zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Z chęcia poszła bym na USG 3D generalnie sa mozliwości w moim mieście .generalnie chyba będe musiała do psychologa pójść .
kto ma bliźniaki?
Dziura ma bliźniaki :-)
Po co Ci psycholog?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z chęcia poszła bym na USG 3D generalnie sa mozliwości w moim mieście .generalnie chyba będe musiała do psychologa pójść .
kto ma bliźniaki?
oj to rzeczywiście idź, bo wiem z rodzinnego doświadczenia, ze to jest później problem.Wiem że mnie tutaj zaraz zlinczuja staraczki i inne ale nie umie się oswoić, przyjąć do świadomości że to będzie dziewczynka i ppoprostu boje sie depresji poporodowej.
poprostu robi mi sie słabo, jakas złośc sie budzi we mnie jak widze małe dziewczynki , lalki, itp sprawy
Wiem że mnie tutaj zaraz zlinczuja staraczki i inne ale nie umie się oswoić, przyjąć do świadomości że to będzie dziewczynka i ppoprostu boje sie depresji poporodowej
Mineralna, my cie pocieszymy, przemówimy do rozumy, ale to siedzi w psychice. poród będzie takim szokiem, ze nasze gadanie może nic nie dać. Nie szukaj wsparcia w nas, my oczywiście pomożemy, ale swoją drogą śmigaj do psychologa i się nie zastanawiaj.Juz mi tutaj pisano że powinnłam się cieszyc a nie smucić że jest wiele kobiet które nie umieją zajść w ciąże itp .