reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ciciunia, u mnie to samo: okresu brak (powinien być w piątek), na teście jedna kreska.
Piersi mnie bolą koszmarnie, nie można ich dotknąć. Od tygodnia jestem koszmarnie śpiąca, o 20. już ledwo kontaktuję. Dziś przespałam 2 godziny w dzień, a już zaczynam padać na nos.
Poczekam jeszcze 2-3 dni i jeśli nic się nie zmieni, zrobię betę...
Po cichutku nie tracę nadziei...

witam się niedzielnie :-) ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Dziurka i Atan dziękuję za zainteresowanie, u mnie oki choć owu nie widać :-( ale przynajmniej dziś przeleżałam cały dzień nad wodą i wszystko byłoby super gdyby nie "kolizja" w drodze powrotnej (nie z naszej winy), na szczęście nikomu nic się nie stało ale samochód pokiereszowany i motocyklistów przestaje lubić
a tu widzę że bez zmian, jak powiedziała dziurka dziewczyny szaleją zakupowo :-D
witam nowe koleżanki i trzymam kciuki za wasze II

Witam nową staraczkę :)

Fifka Zwierzątko śliczne małż zajrzał przez ramię i pyta co to :) śliczne te spodnie, też bym już takie chciała.

Ciekawe właśnie jak tam dagne. Oby wszystko w porządku.

Dobry wieczór...
Witam nową staraczkę, Ciciunia życzę szybkiego ujrzenia II kreseczek

Kasiu ojejku to mieliście przygody ale tyle dobrze , że nikomu nic się nie stało a auta szkoda ale to się naprawi.
U Ciebie kochana też bez zmian czy może testujesz?

Fifka małe to COŚ ale ja tam za takimi zwierzakami nie przepadam. Że mi się podoba nie powiem bo mnie jakoś nie po drodze z tymi zwierzątkami ale cieszę się, że Ty szczęśliwa jesteś i Tobie się podoba.
Poszalałaś zakupowo....
Sil trzymam &&& za jutrzejszą glukozę, a raczej za to, żeby obyło się bez mdłości i takich tam...

Neciuszka a jak tam Twoje samopoczucie?

Dziurko jako tako przeziębienie odpuszcza, ale dziś mnie mdliło większość dnia, może to po tej pierwszej tabletce, wieczorem wzięłam drugą i jest nieźle. Zbieram energię na następny cykl :)

witam Was również :) dziękuję za wsparcie!!!!!!!!!

konstantynopolitanko ja też jestem śpiąca od paru dni. Dzisiaj również spałam w ciągu dnia. Brzuch mnie pobolewa, takie skurcze mam. Dodatkowo miałam nudności parę razy rano. Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie, czego gorąco Tobie życzę!!! :-)

Ja robiłam taki test z allegro, nie wiadomo jakiej jakości i gdzie był przechowywany......tak się pocieszam m.in :-)

pozdrawiam Was

reklama
Dziurko małe bo dopiero po wykluciu! Za pół roku będzie jak dłoń, a za rok/dwa będzie miał ponad 30cm :-D Mąż będzie sie pewnie głównie zajmował, bo on ma fioła na tym punkcie. A z szaleniem to fakt :tak: ale czasem trzeba wydać oszczędności ;-)

Neciuszka
Jak tam samopoczucie? Jeszcze troszkę do @ masz, nie?

Kasiu oj ja tez tych wypadków przeżyłam w swoim życiu... najważniejsze ze wam nic sie nie stało. A samochód to rzecz nabyta... dostaniecie ubezpieczenie i zrobicie.

Do góry