reklama
Nie ma problemu...Dwa dni...Ty moja optymistko! W razie w, zadzwonię z porodówki i będę Ci się drzeć w słuchawkę a Ty mi będziesz mówić jak oddychać XD

DObranoć Atanku
Nie ma problemu...MAm jeszcze trochę darmowych minut i trzymam na ta godzinę hehehe
)
No ja będę dzwonić sierotko
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Ael nie wiem dlaczego ale na Twoim suwaczku nadal jest że jeszcze jeden dzień do porodu 
cześć wam wszystkim
olcia: ja szukacie oszczędności a macie swoje złoto, to polecam robienie obrączek, nas wyniosło to o połowę taniej i podobno jakościowo są lepsze, nić te robione fabrycznie, znajdź jakiegoś złotnika, mały skup i dowiedz się ,a napewno zaoszczędzicie i za 2 obrączki zapłacicie jak za jedna gotową .
A co do dzidziusia, to my też ja kzaczeliśmy przygotowania do ślubu to stwierdziłam ze nie ma co sie starać , bo stres i td. ale za to pierwszy miesiąc po ślubie i sie trafiło:-), także żeyczę wam tego samego
ma_gdalena: my też w ciązy używamy żelu nawilżającego, bo bez niego to ja nie czuję się komfortowo
Atan: no przesliczny brzuszek, ja chyba mam podobny kształt :-) porównam za parę tygodni
Iwasek: zrób i pokaż fotkę, bo jestem ciekawa
danao: a co u ciebie bo rzadko ostatnio bywasz ??
ael: musisz sobie nowy suwaczek wstawić odliczający dni przeterminowania :-), a może już jedziesz na porodówkę?
neciuszka: co ty tyle spisz, wstawaj już !!!!!!!!!!!! bo ja sie tu nudzę . Przez twoją chęć do ogórkowej, wczoraj nagotowałam cały baniak, i tak się nażarłam ja dziki osioł, że jeszcze dzisiaj cczuję się pełna :-). Ale na twoje tortille to musze do cibie przyjechać hihiih, także juz czuj sie jakbyś mnie zaprosiła ;-)
olcia: ja szukacie oszczędności a macie swoje złoto, to polecam robienie obrączek, nas wyniosło to o połowę taniej i podobno jakościowo są lepsze, nić te robione fabrycznie, znajdź jakiegoś złotnika, mały skup i dowiedz się ,a napewno zaoszczędzicie i za 2 obrączki zapłacicie jak za jedna gotową .
A co do dzidziusia, to my też ja kzaczeliśmy przygotowania do ślubu to stwierdziłam ze nie ma co sie starać , bo stres i td. ale za to pierwszy miesiąc po ślubie i sie trafiło:-), także żeyczę wam tego samego
ma_gdalena: my też w ciązy używamy żelu nawilżającego, bo bez niego to ja nie czuję się komfortowo
Atan: no przesliczny brzuszek, ja chyba mam podobny kształt :-) porównam za parę tygodni

Iwasek: zrób i pokaż fotkę, bo jestem ciekawa
danao: a co u ciebie bo rzadko ostatnio bywasz ??
ael: musisz sobie nowy suwaczek wstawić odliczający dni przeterminowania :-), a może już jedziesz na porodówkę?
neciuszka: co ty tyle spisz, wstawaj już !!!!!!!!!!!! bo ja sie tu nudzę . Przez twoją chęć do ogórkowej, wczoraj nagotowałam cały baniak, i tak się nażarłam ja dziki osioł, że jeszcze dzisiaj cczuję się pełna :-). Ale na twoje tortille to musze do cibie przyjechać hihiih, także juz czuj sie jakbyś mnie zaprosiła ;-)
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dobry!
Fasola wieksza ma 6,5 a mniejsza bodajze 5, 8 czy 7 ...jakos tak. Ale widze moja droga,że u Ciebie piękny brzusio juz:-)
Kurde zawsze tyle chce napisac a wiekszosc zapominam....

Fasola wieksza ma 6,5 a mniejsza bodajze 5, 8 czy 7 ...jakos tak. Ale widze moja droga,że u Ciebie piękny brzusio juz:-)
Kurde zawsze tyle chce napisac a wiekszosc zapominam....

neciuszka: no przyjeżdżaj to ci dam wielki talerz, a robiona z moich ogóreczków i przyznaję że ogórasy pycha, bo jeszcze wypiłam ten sok z ogórków hihihi.
A gdzie w ogóle ten twój Ćmińsk ?
dziurka: moje siostry blixniaki tez jedna mniejsza 2ga większa, ale tak wyrosły że wyższe ode mnie a ja mam 174 wzrostu
) tylko chude patyczaki . Cudownie jest je razem obserwować, a są według innych ludzi identyczne
), jak bede w domu to zrobię fotkę starego zdjęcia jak były małe i wstawie :-)
A gdzie w ogóle ten twój Ćmińsk ?
dziurka: moje siostry blixniaki tez jedna mniejsza 2ga większa, ale tak wyrosły że wyższe ode mnie a ja mam 174 wzrostu
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Lamia witam Cie zono number 2
))) A Ćmińsk sie nawet nie pytaj...bo to na końcu świata jest
OOo dziękuję, jeśli bedziesz mogla to pewnie...zrób
OOo dziękuję, jeśli bedziesz mogla to pewnie...zrób
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: