reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ale dzisiaj pusto na forum... a jutro weekend więc tym bardziej forum zamrze...
No więc filmik jednak mogę tylko ja Youtube wrzucić i ciężko przez te pixele coś zauważyć... W ciągu 2 minut jest chyba z 20 kopniaczków, ale niestety przez jakość widać tylko kilka.
Oglądając filmik patrzcie tu - będzie widać jak skóra gwałtownie sprężynuje:

No a tu filmik! Wrzućcie na pełen ekran.
[video=youtube;iHzg00z1W1U]http://www.youtube.com/watch?v=iHzg00z1W1U[/video]
Niestety ta zła jakość w połączeniu z ciemnością filmiku nie jest zbyt fajna... ale maluszek ułożył się tak że wali w pęcherz i tak nisko nie mam jak wam nagrać...
No więc filmik jednak mogę tylko ja Youtube wrzucić i ciężko przez te pixele coś zauważyć... W ciągu 2 minut jest chyba z 20 kopniaczków, ale niestety przez jakość widać tylko kilka.
Oglądając filmik patrzcie tu - będzie widać jak skóra gwałtownie sprężynuje:

No a tu filmik! Wrzućcie na pełen ekran.
[video=youtube;iHzg00z1W1U]http://www.youtube.com/watch?v=iHzg00z1W1U[/video]
Niestety ta zła jakość w połączeniu z ciemnością filmiku nie jest zbyt fajna... ale maluszek ułożył się tak że wali w pęcherz i tak nisko nie mam jak wam nagrać...
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No ostatnio w ogóle mało ruchu na tym forum... Ja niestety przez cały weekend do was nie zajrzę, chyba, że późnym wieczorem bo będę siedzieć w szkole niestety. Jestem tylko ciekawa jak te kilkanaście godzin siedzenia wytrzyma mój kręgosłup... aż strach się bać
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Filmik wyżej!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Edytowałam poprzedni swój post bo nie chciałam dodawać dwóch pod rząd a nie zauważyłam ze Madzia coś napisała
Atan widziałaś? Wiesz ja widzę wyraźnie bo wiem gdzie patrzeć... postaram się następnym razem nagrać filmik w jaśniejszym świetle...
Atan widziałaś? Wiesz ja widzę wyraźnie bo wiem gdzie patrzeć... postaram się następnym razem nagrać filmik w jaśniejszym świetle...
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atan jak oglądam ten filmik z dysku to ładnie widać jak skóra skaczę, ale ten youtub strasznie zniszczył jakość
No już masz niedługo wizytę! Ja kolejną mam 12 października! A kopniaczków się doczekasz! Już 20 tydzień więc lada dzień i twój brzuszek zatańczy! No chyba ze twój maluszek jest spokojny
Ja mojej mamie też w kość dawałam... a brat w ogóle prawie się nie ruszał....
Centymetrów? Hm... wiem ze ważył 270g....A teraz sprawdziłam na wynikach to miał 17cm.

No już masz niedługo wizytę! Ja kolejną mam 12 października! A kopniaczków się doczekasz! Już 20 tydzień więc lada dzień i twój brzuszek zatańczy! No chyba ze twój maluszek jest spokojny

Centymetrów? Hm... wiem ze ważył 270g....A teraz sprawdziłam na wynikach to miał 17cm.
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Widać, widać, trzeba się dobrze przyjrzeć ale można dojrzeć
hehe nasze kochane szkraby!
Prawie przeoczyłam filmik, dobrze, że napisałaś...
Ja uciekam kochane spać bo jutro do szkoły trzeba wstać (haha, nie czuje jak rymuje
) Dobranoc :-)

Prawie przeoczyłam filmik, dobrze, że napisałaś...
Ja uciekam kochane spać bo jutro do szkoły trzeba wstać (haha, nie czuje jak rymuje

reklama
Podziel się: