Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
no to napewno dlatego ze sie nie miesci ;-)jak sie czujesz ?? ja sie doczekac nie moge ;-) czwartku ;-)a do tego caly dzien mnie glowa boli...apap nie pomogl cisnienie dobre wiec niewiem czemu//
Dobrze się czuję, tylko przeziębiona jestem! Mały daje do wiwatu ostatnio, ale jak tylko mąż pogłaszcze po brzuchu uspokaja się jak zaczarowany. Mąż się śmieje teraz że widać kto w domu będzie rządził

Ja to niestety mam skłonnosci do grzybkow ;/ jak tylko wiecej cukrów jem.. od razu łapie..
Widziałam,że robiłaś test w 10 dniu fazy lutealnej- myslisz ze jak ma cos wyjsc to powinno wyjsc w 10 dniu?
Oj współczuje ci.... wiem co to za ból bo ja czasem to nie mogę się z tych infekcji wyleczyć... już chyba wszystkie maści i czopki stosowałam... a teraz w ciąży problem się tylko pogłębia.... W niemczech jest ekstra maść bez recepty "Kagefugin" nie wiem co to, że uratowała mi wielokrotnie życie... teraz tylko kurcze jestem na drugim końcu polski i niepo drodze mi to tą maść.......
Hej kobietki!Ja już po usg. Jest wszystko ok, maluchy rosną a co mnie bardzo cieszy są dwie owodnie jednak. Jedno dzieciątko jest troszke mniejsze i mnie to martwi ale ponoć jeszcze może podskoczyć. No i wstawiam obiecaną fotke.
Zobacz załącznik 395309
PIĘKNA!!! Jak dobrze widać twoje dwa robaczki kochane!! Trzymaj trzymaj! ja teraz te zdjęcia mojego synka jak relikwie trzymam

dziura...jakie malutkie cudka!! super zdjecie, pierwszy raz widze blizniaki w usg:-) buzi dla brzuszka! :*
martocha...gratuluje owulki i zycze podwyzszonej tempki juz przez najblizsze 9 miesiecy!:-)
u mnie srednio...niby tempka podwyzszona,chociaz nie bardzo, bo 36.6, ale zazwyczaj mam 36.4,wiec to juz jakis wzrost jest. nawet jezeli to mialam pierwszy raz owulke, wiec nie wiem jak to u mnie wyglada. tylko mecza mnie zaparcia...ostatni raz wyproznialam sie we wtorek tydzien temu, wczoraj wzielam leki ziolowe i nic...juz nie wiem co robic...dzis siedze i pije kawe na czczo, ale tez nic nie pomaga...
Oj Milia powinnaś się chyba wybrać do lekarza.... zatrujesz organizm i będzie jazda....
A ja zaraz uciekam się zbierać i jadę do Zusu, szkoły itp itd... oj czeka mnie dzień pod znakiem autobusów...