reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wow :-) nawciągałam sie fluidków, to teraz na pewno bedzie mój miesiac :D dzieki zafasolkuje:-D takze za tydzien biore sie do roboty, nie ma opitalania, moj M nie bedzie mial lekko

reklama
Dziurko, tym wieksze szczescie i tym większe moje gratulacje :-) ehhh... tak sie ciesze, ze trafiłam na to forum... na poczatku myslalam, ze bedzie mi przykro jak bede sie dowiadywac ze ktorej z Was sie udalo, ale czuje tak wielkie szczescie, ze mozna, ze trzeba byc cierpliwym i że sie na prawde udaje, ze mam dzisiaj już tak dobry dzień ze szok, dzisiaj moge przenosic góry :D

nalaa- dokładnie..i przy okazji dowiadujesz się wieku nowych rzeczy..Wczesniej nie wiedzialam,ze przez badanie temperatury możesz kontrolować cykl ;p (urywałam się z nauk przedmałzeńskich)

Dziewczyny..myslicie,ze powinnam dzisiaj zrobić test owulacyjny?
28dni

teoretycznie tempa ciagle podobna..ale dziś kłuje i tak 'drętwieje' mi jajnik z lewej strony..
powinnaś, ja robiłam testy przez 4 dni zawsze 13-16 dc.

Dzureczka, który to tydzień?

byłam zmierzyć ciśnienie i zauważam,że jest niskie i to jest norma od jakiegoś tygodnia. Czy tak się dzieje, że ciężarówką obniża się ciśnienie?

Ok znalazłam odpowiedź w google, jest niskie :-)

Ostatnia edycja:
Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie

Powiem Wam dziewczyny, że już się zdążyłam dziś z mężem pokłócić. Powiedział mi, że mu juz dzien spie... Boże ja nie wiem co mam ze sobą zrobić

Ostatnia edycja:
Fifka: miejmy nadzieję,ze cała reszta dziewczyn zafasolkuje we wrześniu :).. Kurcze..bardzo chciałabym w czerwcu rodzic..żeby było ładnie i pochodzić na spacerki..jeść lekkie smaczne jedzenie..owoce :) I znak zodiaku 'rak' tez nie jest najgorszy ;p (moja mama urodziła się w czerwcu). Dziś zaczyna mnie jajnik kłuć..mam nadzieję,ze owulacja niedługo.. Brkuje mi dreszczyky emocji 'ze moge byc w ciazy' :)

Mój mąż jest rakiem i jest rodzony w lipcu. :-) Rak to bardzo dobry i rodzinny znak! :tak: Moje maleńko będzie pewnie wodnikiem.

Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie

Powiem Wam dziewczyny, że już się zdążyłam dziś z mężem pokłócić. Powiedział mi, że mu juz dzien spie... Boże ja nie wiem co mam ze sobą zrobić

Boże Dziurko... :-( nie wiem co ci powiedzieć... pamiętasz jak pisałam ci że odkąd zaszłam to ze swoim kluce się co raz? Pamietasz jak mnie pocieszłaś, zeto stres związany z ciążą hormony itp. To myślę że u ciebie jest podobnie... plus to że gdzieś w sercu miałaś nadzieje na inną reakcję stąd rozczarowanie, złość... tule cie kochana... ty teraz masz sie nie denerwować... pamiętaj o tym...

reklama
Do góry