reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nooo Ael :* jak wstaniesz to może młody chętniejszy do wyjścia będzie :D

Lamia nooo a i tak ci zamacham :D Zobacz załącznik 401570 hahaha

A ja nie wiem czy będę miała 2d tylko czy cosik jeszcze jak cuś to dopytam i się umówię na inny termin na jakieś 3d :) Ja zaraz chyba sobie odgrzeję krupniczku :)

Aaaaa skleroza ze mnie Karolina no to nic tylko gratulować i ciągnąć chłopa na ten ślub wasz ;)

Kobity spokojnie, to że czop odszedł to jeszcze nic nie znaczy, może odejść i mogę jeszcze tydzień bez niego chodzić. Skurczy na ktg dziś praktycznie miałam, była dwa malutkie na 20 % i tyle. Póki nie dostanę porządnych skurczy i nie odejdą wody, to mogę spać do woli XD

Dziewczyny taka moja mała rada. Nie bardzo opłaca się robić te 3d przed 20 tygodniem (o ile musicie za to płacić) bo mało co zobaczycie... Ja byłam w 21 tygodniu i tez to nie był szczyt możliwości tego sprzętu... o teraz jakby poszła zobaczyłabym znacznie więcej a zdjęcia byłyby jeszcze piękniejsze!

Ael To trzymam kciuki zebyś się rozpakowała jak najszybciej :-D

reklama
Ael ja Ciebie podziwiam za ten spokój, ja bym już chyba po ścianach chodziła. Odpoczywaj sobie spokojnie i zbieraj siły-potem jedno parcie i Wiktorek będzie na świecie:tak:

Do góry