reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fiona super, że wszystko super :-D
Magdalena ekstra buciki
Ael biedaku, rozpakuj się wreszcie!

a ja ponownie, wcisnęłam się na USG i widziałam naszą Amelcię
no i ma usteczka i nosek po tatusiu a mega wielkie pucate policzki po mamusi (wolałabym odwrotnie) :-) waży 1277g i jest o 9 dni starsza niż wynika z OM (poprzednio szła równo) i przytyła 0,8 kg w ciągu 6 tygodni :szok:. Rośnie nam mały Pudzian

hej fionka no teskniłam ;-) mnie jeszcze nie wyzwali bo ja od czerwca z 87 mam 92 ;-)wiec niejest zle w porywach czasem 91 ;-) ale teraz w ostatnich 2 miesiacach mi sie waga ruszyla ;-) fajne imie macie ;-) śliczne ;-)

ee a chceta brzuch na leżąco z 12 tyg i 24 ?i jakie spiochy dostalam rozowe ;-) i buciki tenisowki sama kupiłam ;-)

hej donia to super ze rosnie ;-) moja caly czas mniejsza o 2 tyg od Om ;-)

smacznego pyscku ;-)

Ostatnia edycja:
Fionka dobrze, że mały pięknie się rozwija... a o co z teściową poszło???

Pyscku ja trzymam za Ciebie mocno kciuki i wysyłam piękne chłopczykowe fluidki... :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja ja ja ;-) ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Amelkowe fluidki

hihi ... :-D dzięki kochanie wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć :*
no mam fluidki z obu płci więc musi się udać, do tego pomagasz mi w rozkminieniu wykresiku mojego więc musi być wszystko jak najlepiej :-D :happy2: jak nie to znów się załamię .. :dry:

Donia, Magda dziękuję :* :*
podwójne Amelkowe fluidki :-D

witam nową staraczkę :-) rozgość się u Nas :-)

a ja się przyjść pochwalić, dostałam kwiata od mojego sąsiada łóżkowego :-D nie wiem czy to tak,że zbliżają się Swięta Zmarłych czy jak ? :-D

reklama
Do góry