reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobra kochane milej nocy ja jutro do pracy po pracy do rodzicow a wieczorkiem mama mnie do teatru zaciaga ;-) niewiem na co ;-)
wiec dobranoc :*

Dobranoc kochana :*

Kochane widzicie mój suwaczek??? :-)
A nie dalej jak godzinkę temu było przytulanie :)))))))))))

Tym razem się uda. To jest mój cykl!!! :p

A co? Ael źle mówie?

A co do kochania to i tak wiem, ze mnie kochasz więc się nie wyprzesz tak łatwo :-D

PS: sory Ael... kolega "obrońca zwierząt" się wciął nam w rozmowę na FB. Olej go, straszny dziwak... stary kawaler....

Oj cichaj, no przecież nie wszyscy muszę wiedzieć o naszej sekretnej miłości XD
A cóż kolega, no starokawalerstwo tłumaczy wszystko XD

uuu Aelku to nici z miłości:-D moje fiuterko to mój skarbek:-)

Ale ja kcem Twoje futerko, ja nie mam swojego futerka, ja chce małe mruczące futerko najlepiej dwa jedno Main Coin a Drugie Scotish fold i wtedy będę szczęśliwa :-D

Dobranoc Żabolku :*

Aguś jedno przytulanie????? Nie no zmykaj z forum i bierz faceta w obroty! Już już! A potem ładnie poprosimy o relację XD

Ostatnia edycja:
Aga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia:)

Ael małe....to to nie jest . !0 kg fiuterka :D Taka sobie kruszynka:)

No kobietki! DO roboty bo dawno nie wydłużałam naszego wierszyka!:-)

Ostatnia edycja:
Ael żebyś wiedziała ze tłumaczy wszytko! :-D On tylko młodo na zdjęciu wygląda....ale jest po 30...

A czemu mam naszą miłość ukrywać? :confused: Hm... w sumie fakt... jak sama nazwa wskazuję "sekretna miłość" po ujawnieniu przestaje być sekretna XD

Kobitki ja też zmykam. Oczka mi się zamykają.
A jutro mam trochę spraw do załatwienia.

Muszę kupić okulary (czego nienawidzę robić!!), bo moje dzisiaj straciłam :(((
A bez okularów to ja prawie nic nie widzę :p
Więc na środę (do pracy) koniecznie muszę mieć nowe.

Aga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia:)

Ael małe....to to nie jest . !0 kg fiuterka :D Taka sobie kruszynka:)

Ale ja lubię takie "małe" futerka :-D, no przecież Maine Coiny to rosną do bydlęcych rozmiarów :-D
Więc oddaj nie marudź :-D

Ael żebyś wiedziała ze tłumaczy wszytko! :-D On tylko młodo na zdjęciu wygląda....ale jest po 30...

A czemu mam naszą miłość ukrywać? :confused: Hm... w sumie fakt... jak sama nazwa wskazuję "sekretna miłość" po ujawnieniu przestaje być sekretna XD

Widzisz trza ukrywać, bo widać Twój kolega kawaler na FB to zawału dostaje od tej naszej konwersacji hahahaha :-D

Aguś no widzisz, Ty ślepa ja głucha, znajdźmy sobie niemowę i będzie fajna trójca XD
Spokojnej nocy cioteczka :* :* :* Bierz FACETA W OBROTY!!! Pamiętaj stara dobra ciocinej Asi mądrość! "Seksik z rana jak śmietana!"

reklama
Do góry