reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

I ja sie z Wami witam....
Dzis miałam cieszki dzien rano na badanie krwi z glukoza czeb abyło tam czekac dwie godziny tzn wzieła krew wypiłam dwa kubki plastikowe glukozy obzydliwie słodkiej po godzienie znow wzieła krew i znow po godzinie wzieła krew i potem mogłam juz isc i w dodatku całe te dwie godziny bez jedzenia a mały tasz szalał z głodu jak nigdy bidulek moj kofaniutki.Tak ze poszłam na badanie krwi o 9 rano a wyszłam o 11 byłam juz tak głodna ze musiałam kupic kanapke bo jeszcze czebabyło czekac na autobus na szczescie nie długo.

o 15 szkoła rodzenia nawet było fajnie i okazało sie ze jestem tam najstarsza a najmłodsza ma 16 lat.
Wczoraj mnie tak zgaga meczyła wieczorem ze nieszło wytrzymac i jakie znalazłam na ta dolegliwosc lekarstwo? duzo wody do picia a potem drzemka i przeszło...

reklama
Ja miałam regularne cykle (28dni). Liczyłam sobie dni płodne, w lipcu od 10 dnia badałam testem owulacyjnym, kiedy jest owulacja, no ale nic z tego nie wyszło. W sierpniu z powodu braku czasu darowałam sobie prawie wszystko, w 13 dniu miałam takie objawy jak na owu to zrobiłam test, wykazał owulację więc sie troszkę z małżem po przytulałam. Później 16 powtórzyłam brykanko i to wszystko w sierpniu. Cykl uznałam za stracony, to jakież było zdziwienie jak dwie kreski zobaczyłam :-)

Jeśli chodzi o wózki to ja mam narazie wybrane 2. Ale jeszcze nie wiem czy je wybiorę bo ich nie widziałam na żywo. No i cały czas mam dylemat czy na pompowanych kołach, czy nie.

KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (1850949673) - Aukcje internetowe Allegro
ZIPP 3X3 SUPER LEKKI 3W1 BORÓWKA PROMOCJA GRATIS (1836583531) - Aukcje internetowe Allegro
wybieram zipp ;-)
Zobacz załącznik 395679Zobacz załącznik 395680Zobacz załącznik 395681

ten pierwszy jest z przed dwoch tyg a te dwa z dzisiaj :p dla porownania powiem tak wczeniej moj brzuch byl wklesly :p wystawaly gnoty bo ja szczypiorek jestem wiec nie mowie ze jest duzy brzuch ale jak na mnie juz jest i go widac gdybym wam dala zdjecie brzucha z przed ciazy byscie sie zastanawialy gdzie ja wogole moge dziecko zmiescic:p
no no urósł ze hej pamietam jak ty prawie wklesla bylas u mnie ;-) jak przyjedziesz pod koniec pazdziernika to ja czekoladke prosze i cebulke ;-)

kto się za mną stęsknił :-p:blink:
ja tesknilam ;-)

ja po pracy ale mialam czytania duzo pisaly ze hej ;-) leze na wyrku i plecy mnie bola...
a po pracy do tesco kupilam sweter sobie a dla dzidzi nie moglam sie powstrzymac i kujpilam spiochy czy body nigdy niewiem jak to sie nazywa orginalde disney ;-) za14.90 z 49 zl;-)taki fajny kaczor donald ;-)

magenta ja robilam takie badania krwi
Morfologia pełna - analizator - krew
Glukoza na czczo we krwi żylnej
Glukoza (jedn. tradyc.)
Serologia kiły (VDRL) 19/07/2011
VDRL ujemny ujemny
Toxoplazmoza - panel (IgG, IgM)
P-ciała p/Toxoplasma gondii IgM (s)
P-ciała p/Toxoplasma gondii IgG (s)
anty-CMV-IgG
Hormon tyreotropowy - TSH
TSH (s)
P.ciała przeciw - HCV
P-ciała p/HCV (s)
P.ciała przeciw - HIV 1 / HIV 2
Badanie przeglądowe alloprzeciwciał (anty-RH i inne)
Mocz - badanie ogólne

Zobacz załącznik 395776

Ostatnia edycja:
no właśnie nie termin miała na 17 a już wczoraj dostała skurcze, ja coś czułam to to się szybciej rozwiąże, jeszcze w niedz pytałam czy ma uszykowana torbę do szpitakla a ona cały cza mówiłam że ma jeszcze czas, maleństwo nie ma pokoju urządzonego, w sobotę miała przyjechać jej mama przywieźć wózek, łóżeczko szok

reklama
Atanku śliczny ten sweterek :-) i do tego taki zielony :-) :-D (mój ulubiony kolorek)
Neciuszka - współczuję bardzo, tulem mocno <tule>

a dziewczynki pochwale się mam wreszcie akwarium :-D nowe rybki, ślimaczki i ... żabki :-)
oto jedna z sześciu żabek :tak: :
asdada.jpg

Do góry