reklama
miq
Fanka BB :)
Witajcie łobuzy
Atan gratuluje córci:-)
A widział ktoś Ael dzisiaj?otworzyłam rano oczy i pierwsze co szybko forum, coś mi się wydaje, że dzisiaj ją rozpakują
Ale to wszystko jest dziwne, z jednej strony się nie znamy bo nigdy się nie widziałyśmy z drugiej strony, nie wyobrażam sobie, żeby Was nie było. Nawet ost. przyłapałam się na tym, że jak rozmawiałam z moją przyszłą bratowo o sprawach ciążowych to padły słowa: a bo wiesz moja znajoma z forum... he he dobre
Kurcze coś nie czuje, że to weekend, będę miała trochę latania, jeszcze 31 zchodzę z nocki i mamy inwentaryzacje i wracam po 2 godz do pracy
muszę mojego chrześniaka odwiedzić bo tydz. go nie widziałam, kwiatki dla mojego brata kupić
[*] ah
Atan gratuluje córci:-)
A widział ktoś Ael dzisiaj?otworzyłam rano oczy i pierwsze co szybko forum, coś mi się wydaje, że dzisiaj ją rozpakują
Ale to wszystko jest dziwne, z jednej strony się nie znamy bo nigdy się nie widziałyśmy z drugiej strony, nie wyobrażam sobie, żeby Was nie było. Nawet ost. przyłapałam się na tym, że jak rozmawiałam z moją przyszłą bratowo o sprawach ciążowych to padły słowa: a bo wiesz moja znajoma z forum... he he dobre
Kurcze coś nie czuje, że to weekend, będę miała trochę latania, jeszcze 31 zchodzę z nocki i mamy inwentaryzacje i wracam po 2 godz do pracy

[*] ah
neciuszka: a ja w domu mam nutellę, i jak od początku ciązy stała nietknięta tak ostatnio już jej ubywa
). Ja sobie do pracy dzisiaj wzięłam kiełbaskę i zrobię sobie na gorąco z musztarda, mniam
miq: mi teżczęsto się zdarza podawać przykłady, że na forum to któraś dziwczyna, ma tak i tak, a o Ael, to nawijam non stop do męża ,ze czekamy na dzidzusia i jeszcze sie nie urodził
)
miq: mi teżczęsto się zdarza podawać przykłady, że na forum to któraś dziwczyna, ma tak i tak, a o Ael, to nawijam non stop do męża ,ze czekamy na dzidzusia i jeszcze sie nie urodził
miq
Fanka BB :)
Ja jestem taką osobą, która je wszystko, nie ma czegoś takiego czego bardzo bym nie lubiła, ale mięso też bym mogło nie istnieć ale latem znowu nie wyobrażam sobie grilla bez karkóweczki czy boczuszku mniam Lubie kapustę kiszona i ogóry i śledzie ... mam nadzieję, że w ciąży mi się nie odmieni. Ostatnio komuś pisałam, że za slodkim nie przepadam a wczoraj jak mnie coś walnęło to przed pracą zjadłam pączka i gniazdko a w pracy jogurt z owocami, fantazje i sernik na zimno, kto to widział, mój organizm chyba cukru potrzebował he he
neciuszka: a ogólnie zawsze nia jadłaś mięsa?? No ja bardzo chciałm przestać ,jeść , ograniczałam do piersi z kurczaka, ale jak zaciążyłam to znowu zaczęłam jeść mięcho. Mam zamiar po porodzie stopniowo odstawić mięso, chciałbym w ogóle nie jeść ale zobaczymy czy mi się uda.
miq: ja też uwielbiam sledzie, a w ciązy zjadłam raz i to bez apetytu, także jestem rozczarowana, gdzie te zachcianki, gdzie zajadanie pączka śledziem i ogórkiem , a potem popijanie gorącą czekoladą
)
miq: ja też uwielbiam sledzie, a w ciązy zjadłam raz i to bez apetytu, także jestem rozczarowana, gdzie te zachcianki, gdzie zajadanie pączka śledziem i ogórkiem , a potem popijanie gorącą czekoladą
reklama
miq, lamia ale ja przed ciążą to ja wszystko jadłam. A teraz śledzie są feee, wędlina feee, mięso ostatnio zaczęłam jeść w małych ilościach na obiad ale nadal lepiej zupy mi wchodzą. słodkiego dużo nie jem ale raz dziennie cosik być musi. W ciąży też jakoś wolę musztardę niż majonez.
Podziel się: