reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A na deser szarlotka na ciepło z lodami - mniaaaaammmmmm

Dziewczynki kochane ja w pracy jestem, a wy rozmawiacie o rzeczach które kocham jeść ... a ta szarlotka z lodami to mój narkotyk :-p

Nie wiem czy lubicie ale jutro robię kapustę z grochem... ja uwielbiam, ale jem ją średnio raz w roku, bo jakoś nigdy nie chce mi się robić...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki kochane ja w pracy jestem, a wy rozmawiacie o rzeczach które kocham jeść ... a ta szarlotka z lodami to mój narkotyk :-p

Nie wiem czy lubicie ale jutro robię kapustę z grochem... ja uwielbiam, ale jem ją średnio raz w roku, bo jakoś nigdy nie chce mi się robić...
ja ze 3 razy do roku jak jestem na obiedzie u babci

Dzień dobry!
I kurde co z tą BIG?

U mnie na obiad dzis spaghetti

A w ogóle to pisać mi juz co tam u której z Was słychac bo mi sie nadrabiac nie chce straszliwie.

Witam, ja już dziś po kłóciu... mam nadzieję, że to przeziębienie nie wpłynie na wyniki...

Laura ja też na weekend do szkoły, także możemy sobie podać rękę :-| jeszcze przed chwilą wysyłałam wykładowcy przykładowy konspekt zajęć

Ja dziś planuje na obiadek zrobić makaron z sosem szpinakowym!! Uwielbiam!

Magdalena, będziesz miała leukocyty podniesione z przeziębienia :)

Laura, właśnie, zapytaj gina o basen, bo ja np nie mogę pod pozorem żadnym

sun ajak ty sie czujesz?

big pewnie tuli malenstwo bo nie wierze ze nie urodzila jeszcze napewno jest cala w skowronkach

Ja się czuje w miarę ok tylko od 3 dn. boli mnie głowa.... @ jeszcze nie przyszła... (.)(.) nadal bolą... czasami zaboli mnie podbrzusze... Nastawiona jestem na @, a nie na 2 wyraźne kreseczki na teście...

Ostatnia edycja:
reklama
A pewnie zapraszam :) no mój to wszystko lubi a naleśniki placuszki itp bardzo :)

Zastanawiam się czy zetrzeć jabłko na dużych oczkach czy kawałki po prostu w cieście zrobić.

No to już wiem co zrobię dla męża na kolację.... Ale mi smaka narobiłaś! Dobrze że jestem już po śniadaniu bo bym zaraz męża wygoniła...

No właśnie, bo te wcześniejsze tempki raczej wykluczają ciąże nie? :( a nie wiedziałam,że będę miała owu pod koniec cyklu i nie było dużo serduszek :((

Serudzek nie musi być dużo... wystarczy jedno i jak miało załapać to załapie. To nie maraton, ze im więcej tym większe prawdopodobieństwo... A czy to faktycznie owulka czy skok wywołany czymś innym to zobaczysz później... teraz @ powinna ci się o jakieś 2 tygodnie przesunąć.

Kapustę z grochem uwielbiam :)
Nie wiecie, czy w ciąży można się zaszczepić przeciw grypie?

Sil z tego co wiem to nie można robić żadnych szczepień. Grypa to groźna choroba w ciąży, a często szczepionka wywołuje właśnie tą grypę... Połowa moich znajomych chorowała pare dni po szczepionce... ja się nie szczepiłam bo uważam ze to bez sensu... szczepisz się tylko na jeden rodzaj grypy i to nie znaczy ze innej grypy nie złapiesz. Ja na przykład często mam grype żołądkową i ta szczepionka na to nie działa...

Kurcze a mi sie tak basen marzy..... mieliśmy z mężam iść po wypłacie... najwyżej przed wypadem zadzwonię do ginekolog i się zapytam.

Do góry