reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak sobie myślę że chyba po prostu betę zrobię zamiast kupywać kolejny test tylko nie wiem czy jutro czy czekać do wtorku jak powinien być termin @

reklama
idz na betke ja bylam w 4 dniach przed terminem @ i betka wykazala ciaze ;-) a test ciazowy robilam 4 dni wczesniej i wyszla jasna kreska moge ci pokazac zaraz zdjecie
jakim testem czulosci robilas?
ja mialam taki Zobacz załącznik 389658 to zdjecie robione po godzinie wiec jest bafrdziej wyrazne wczesniej to taka slaba kreska byla ze prawie nie widoczna dlatego polecialam na betke

Ostatnia edycja:
Tylko kupić test ciążowy = jechać do kielc, zrobić betę = jechać do kielc dlatego zastanawiam się co lepiej po prostu.

Acon ma czułość 10ml na coś tam, i pokazało wszystko po czasie tym co piszą, ale na drugi dzień dużo wyraźniejsza i grubsza była ta druga kreska.

no to powiem ci tak ja zrobilam 18 maja test rano po godzinie patrze jest kreska a potem zaczelam plamic i na nastepny dzien do ginka pokazuje test itd a on mowi ze to okres wiec nie powinno sie patrzec na test tyle czasu pozniej... niestety robi to zmudna NADZIEJE...

A NIESTETY PO CZASIE ZACHODZA W NICH REAKCJE CHEMICZNE I ROZNE ZECZY POKAZUJA...

Dlatego ani się nie cieszę jeszcze ani nic poza tym, że zastanawiam się co zrobić.

Jedna rzecz tylko mnie zastanawia kiedyś robiłam test wyszła jedna kreska i później też była jedna, w piątek druga jest taka że ledwie widać, a w sobote normalna gruba tyle, że słabo widoczna, zastanawia mnie czy to tak różny efekt reakcji chemicznych.

Ostatnia edycja:
moga byc reakcje chemiczne zawsze mozesz w pon isc do apteki tylko to nie bedzie z porannego moczu test... i moze nic nie wykryc jesli male stezenie hormonu jest... bo zawsze do jakiegos sklepu do wc mozesz podejsc...
a potem isc na betke zalezy za ile masz betke bo u mnie w poznaniu 40 zl

Neciuszka nie ładnie!! nie dość, że przed terminem to jeszcze tak późno odczytujesz wynik... :p co prawda dziwne, bo w jednym teście mogła zajść reakcja chemiczna i pokazał po jakimś czasie II kreski ale ten drugi...?? to już takie podejrzane, bo ile ja testów w życiu zrobiłam (tych negatywnych) i nic nie pokazały nawet za 2 dni :-p a więc teraz najlepiej jakbyś po prostu się nie spieszyła z niczym tylko zaczekała do dnia przypuszczalnej @ i zrobiła test z porannego moczu, jeśli znów pojawią się II kreski to na betkę!! Ale myślę, że póki co to nie spiesz się bo jeszcze niepotrzebnie się zdołujesz

reklama
Wiesz co nie wiem ile beta bo nigdy nie robiłam, jutro mam paczkę do wysłania i tak czy tak pojadę do kielc i zrobię coś z tym, albo samą betę albo z testem.

Nie jakiegoś wielkiego doła nie będzie bo chwilowo to mam mieszane uczucia. Wiem niegrzeczna jestem nawet bardzo, biję się sama po łapkach, tak czy tak zastanawia mnie to. Ja ogólnie wynik odczytałam w przepisowym czasie stwierdziłam, że nic i wrzuciłam do szuflady, potem zajrzałam za czymś i zdziwienie mnie dopadło, to samo wczoraj. Śmiać mi się chce z samej siebie :)

Ostatnia edycja:
Do góry