reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no to napewno dlatego ze sie nie miesci ;-)jak sie czujesz ?? ja sie doczekac nie moge ;-) czwartku ;-)a do tego caly dzien mnie glowa boli...apap nie pomogl cisnienie dobre wiec niewiem czemu//

Ja to niestety mam skłonnosci do grzybkow ;/ jak tylko wiecej cukrów jem.. od razu łapie..
Widziałam,że robiłaś test w 10 dniu fazy lutealnej- myslisz ze jak ma cos wyjsc to powinno wyjsc w 10 dniu?

ja w 10 zrobilam bo ja nie wytrzymalam ;-) bo ja niecierpliwa i czulam ze cos nie tak jest ;-) i uznalam ze jak nie pokaze nic to zrobie 2 dni pozniej znowu i potem w dniu @ jesli nadal nic nie pokaza zrobilam testem acon 10mlu/ml wiec polecam bo 2 dni pozniej robilam bobo tez niby 10 a byla ledwo widoczna kreska prawie mniej widoczna niz ta z 10 dnia wiec gdyby nie badanie krwi to bym sie bala ze to ciaza pozamaciczna i tylko czuly test ja wykryl ale betka pokazala po 2 dniach przyrost wiec sie juz nie balam ;-)
dobranoc kochane milej nocy ;-)

czesc kochane moje:* jak moje ciezaroweczki sie czuja?? i jak tam starania naszych przyszlych mamusiek?? ja ostatnio mialam bojowe zycie z moim ehh wkurzyl mnie bo poczulam sie zagrozona inna baba:( poznal jakas lafirynde polko/szwedka. i stwierdzil ze ona ma mnie uczyc jezyka ( czytac moja nauczycielka) no i jak to ja dalam sie poniesc emocja zgnoilam go jak psa ja zaczelam wypytywac skad sie znaja itp masakra myslalam ze ja zatuke zobaczylam ja na facebooku i powiedzialam mojemu ze jak chce mnie zamienic na taka rope to niech sobie idzie do niej ja sobie poradze sama z dzieckiem a z nim spotkam sie w sadzie po alimenty :/ ale wyjasnil mi i on i moj ojciec jak sie poznali co i jak z nia chwile popisalam dziwne ze to niby szwedka a gorzej u niej z pisownia po szwedzku jak u mnie no ale coz. ale zaufanie mega moje spalo do niego :/ jego problem teraz musi sie chlop starac je odzyskac. ale musicie sobie wyobrazic jak sie poczulam ehhh masakra:/

A mam do was kochane pytanie jakie wam zapisali badania krwi?? bo nie wiem czy u mnie nie wymyslila ginia i czy nie chce mnie naciagnac (certus) a za same badania krwi wyjdzie mi prawie 500zl:p a ta mnie przeraza a moj ginio kazal mi tylko grupe krwi toxo ogolne moczu i krwi i glukoze zrobic
a w certusie mam 10 pozycji krwi:/

A mam do was kochane pytanie jakie wam zapisali badania krwi?? bo nie wiem czy u mnie nie wymyslila ginia i czy nie chce mnie naciagnac (certus) a za same badania krwi wyjdzie mi prawie 500zl:p a ta mnie przeraza a moj ginio kazal mi tylko grupe krwi toxo ogolne moczu i krwi i glukoze zrobic
a w certusie mam 10 pozycji krwi:/
Ja przed ciążą robiłam toxoplazmoze, różyczke, chlamydie i cytomegalie - kosztowało mnie to 200 zł
teraz robiłam morfologie, Wr, H-cośtam, mocz, cukier i to kosztowało około 35 zł.

Witam poniedziałkowo. Po weekendzie jestem mega wypoczęta, oby ten tydzień był lepszy od poprzedniego :-):-):-).

dziekuje zafasolkuje tylko mi zapisali jeszcze hiv 127zl ?? i jeszcze cos czego nie moge sie doczytac :/
ja tez dzisiaj sie czuje o dziwno dobrze wyspana wypoczeta za to wczoraj byla masakra bo bylo mi nie dobrze co zjadalm :/ nawet obiadu zjesc ostatnio nie moge:/ bo a to mieso nie dobre a to sos za slony a to cos :/ i obiady ostatnio mi wogole nie smakuja po za zupkami :) i pizza mrozona ale ile mozna jesc zupe czy pizze i paczki z nadzieniem waniliowym mniam moge zjesc 3 na raz i za chwile znowu:p

zafasolkuje a jak tam objawy sa czy spokuj??

Ostatnia edycja:
Hej kobietki!Ja już po usg. Jest wszystko ok, maluchy rosną a co mnie bardzo cieszy są dwie owodnie jednak. Jedno dzieciątko jest troszke mniejsze i mnie to martwi ale ponoć jeszcze może podskoczyć. No i wstawiam obiecaną fotke.

kkk.png

zafasolkuje a jak tam objawy sa czy spokuj??
U mnie ok, czasem mnie macica zakuje, czasem sutek zaboli :-)
ale ogólnie ok, mdłości nie mam - smaki mam różne, raz na słone raz na słodkie, taka mieszanka. Ale kiedyś słodkiego mogłam zjeść tonę, a teraz tylko pół ;-)
I przez weekend miałam spokój z ciśnieniem, ale też nic mnie nie zdenerwowało. Zobaczymy co będzie w tym tygodniu :-)
W piątek mam lekarza, może zrobi USG to zobaczę jak się sprawy mają.
A jaku Ciebie?

Dziurka to zdjęcie jest piękne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry