reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Martocha zaciążyła?
jednak troche poczytałam
Martocha ; gratulacje wielkie, jesteś zaciążona, i oby piersi jak najpóźniej zaczęły cię boleć :-) jeszcze raz gratuluje kochana
Atan: sto lat, dużo zdrówka, dla ciebie i dizidzi - życzenia spóźnione ale szczere :-)
Ael: zazdroszczę ic pokoju dla wiktora, ja niestety w sypialni będę musiała dostawić lóżeczko, szkoda mi troche bo chciałm od podstaw robić dziecinny pokoik
Neciuszka: a cześć jak tam się masz ?
Dziureczka: biedactwo teraz na ciebie rzyganko przyszło, leż odpoczywaj, zarób zapasy z kislu i krakersów, to przetrwasz
A śniłaś mi się dzisiaj w nocy, tzn. ja wiedziałm ze to ty choć cię nie widzialm- potrzebowałm twojej pomocy, ale nie pamiętam w jakiej sprawie :-)
Martocha ; gratulacje wielkie, jesteś zaciążona, i oby piersi jak najpóźniej zaczęły cię boleć :-) jeszcze raz gratuluje kochana
Atan: sto lat, dużo zdrówka, dla ciebie i dizidzi - życzenia spóźnione ale szczere :-)
Ael: zazdroszczę ic pokoju dla wiktora, ja niestety w sypialni będę musiała dostawić lóżeczko, szkoda mi troche bo chciałm od podstaw robić dziecinny pokoik
Neciuszka: a cześć jak tam się masz ?
Dziureczka: biedactwo teraz na ciebie rzyganko przyszło, leż odpoczywaj, zarób zapasy z kislu i krakersów, to przetrwasz
A śniłaś mi się dzisiaj w nocy, tzn. ja wiedziałm ze to ty choć cię nie widzialm- potrzebowałm twojej pomocy, ale nie pamiętam w jakiej sprawie :-)
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Hej dziewczynki!
Przede wszystkim GRATULUJĘ Martocha, w ciązy kochana jesteś troche więcej niż trochę.
Fasolka a Tobie też gratuluję, po raz drugi i cieszę się,że jest wszystko ok.
Ael...Ty się ze mnie śmiej ale ja cały czas oglądam te Twoje foty, no tak mi się to wszystko podoba. A myślałaś o takiej lapmce nad łóżeczko w kształcie jakiegoś zwierzaka?
Witam nowe staraczki, MałaMi i Karolek. Nie spinajcie się dziewczyny, podchodźcie do staranek na luzie...zresztą widzę,że dziewczyny juz Wam wszystko wyłożyły jak trzeba, teraz jedynie się stosować do zaleceń Naszych Prywatnych Osobistych Pań Doktorek
Fifka a jak tam wczoraj w szkole? Kochana ja pamiętam,że pisałyśmy coś na bb ale jak Boga, wszystko jak przez mgłe
Lamia bo ponoć tak jest,że ciąża służy. U mnie wczoraj też rodzice byli i sam tata stwierdził,że już troszkę po mnie widać. Bardzo się ucieszyłąm jak to usłyszałam bo wiadomo, faceci nie są tacy spostrzegawczy do brzuszków jak my, kobiety.
Kurde to się cieszę,że Ci się śniłam, mam nadzieję,że choć troszkę w tym śnie Ci pomogłam
A rzyganko no cóż....znaczy się żem w ciązy jest
Miq ja też tak mam, zobaczę małe dzieciątko to mi się tak ciepło na serduchu robi...normalnie się rozpływam
Nadzieja...witaj kochana, miło jak któraś z wystaranych dziewczyn do nas zagląda a Ty musisz nas podpatrywać i rozmawiać z nami częściej.
Neciuszka a Ty mi jak tam żyjesz żono moja?
Przede wszystkim GRATULUJĘ Martocha, w ciązy kochana jesteś troche więcej niż trochę.
Fasolka a Tobie też gratuluję, po raz drugi i cieszę się,że jest wszystko ok.
Ael...Ty się ze mnie śmiej ale ja cały czas oglądam te Twoje foty, no tak mi się to wszystko podoba. A myślałaś o takiej lapmce nad łóżeczko w kształcie jakiegoś zwierzaka?
Witam nowe staraczki, MałaMi i Karolek. Nie spinajcie się dziewczyny, podchodźcie do staranek na luzie...zresztą widzę,że dziewczyny juz Wam wszystko wyłożyły jak trzeba, teraz jedynie się stosować do zaleceń Naszych Prywatnych Osobistych Pań Doktorek
Fifka a jak tam wczoraj w szkole? Kochana ja pamiętam,że pisałyśmy coś na bb ale jak Boga, wszystko jak przez mgłe
Lamia bo ponoć tak jest,że ciąża służy. U mnie wczoraj też rodzice byli i sam tata stwierdził,że już troszkę po mnie widać. Bardzo się ucieszyłąm jak to usłyszałam bo wiadomo, faceci nie są tacy spostrzegawczy do brzuszków jak my, kobiety.
Kurde to się cieszę,że Ci się śniłam, mam nadzieję,że choć troszkę w tym śnie Ci pomogłam
A rzyganko no cóż....znaczy się żem w ciązy jest
Miq ja też tak mam, zobaczę małe dzieciątko to mi się tak ciepło na serduchu robi...normalnie się rozpływam
Nadzieja...witaj kochana, miło jak któraś z wystaranych dziewczyn do nas zagląda a Ty musisz nas podpatrywać i rozmawiać z nami częściej.
Neciuszka a Ty mi jak tam żyjesz żono moja?
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Martocha gratulacje z całego serducha :-)
ciągle nie mogę w to uwieżyć ;p Właśnie zaspałam do pracy.. jestem totalnie nie przytomna

