reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to napewno dlatego ze sie nie miesci ;-)jak sie czujesz ?? ja sie doczekac nie moge ;-) czwartku ;-)a do tego caly dzien mnie glowa boli...apap nie pomogl cisnienie dobre wiec niewiem czemu//

Dobrze się czuję, tylko przeziębiona jestem! Mały daje do wiwatu ostatnio, ale jak tylko mąż pogłaszcze po brzuchu uspokaja się jak zaczarowany. Mąż się śmieje teraz że widać kto w domu będzie rządził :-D

Ja to niestety mam skłonnosci do grzybkow ;/ jak tylko wiecej cukrów jem.. od razu łapie..
Widziałam,że robiłaś test w 10 dniu fazy lutealnej- myslisz ze jak ma cos wyjsc to powinno wyjsc w 10 dniu?

Oj współczuje ci.... wiem co to za ból bo ja czasem to nie mogę się z tych infekcji wyleczyć... już chyba wszystkie maści i czopki stosowałam... a teraz w ciąży problem się tylko pogłębia.... W niemczech jest ekstra maść bez recepty "Kagefugin" nie wiem co to, że uratowała mi wielokrotnie życie... teraz tylko kurcze jestem na drugim końcu polski i niepo drodze mi to tą maść.......

Hej kobietki!Ja już po usg. Jest wszystko ok, maluchy rosną a co mnie bardzo cieszy są dwie owodnie jednak. Jedno dzieciątko jest troszke mniejsze i mnie to martwi ale ponoć jeszcze może podskoczyć. No i wstawiam obiecaną fotke.

Zobacz załącznik 395309

PIĘKNA!!! Jak dobrze widać twoje dwa robaczki kochane!! Trzymaj trzymaj! ja teraz te zdjęcia mojego synka jak relikwie trzymam :-D

dziura...jakie malutkie cudka!! super zdjecie, pierwszy raz widze blizniaki w usg:-) buzi dla brzuszka! :*

martocha...gratuluje owulki i zycze podwyzszonej tempki juz przez najblizsze 9 miesiecy!:-)

u mnie srednio...niby tempka podwyzszona,chociaz nie bardzo, bo 36.6, ale zazwyczaj mam 36.4,wiec to juz jakis wzrost jest. nawet jezeli to mialam pierwszy raz owulke, wiec nie wiem jak to u mnie wyglada. tylko mecza mnie zaparcia...ostatni raz wyproznialam sie we wtorek tydzien temu, wczoraj wzielam leki ziolowe i nic...juz nie wiem co robic...dzis siedze i pije kawe na czczo, ale tez nic nie pomaga...

Oj Milia powinnaś się chyba wybrać do lekarza.... zatrujesz organizm i będzie jazda....

A ja zaraz uciekam się zbierać i jadę do Zusu, szkoły itp itd... oj czeka mnie dzień pod znakiem autobusów...

reklama
Dziura slicznosci :* piekny widoczek pomiziaj brzuszek od cioci Natalki:p

Zafasolkuje u mnie tez smaki dziwne bo apetyt taki sobie :/ slodkie moge jesc tonami pomidorki z cebula mniam zajadam sie ciagle ostre to juz wogole ale za to na mieso patrzec nie moge bo z daleka mi juz smierdzi :/ sery zolte biale na mus jem zeby tylko troche wciagnac czasem tak jak u ciebie zakuje jajnik pociagnie sie cos w srodku sutek zaboli albo cala piers i od ostatnich paru dni chodzi za mna sex:) normalnie zboczuch jestem a tu zakaz ... ale chyba go zlamie ten raz bo nie dam rady:p

Dziurka!!!!! To zdjęcie.................................!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie da się tego opisać słowami ale są przecudne!!! Ja to chyba bym sobie ołtarzyk zrobiła z niego na Twoim miejscu :-D

A ja nie dowierzam!! :szok: wczoraj od rana mnie nie było i zaledwie 3 strony do nadrobienia!!!!

i od ostatnich paru dni chodzi za mna sex:) normalnie zboczuch jestem a tu zakaz ... ale chyba go zlamie ten raz bo nie dam rady:p
u mnie to samo, a powiedziałam wcześniej mężowi, ze lekarz proponował się wstrzymać do 12 tygodnia, i teraz mam za swoje. No błagać o sex nie będę, ale jak bym go dopadła to by chyba za 2 dni później odpoczywał ;-)

Witam wszystkie staraczki i te zafasolkowane również ;)

Mam nadzieję, że pozwolicie mi się podłączyć do Waszego grona?;)
Mam 24 lata i jestem ponad rok mężatką. Czytam wasz wątek od łohoho...chyba z rok już będzie, ale decyzje o dziecku przychodziły falami. W dzisiejszych czasach strasznie cięzko się zdecydować na dziecko... Teraz skończyłam studia i ponowny dylemat:dziecko czy praca? stawiałam na pracę, no ale szukam już kilka miesięcy i dlatego postanowliśmy z mężem, że może właśnie teraz odpowiedni moment jednak na dzidzisia ;) (którego pragnę już od ponad roku, czy nawet więcej, jednak strasznie ciężko było się na nie zdecydować ze względów materialnych itp. Tyle o mnie ;)
Tak więc, przyjmiecie mnie?;)

Smoczqa jasne ze tak! Zapraszamy Cię bardzo serdecznie! Rozgość się i czuj się jak u siebie :-D
Rozumiem, ze starania dopiero zaczynacie, więc nie prowadziłaś żadnych obserwacji cyklu? Brałaś jakieś tabletki anty?

Milia on się nie otwiera... trzeba być zarejestrowanym... Widziałam twoją poprzednią prośbę, ale myślałam ze może zaraz odpowie ktoś kto też ma tam konto...

reklama
Do góry