Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ty właśnie nie... pomierzyła wszytko co możliwe tylko nie jego długość! Fakt faktem maluszek się już nie mieści cały w ekranie więc może dlatego 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przed ciążą robiłam toxoplazmoze, różyczke, chlamydie i cytomegalie - kosztowało mnie to 200 złA mam do was kochane pytanie jakie wam zapisali badania krwi?? bo nie wiem czy u mnie nie wymyslila ginia i czy nie chce mnie naciagnac (certus) a za same badania krwi wyjdzie mi prawie 500zla ta mnie przeraza a moj ginio kazal mi tylko grupe krwi toxo ogolne moczu i krwi i glukoze zrobic
a w certusie mam 10 pozycji krwi:/
U mnie ok, czasem mnie macica zakuje, czasem sutek zaboli :-)zafasolkuje a jak tam objawy sa czy spokuj??