Jestem ogromnie szczęśliwa, ale jeszcze nie dowierzam ;p
Zwlekam się do roboty ..

P.S a dziewczynki.. ta beta 85,6 to dobra jak na 12 dzień of owulacji?
Dziurka Żono ty to właź dzie trza bo sprawę mam 
Lamia odpukać narazie dziś ok chociaż przez weekend takie wahania były szczególnie wczoraj. Jak mi się samopoczucie utrzyma to dziś placki ziemniaczane.
A jutro do gina chyba
potem mu skrobnę eska czy napewno przyjmuje jak kazał 
Lamia odpukać narazie dziś ok chociaż przez weekend takie wahania były szczególnie wczoraj. Jak mi się samopoczucie utrzyma to dziś placki ziemniaczane.
A jutro do gina chyba
ja jestem czekajaca na testowanie...witam w naszym skromnym juz gronie:-)Hej dziewczynkiczy jest tu jeszcze jakaś starająca się czy same zafasolkowane? bo czuje się jakaś samotna
(
badania zawsze warto zrobic, moim zdaniem warto jeszcze mierzyc sobie temperature dla zaznajomienia sie ze swoim cialem. wtedy latwo mozesz stwierdzic czy wystapila owulacja czy nie i wtedy zrobic dodatkowe badania...ja np mialam zla prolaktyne i nie mialam w ogole owulacji przez 3 pierwsze cykle, teraz biore bromergon i owulacja wedlug tempki i obserwacji sluzu byla. zycze szybkiego zafasolkowania i 3 mam &&&&&&&&:-)Witam Was Dziewczynki
To mój pierwszy cykl starań. We wrześniu zrobiłam sobie badania: morfologia, toxo IgG IgM, CMV IgG IgM, różyczka IgG, grupa krwi i wymaz z pochwy. Zaczęłam też łykać Femibion natal 1. Ostatnia @ 17.09, potem przytulanki min. 14 dc, 16, 17, 18 dc. Dzisiaj mam 23 dc i pozostało mi już to co najbardziej "lubią" wszystkie staraczki czyli czekanie.
cudownie kochana!!! bardzo sie ciesze i serdecznie gratuluje!!!!Beta 85,6chyba jestem trochę w ciąży
![]()
Dziurka...a jak sie dzis czujesz? chyba troszke lepiej

neciuszka: no to fajnie że nie było źle 
Dziurka: a kurde budzik mnie obudziła i sie nic nie dowiedziałam ;-)
kobiety ja juz nie długo koncze 1szy trymsetr
)
martocha: oj ja też długo nie mogłam uwierzyć , nawet teraz to jakoś wierze ale nie wierze
a no i witam nowe staraczki i zyczę szybkiego zafasolkowania
milia: a ty w piątek testujesz?
Dziurka: a kurde budzik mnie obudziła i sie nic nie dowiedziałam ;-)
kobiety ja juz nie długo koncze 1szy trymsetr
martocha: oj ja też długo nie mogłam uwierzyć , nawet teraz to jakoś wierze ale nie wierze

a no i witam nowe staraczki i zyczę szybkiego zafasolkowania
milia: a ty w piątek testujesz?
reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Milia o dziękuję Ci kochana, dziś lepiej. Jakąs taką werwe mam bo się psychicznie przygotowałam na odwiedzenie paru miejsc. A co tam u Ciebie? Bo ja się tak brzydko wczoraj zachowałam i nawet nie zapytałam
Lamia a idź , to dziś mam Ci się znów przyśnic i prosze mi się tam dowiedzieć o co chodziło
Lamia a idź , to dziś mam Ci się znów przyśnic i prosze mi się tam dowiedzieć o co chodziło
Podziel się: