reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
hyhyhyhy ty takiego czułego szczypa dałaś, a on się obraził? ahhahhahhaOpowiadałam o tym wczoraj, szliśmy na basen i go dosyć mocno uszczypnęłam, się obraził nie chciał ze mną rozmawiać i się wróciłam do domu..
cześć dziwczyny, jestem już w pracy, czy brakowało wam moich wpisów???
Jak się dziś czujecie ?
miq: gratuluje zostania ciocią - cóż za radość :-)
magda.a: a od kiedy te chłopy takie czułe się na swoim punkcie zrobili , biedaki a podobno to my słaba płeć ;-)
Jak się dziś czujecie ?
miq: gratuluje zostania ciocią - cóż za radość :-)
magda.a: a od kiedy te chłopy takie czułe się na swoim punkcie zrobili , biedaki a podobno to my słaba płeć ;-)
zafasolkujęodzaraz
mój na jakieś tam szczypnięcia czy boksnięcia nie reaguje, ale jak go niechcacy drapne pazurem - łomatkoboskokochanowszelakiegokościoła jaki jest lament i wyrzekaniemagda.a: a od kiedy te chłopy takie czułe się na swoim punkcie zrobili , biedaki a podobno to my słaba płeć ;-)
zafasolkujęodzaraz
Neciuszka dlaczego witaminki rozdajesz?
zafasolkujęodzaraz
Ja narazie biorę tylko kwas foliowy i Mag B6. Ale teraz się doczytałam, ze mam kiepskie krwinki czerwone i pewnie mi coś zleci.
Ale mnie brzuchalek dzisiaj swędzi.
Ale mnie brzuchalek dzisiaj swędzi.
Ja mam prenatal complex tam poza folikiem są inne witaminy, ale mam problem z połknięciem, zapach po otwarciu pudełka wywołuje odruchy wiadomo jakie. Próbowałam jak piszą proszek rozpuścić i wypić jeszcze gorzej. Aptekarka mi znalazła takie co mają folik, jod to co gin kazał żeby było koniecznie i mają małe tabletki i nie śmierdzą tak mi.
reklama
Podziel się: