reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale mam dzisiaj dzień
wychlałam litr kefiru zjadłam jabłko
serek wiejski i jogurt owocowy, a teraz mam ochotę na mleko i na mięso
hahahhaah
a najbardziej mi smakują suszone morele zagryzane ostrymi chipsami. Kiedyś się śmiałam, ze to absurd, a jak widac wcale nie

reklama
Ależ ciekawe połączenia :) ja rzadko mleko piję ale dziś wydoiłam kubek, chyba okres bezmleczny dobiegł końca wypiłam i znów kilka miesięcy spokój będzie

albo jadłam taka sałatkebrokuły z jajkiem i feta troszke majonezu
posypane prażonymi migdałami
a za 30 minut juz mi się kabanosów chciało
albo salami jadłam na śniadanie
a ja to miałam ze 2 razy w gębie
bo mi przez gardło nie przechodziło
ale pewnie tak będzie aż się rzyganie nie zacznie

no i nie mam ochoty na słodkie co jest zadziwiające

A wiedziałaś :) ja to się zastanawiam teraz jak jest z testowaniem przy dupku, normalnie bym testowała za tydzień a teraz powinnam poczekać te dni jeszcze o które ma się cykl wydłużyć?

Neciuszka, bo tą glukozą to straszą niepotrzebnie. Co do dupka, kurczę, nie wiem, bo teoretycznie on pomaga w utrzymaniu ciąży, ale czy wpływa na jej czas... nie mam pojęcia.

A mnie odrzuciło od curry, ale jakichś dziwnych smaków to nie mam i zachcianek. Ale słoooodkie też mi już przeszło, a na początku nie miałam wcale ochoty.

A wiedziałaś :) ja to się zastanawiam teraz jak jest z testowaniem przy dupku, normalnie bym testowała za tydzień a teraz powinnam poczekać te dni jeszcze o które ma się cykl wydłużyć?
ja wytrzymasz to czekaj do dnia kiedy będziesz ostatniego dupka brała, jak wyskoczą 2 kreski to bierz dalej dupka, a jak nie wytrzymasz to zrób w planowanej @ tylko z porannych siuśków
Sil a u mnie jest masakra, przed chwilą miałam ochotę na mięso, a teraz już mam chęć na rybę z puszki oszaleć można ;-)

No bo myślę, że skoro to ma mi pomóc żeby się zagnieździło i utrzymało to jak miało co być to już jest i chyba nie będzie jakiejś różnicy wielkiej jak zrobię kilka dni przez terminem nowej @ bo normalnie bym miała za tydzień.

Dupka kończę w przyszły wtorek

reklama
No bo myślę, że skoro to ma mi pomóc żeby się zagnieździło i utrzymało to jak miało co być to już jest i chyba nie będzie jakiejś różnicy wielkiej jak zrobię kilka dni przez terminem nowej @ bo normalnie bym miała za tydzień.
zrób wtedy kiedy będzie termin normalnej @ bo dupek na bank nie wpłynie, że komórka się zagnieździ później bo owulacji nieprzesunie.
Ok ja szoruje do sklepu po te ryby bo mnie rozerwie
pa :-)

Do góry