reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nic się nie stanie Zafasolkuję. Tylko weź dzisiaj.

Z nowych wiadomości to Dziurka jest w ciąży!!!! I to chyba bliźniaczej bo ma bardzo wysoką bete!!!

Fifka: miejmy nadzieję,ze cała reszta dziewczyn zafasolkuje we wrześniu :).. Kurcze..bardzo chciałabym w czerwcu rodzic..żeby było ładnie i pochodzić na spacerki..jeść lekkie smaczne jedzenie..owoce :) I znak zodiaku 'rak' tez nie jest najgorszy ;p (moja mama urodziła się w czerwcu). Dziś zaczyna mnie jajnik kłuć..mam nadzieję,ze owulacja niedługo.. Brkuje mi dreszczyky emocji 'ze moge byc w ciazy' :)

hehe :-D martoocha, tez sobie mysle ze czerwiec mogłby byc dobry :D moze to bedzie nasz miesiac, powodzenia. ja zaczne staranka pewnie za jakis tydzien, jakos jestem pelna nowych nadzieji:-)

Ja niby dopiero kończę 6 tydzień, ale powiem Wam, ze po ostatnim moim wyczynie stwierdzam, że organizm działa już inaczej. W piatek kosiłam trawe, tyle co zwykle jakieś 40 minut koszenia. Jak skończyłam myślałam,że zawału dostane. Byłam zmęczona ak bym ręcznie hektar ziemi przeorała. Do samego wieczora byłam zmęczona.A ciśnienie miałam 113/64 gdzie u mnie normalne to 126/80-80kilka. Myślałam, że zejdę.

hehe :-D martoocha, tez sobie mysle ze czerwiec mogłby byc dobry :D moze to bedzie nasz miesiac, powodzenia. ja zaczne staranka pewnie za jakis tydzien, jakos jestem pelna nowych nadzieji:biggrin2:
Oczywiście, ze czerwiec jest wasz ;-) pożuccie wszelką nadzieję, bo ja wam mówię, że teraz na was przyszła pora. Nie ma się co nadzieć tylko trzeba robić :-)Nie ma tak dobrze, ze jedne rzygają, a inne nieee o nieeee moje drogie. Co za dużo to nie zdrowo :tak:
Fluid na popęd i heja robić czildreny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<dzban>
a na końcu tęczy jest dzban co spełnia życzenia :-)

Ostatnia edycja:
Ja niby dopiero kończę 6 tydzień, ale powiem Wam, ze po ostatnim moim wyczynie stwierdzam, że organizm działa już inaczej. W piatek kosiłam trawe, tyle co zwykle jakieś 40 minut koszenia. Jak skończyłam myślałam,że zawału dostane. Byłam zmęczona ak bym ręcznie hektar ziemi przeorała. Do samego wieczora byłam zmęczona.A ciśnienie miałam 113/64 gdzie u mnie normalne to 126/80-80kilka. Myślałam, że zejdę.
no ponoc w ciazy powinno sie robic wszystko jak przed, ale tez jak czasem widze moje kolezanki, ktore po krotkim spacerze sa zmeczone jak po maratonie, to przestaje tak uwazac :) dlatego zafasolkuje odpoczywaj, a nie sie przemeczasz z koszeniem trawy :)jeszcze sie nabiegasz przy malenstwie :-)

reklama
<dzban>
a na końcu tęczy jest dzban co spełnia życzenia :-)

hehehe dobre:-D

Do góry