze moja macica jest przydepnięta, a ja ją właśnie tymi łapkami w górę rozciągam. Podobnie z przeciąganiem się.

Zafasolkuję..kop za te 4 wiadra
tylko ja ich na raz nie niosę tzn 2 w jednej, dwa w drugiej ręce :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
, tylko tak po 4 litry i przemarsz 4 razy :-)
laugh.gif

Haha Dziurka to tak jak mnie moje fretki wkurzają, ale szkoda by mi było się z nimi rozstać. Kocham te małe urwisy!!

A ten gekon to "prezent" od męża żebym nie kupowała chomika :-D

Zafasolkuję bo w ten sposób faktycznie rozciągasz macicę. Może dojść do skurczu i można poronić... Dlatego ostrożnie! Jak to mój teść powtarza! Jak emeryt!!

Lamia
ja żadnego filmiku nie widziałam... coś się nie dodało...

Ostatnia edycja:
Lamia kurcze no przepraszam, podaj link do filmu.

A co nam się ma podobać odnośnie łóżeczka bo ja żadnego obrazka nie widzę, no chyba że w ciemno pytasz

Fifka, ooo ja się aż w taką egzotykę nie bawię. Mam psa i żółwia, oba zwierzęta z przygarnięcia z odratowania przed śmiercią. A i miałam jeszcze świnkę morską ale to jak miałam 16 lat. I zginęła śmiercią tragiczną. Spała w klatce a klatka zimą w łazience żeby cieplej jej było i w nocy weszła moja mam świnka się przestraszyła i zeszła na zawał.

Lamia śliczne to, szczególnie ta oliwkowa krateczka.

A powiem Wam w ogóle jakie jest moje zdanie, ot tak sobie bez żadnych podtekstów itd.
Mnie to się to wszystko strasznie podoba ale połowa z tych rzeczy to chyba niepotrzebna. To chyba raczej dla samego wyglądy niż dla funkcjonalności. I nie powiem, zestawiki tanie nie są.

Ostatnia edycja:
Dziurko boże..... faktycznie śmierć tragiczna...

A no egzotyka.... Mamy w planach jeszcze małego psa i akwarium morskie. O tak wygląda:
Mae_Akwarium_Morskie.jpg

Pies to dopiero jak mały będzie miał z 2-3 latka a akwarium jak będą pieniążki bo to bardzo drogi interes... Mój się na tym dobrze zna to się tym zajmie ale jednak funduszy sporo trzeba... No ale to jego marzenie!

Lamia go trzeba na dysk ściągać? :/

Fifka ano przepraszam akwarium mam ale małe, takie 25 l.
Lamia zaraz obejrzę.

Edit...zaraz nie obejrzę bo to prawie półtorej godziny trwa

Zafasolkuję chyba nie....może odpowiednich sąsiadek jeszcze nie spotkała.

reklama
fifka; nie normalnie sie go ogląda, w domu to nic nie musze obić a tu w pracy to musialm tylko to vod zainstalowć bo stary komp io nie miałam oprogramowania - ale nie trzeba sciagac

dziurka: no długi jest to trzeba tak jak sie ma czas ogladac, ja zmoim chce jeszcze raz oglądać, bo jest wspaniały

zafasolkuje: mnie bardziej niz sąsiad interesują jej paczki ktore przyszły :-)??? gdzie jest Ael - pewnie sie skitrała w pokoju i zachwyca sie swoimi zdobyczami, a to franca - ja tez chce pooglądać ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry