reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka na pewno coś tam masz do pokazania... :D

Co do pieluch to tak jak pisze Sil - na początek się nie opłacają bo dziecko zużywa strasznie dużo takich pieluszek, ja już myślałam też o tym ale chciałabym je kupić jak dziecko będzie troszkę większe, dzięki takim pieluchom potem łatwiej jest dziecko nauczyć do nocnika bo nie ma takiego komfortu suchości jak w pampersie...

reklama
Ja się jeszcze nie zastanawiałam na tym.

Idę kochane kobietki wykąpać się i położyć bo szalony dzień i pełen nerwów był dziś, plecy w dole mnie łupią strasznie przeprostuję się na łóżku. Do juterka :* Kolorowych wszystkim

Ja myślę ze będę używać tylko jednorazówek. Nie wyobrażam sobie taplania się w gówienku... Bart mojego M prowadzi hurtownie i od niego będziemy brać pieluchy w cenach hurtowych. (Haggisy) To jest wygoda... a tak jak pisała Sil, też wcale nie tak większe koszta... Pieluchy trzeba prać (proszki dla niemowląt sporo kosztują) później prasować... a dziecko zużywa kilka/a nawet kilkanaście pieluszek dziennie...

Magdalena
no coś tam jest bo starych spodni nie zapnę i chodzę już w ciążowych. Ale nikt postronny (baa nikt!) nie widzi jakiejś różnicy... mama mówi ze wyglądam jakbym "kupki" chciała... Maluszek ma mało miejsca dlatego tak wali XD

Ostatnia edycja:
Ja się zdecyduję na tetrowe właśnie przez oduczanie pieluchowania. A są tańsze niż te wielorazowe. Zresztą, te wielorazowe muszą być niewygodne, bo one są jednorozmiarowe, tylko się je zapina. to jaki musi być tyłek w tym... jak byłam zachwycona tak przestałam :)

Nie mam porównania, ale chyba drogie. Choć szuflada funkcjonalna na pewno

Lecę kobietki, bo męża mam i kontaktuje wiec porozmawiamy sobie

Ja się zdecyduję na tetrowe właśnie przez oduczanie pieluchowania. A są tańsze niż te wielorazowe. Zresztą, te wielorazowe muszą być niewygodne, bo one są jednorozmiarowe, tylko się je zapina. to jaki musi być tyłek w tym... jak byłam zachwycona tak przestałam :)

Są też w różnych rozmiarach :) Dla maluszków i dla starszaków :)

Łóżeczko z szufladą i materacykiem

Ja też patrzyłam już na te całe komplety ale mi nie pasują te łóżeczka - takie zupełnie zwykłe, a poza tym taki duży zestaw pościeli też mi nie potrzebny, bo ja baldachimu nie chce a rożki już mam dwa bo dostałam więc jedyne co bym chciała to podusia, kołderka i ochraniacz

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry