reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zjadłam kromkę z masełkiem bo armagedon był po wczorajszej pizzy. Może jeszcze jedną zjem. Bo zaraz mój transport powinien być :-D zmykam już napiszę sms do was jak odbiorę.

reklama
Powodzenia Neciuszka!!! :) Trzymam kciuki mocno bardzo! :)

A co do mnie, to olewam testy LH.. kurcze..w ogóle nie umiem rozróżniać intensywności kolorów (tak samo mój mąż) ;p wiec zamiast wydawać kasę 'serduszkujemy' się często ;p Dziś mam duży spadek temperatury, wiec skok lada dzień :D 3majcie kciuki za czerwcowe bejbi!! :D

Ostatnia edycja:
ael: skoro tak piszesz, to ja jutro się nawpier...... pomarańczy ale jak to nie pomoże to normalnie dziwczyno przyjeżdżasz do mnie z lewatywką :-D

No wiesz, w dupę miałabym Ci rurkę wkładać??? Niech Ci facet pomoże :p
Na początku ciąży miałam straszną ochotę na pomarańcze i mandarynki na raz. Zjadłam tych pierwszy ok 5 sztuk, ale w ciągu 2 godzin, a miałam 1,5 kg mandarynek które wpierniczyłam od razu. Po 2-3 godzinach robiłam ogień zmasowany w toalecie XD

Grupe krwi znam bo jestem honorowym dawcą, ale w sumie nie mam żadnego papierka, który mogę zostawić lekarzowi, tylko taki do wglądu.

Podczas badania w celu ustalenia grupy krwi, dostaje się odpowiednią karteczkę z informacją kiedy badanie było robione no i najważniejsze jaka grupa krwi. Tą karteczkę trzyma się jak jakąś rzecz świętą, i najlepiej nosić tą karteczkę cały czas przy sobie. Nie zostawiasz takowej kartki tylko dajesz właśnie do wglądu. Żadnemu lekarzowi nie dajesz na własność tej kartki.

Zafasolkuję Ael dobrze mówi! Ale jak masz tą karteczkę z grupą krwi to ją weź, bo dla mnie nie chciała uwierzyć na słowo i kazała zrobić... (ja wiedziałam ale dokument gdzieś zaginą) - do wglądy wystarczy!

Ael ja takiej kartki ne mam... ja nosze karte ciaży i tam jest wszystko wpisane! Wyniki grupy mam w domu ale nikt mi tego nosic nie kazał, tylko i wyłącznie karte ciąży.

Ja w ogóle twierdzę ze trzeba sie nr wymienić... oczywiście kto chcę! Bo powiem wam ze później w razie szpitala porodu czy coś, będzie dobry kontakt. A nie jak teraz nie wiemy co z połową dziewczyn się dzieje,...

Ostatnia edycja:
Uwaga!!!

Dziurka będzie miała BLIŹNIAKI!!!!!!

Właśnie dzwoniła do mnie roztrzęsiona!!! Na usg widać było dwa maluszki! Ale jeszcze ni wiadomo czy jedno czy dwu jajowe. Fantastyczne wieści!!!!! GRATULUJEMY CI KOCHANA!!!

Dziurka jak wróci to opowie wszytsko co jak! Teraz leci odebrać bete i do domku! Wtedy opowie dokładnie co i jak!!

o kurde, super ze blixniaki , ale mają z mężem podwójną radość :)) jakby chciał rady to będę moją mamę wypytywać bo w końcu urodziła blixniaki :))- super

ael: o nie, moj facet juz dawno chciał sie do mnie dobrać ,ale ma zakaz na 2 rzeczy w dziedzinie sexu :-),
licze ze te pomarańcze pomoga, ale w desperacji kobieta na rózne rzeczy się decyduje ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry