reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka, ja jak dzwoniłam wczoraj do gina to kazał mi w poniedziałek powtórzyć i iść do radiologa bo ponoć właśnie radiolog najlepiej opisze usg a potem do niego. Za && dziękuję

reklama
Danao ja tobie jeszcze życzeń nie składałam! Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! Szczęścia i spokoju ducha, oraz byście się swojej fasolki doczekali!

Zobacz załącznik 389584

A ja od rana czekam już na szaleństwa maluszka, a on jak na złość cisza... a to jeden z nielicznych momentów kiedy leżymy sobie nigdzie się nie śpiesząc...

Cześć dziewczynki:-D

Cześć dziewczynki. Wpadam na chwilkę, nawet nie nadrabiając bo mam do zakomunikowania że....beta 1280,

łaaa GRATULACJE!!!!:-D
Atanku super Ci się trafiło z tą wyprawką:tak:
Donia piękny brzuszek:-D
Ma_dzia jaka piłeczka:-D a ta Twoja mordzia jest przekochana:tak::-D
Aelku a mi też upieczesz akie cudo? :-p
Aga_27 to i ja się dołączę: Milena 23 lata:cool2:

mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam...:sorry:

zamówiłam wczoraj mężowi permen:-D zobaczymy, co z tego wyniknie:-D

Danao wszystkiego dobrego z okazji pierwszej rocznicy :-) obyście za niedługo mogli obchodzić już urodziny Waszego maleństwa ;-)

Mijenka moja mordzia??? :-D hahaha, nie no wiem oczywiście, że chodzi o psinę ale fajnie zabrzmiało :-D

A tak swoją drogą to ja: Magda 22lata :-)

Czesc dziewczyny :) dziurka GRATULACJE, cudowna wiadomosc :) ehhh... oby reszcie tez sie udało :-) co jakis czas jakas nowa fasolka przybywa... to jest niesamowite. A ile sie staraliscie i czy bralas jakies wspomagacze?
Danao, wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)

Lista zaciążonych ostatnio!
lamiaV lipiec (3 cykl)
Zafasolkujęodzaraz sierpień (2 cykl)
Megenta sierpień (12 cykl)
Sleepyhead9996 sierpień (1 cykl)
Krucha sierpień
konstantynopolitanka sierpień
Lauraa sierpień
dziuraWskarpecie sierpnieć (29 cykl)

jeśli coś jest do poprawki to piszcie. Ja piszę już do Iwaska.

reklama
Do góry