reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku super brzuszek! Normalnie ja przy tobie tak blado wypadam ze szok :-D No i mocno trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!! Ja też mam dzisiaj gina.

Aelku a no faktycznie ty już przeterminowana, widocznie maluszkowi dobrze w twoim brzuszku. :-D Mnie przeraża za dwa tygodnie zacznę 7 miesiąc... :szok:

Iwasku ja z niecierpliwością czekam na zdjęcie twojego brzuszka!! :-p

Dziureczko po cichutku zazdroszczę ci tej dwójeczki!Tak fajnie, jedna ciąża i z głowy!

Magda
no no no... widzę że harmonia powróciła do związku :-D

Danao taki jeden cykl na luzaku na pewno wam dobrze zrobi więc się nie przejmuj. Musisz nabrać troszkę dystansu do tych staranek bo to oszaleć można! Trzymam kciuki za nadchodzący cykl!! &&&&&&&&&&&&&&&&

A ja dzisiaj na 12 mam wizytę u gina. Nic specjalnego, od taka kolejna kontrola czy wszytko okej. Najbardziej nie mogę doczekać się ważenia bo mam wrażenie ze ostatnio znowu waga mi nieco spadła... :zawstydzona/y:

reklama
Spoko chodzić będę mogła :-) ale to takie niespodziewajkowe było ;-) już usypiałam :-) i mówię do niego " powiedz mi co ja takiego zrobiłam,że się kochaliśmy, a będę to robić częściej" :-)

Witajcie kobitki
wróciłam od G i wcale nie jest mi wesoło. Mam jakieś zapalenie, lekarz przepisał mi jakieś globulki. Z tego wszystkiego nawet nie zapytałam o ten ból w podbrzuszu.ahh :-(

asiol: Ael jeszcze nie urodziła i jest juz 1 dzien po terminie

miq: niestety, zapalenia to zmora kobiet, a bierzesz pałeczki kwasu mlekowego? mozna kupić w aptece bez recepty, ja raz na jakis czas sobie brałąm to się mnie mniej czepiały grzybki i rózne takie, a ja mam tendencje do zapaleń

ael: musisz sobie nowy suwaczek wstawić odliczający dni przeterminowania :-), a może już jedziesz na porodówkę?

Eee, nie będę w takie suwaczki się bawić :p

Ael nie wiem dlaczego ale na Twoim suwaczku nadal jest że jeszcze jeden dzień do porodu :D

Bo ten drugi suwak jest obcojęzyczny i inaczej czas mierzy, ale tak ok 6:30-7 rano już przechodzi dzień dalej.

dobry dziewczyny ;-)
ja wczoraj caały dzien miałam śmiechu, a wieczorem tak mnie M. przeleciał, że aż wióry leciały ;-)

Aaa czyli będziesz się do mnie normalnie odzywać? :-D

Hej hej :) Ja tylko na chwilkę wpadłam żeby zapytać czy nasza kochana Ael już urodziła? :)

Niestety zmartwię Cię, że jeszcze nie :]

Zasnęłam jak durna na filmie, przytulona do Pawła, a obudziłam się 1,5 godziny później a on, posprzątał, umył naczynia, pochował jedzenie, powyłączał komputery, mnie przykrył. Budzę się, podnoszę lekko głowę, a on wchodzi do pokoju, pytam "a to co idziemy spać", "No idziemy bo Ty już ładnie chrapiesz", "ahaa, no to dobranoc" po czym walnęłam w kimono i tyle mnie świat widział XD

fifka: a na którą godz. masz gina?
danao: ja dziurka ci wywróżyła to tak być musi :-) i fasolka będzie,
a ty dzisiaj w domu czy do pracy idziesz?

martocha: ciesz sie chwilkę etapem gdzie mało jesz, bo jak już zaczniesz to będziesz wcinać aż sie patrzy :-)

Ael: jak się czujesz, czy juz masz wrażenie ze mały chce wyjść ??

reklama
Do góry