reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka niestety jeszcze nic nie dostałam, myślę, że jutro przyjdzie.

Kurcze macie może jakieś doświadczenie z portalem tablica.pl? Babka wystawia tam fotelik sam w stanie idealnym jak dla mnie za 149zł no i jest gotowa spuścić mi 20zł ze względu na koszty wysyłki ale chce płatność z góry i troszkę się boję...

Podaj link do tej strony.

reklama
hej kobietki wrocilam z pracy i nadrabialam was..:)
Witam nowe staraczki i gratuluje nowej fasolki :p chyba za mna sie posypaly kolejne:p ktoras dziewczyna pisala o dusznosciach w obiawach ja za to w pracy duzo szybciej sie mecze strasznie szybko az sie smieje ze w ciagu odkurzania chyba biegam 100km na minute:p ale kondycja sie oslabila i nie chce mi sie biegac :)
Magdalenko- gratuluj synka:) sliczny jest chlopak:)
Mam nadzieje ze wszystkie nasze mamusie dobrze sie czuja???
Wiecie co sie dzieje z pok z Asiolek itp??

Niestety nie wiem... za to rozmawiałam ostatnio z Amafi! U niej dobrze, już znają przyczynę dla której jeszcze nie zaszła i będą się leczyć.

A ja tak marudziłam a przed chwilą mały dał pokaz swoich możliwości! Skopał mame na lewo i prawo za głupie myślenie :-D Więc z nim wszystko w porządku!

Kurcze nie wiem jak to dokładnie jest tam, ale głównie wszyscy teraz chcą płatność z góry. Na allegro to masz zabezpieczenie ze jak cię ktoś oszwabi to ci allegro zwróci i się zajmie taką osobą.

No właśnie, a ten portal w regulaminie wyraźnie pisze, że nie ponosi odpowiedzialności w razie czego :dry:

Ael proszę 3 w 1, nosidełko, fotelik do samochodu i bujaczek Tychy • Ogłoszenia Tablica.pl tylko na zdjęciu nie ma otulinek na pasy a ja je dostanę bo napisała mi kobiecina w mailu

Chociaż muszę powiedzieć, że przez telefon wydawała się bardzo sympatyczną kobietą i raczej godną zaufania, no ale co przez telefon to niekoniecznie prawda

No właśnie, a ten portal w regulaminie wyraźnie pisze, że nie ponosi odpowiedzialności w razie czego :dry:

Ael proszę 3 w 1, nosidełko, fotelik do samochodu i bujaczek Tychy • Ogłoszenia Tablica.pl tylko na zdjęciu nie ma otulinek na pasy a ja je dostanę bo napisała mi kobiecina w mailu

Chociaż muszę powiedzieć, że przez telefon wydawała się bardzo sympatyczną kobietą i raczej godną zaufania, no ale co przez telefon to niekoniecznie prawda

Już nie raz kupowałam przez tablicę i właśnie przez tablicę kupiłam ostatnio laktator, z kobitą miałam kontakt majlowy, dopisała, mi dzień później że do przesyłki wrzuci mi parę saszetek Tantum Rosa, bo ona już używać tego nie będzie a szkoda by się jej to zmarnowało.
Tablica o tyle różni się od Allegro, że jeszcze nie ma tam durnowatego pospólstwa z allegro. A w tym ogłoszeniu co przemawia za prawdziwością to duża ilość zdjęć własnych. Poza tym jak napisała w ogłoszeniu, że możliwość negocjacji i zniżyła Ci na koszty przesyłki to możesz ze spokojem brać ten fotelik.
No i poza tym nr telefonu, kanciarz nie podałby nr telefonu, tylko ewentualnie mail, albo kontakt przez tablicę (jednak nie zawsze, to nie reguła).

Przyszła mi kolejna paczuszka, przyjechał ten sam pan z Dhl co wczoraj :-D

Ael gdzie znalazłaś na tej stronie nr tel?? Bo ja wyszukałam tylko możliwość napisania maila no i w sumie dopiero wtedy poprosiłam, zeby mi wysłała nr kontaktowy. Nie gadaj, że taka ślepa baba ze mnie??? :-D
Twoja wypowiedź mnie troszkę zachęciła więc już wysłałam jej pieniążki i mam nadzieję, że jutro dojdą i że jutro babka wyślę fotelik...
A dzisiaj zakupiłam sobie spodnie ciążowe w końcu :-)

Magdalena: Pieekny chłopak! :-D Ja też chce chłopaka, a co;-)

Byłam u gina, zrobił usg, widać taką małą kropeczkę:) Powiedział, że wszystko co na tym etapie można wybadać jest ok.
Najciekawsze- powiedział mi też, że kwas foliowy mogę sobie brać, na pewno mi nie zaszkodzi, ale już wiele badań wykazało, że to o kant dupe... Ciekawe...

Ael gdzie znalazłaś na tej stronie nr tel?? Bo ja wyszukałam tylko możliwość napisania maila no i w sumie dopiero wtedy poprosiłam, zeby mi wysłała nr kontaktowy. Nie gadaj, że taka ślepa baba ze mnie??? :-D
Twoja wypowiedź mnie troszkę zachęciła więc już wysłałam jej pieniążki i mam nadzieję, że jutro dojdą i że jutro babka wyślę fotelik...
A dzisiaj zakupiłam sobie spodnie ciążowe w końcu :-)

Nie ma w ogłoszeniu, ale dała Ci w majlu, to najważniejsze. Jak wysłałaś już pieniądze to teraz wyślij jej wiadomość, że pieniążki przelałaś, że pojawią się następnego dnia na jej koncie i prosisz o wysyłkę jutrzejszego dnia, tyle :-)

Anetka zapodała sobie maseczkę na twarz a co :D A gdzież nasza fryzjerka kochana jakaś maseczka na włosiny me by się przydała może co poradzi. Za godzinę będę toczyć bój na allegro :D

Ael jakie śliczne foto masz na avatarku :)

reklama
Do góry