reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun z tego co pamiętam endometriozę ma Milia, więc możesz do niej stuknąć jak masz jeszcze jakieś pytania. Otorbieloną komórkę jajową?
Chyba masz na myśli torbiele na jajniku?

Sun z tego co pamiętam endometriozę ma Milia, więc możesz do niej stuknąć jak masz jeszcze jakieś pytania. Otorbieloną komórkę jajową?Chyba masz na myśli torbiele na jajniku?
Dobrze napisałam... mam otorbieloną komórkę jajową... widziałam sama na USG w czym rzecz... Moja komórka ma dużo torbieli wokół siebie i niestety jest problem w tym aby doszedł tam plemnik... dlatego nie może dojść do zapłodnienia...
Ale giekolożka powiedziała, ze może być dobrze... Prolaktyna z testem wyszła mi prawidłowo.. mam do zrobienia jeszcze kilka innych badań, ale jestem dobrej myśli
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Ael gartki wielkie czekamy na foteczki i powrot wasz do domku
sun truskawcia pewnie ze pamietamy tesniłysmy
sun truskawcia pewnie ze pamietamy tesniłysmy
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun o wow to ja pierwszy raz o takim czymś słyszę. Ale myślę że gin już się tobą zajmie jak należy. :-) Trzymam kciuki zeby leki pomogły!!
Sun o wow to ja pierwszy raz o takim czymś słyszę. Ale myślę że gin już się tobą zajmie jak należy. :-) Trzymam kciuki zeby leki pomogły!!
Ja też nigdy czegoś takiego nie słyszałam...i byłam w lekkim szoku... ale jakoś już to po mnie spłynęło... czasami uważam, ze tak właśnie miało być... dlatego myślę już troszkę dojrzalej... ale jednocześnie nie nastawiam się bardzo pozytywnie, bo wiem, ze jest problem...
truskawica sunciesze sie ze jestescie
ja tez wrocilam na forum po przerwie...
u mnie jednak mniej optymistycznie.. 9.10 zmarl moj tato
![]()
bardzo mi przykro... :-( współczuję...
reklama
She...bardzo mi przykro kochana...kondolencje:-zawstydzona/y:
Sun...to prawda, ja choruje na endometrioze w razie jakis pytan pisz...ja choruje juz od 5 lat...jakie leki bierzesz?
Ja dopiero zaczynam leczenie, bo moja endometrioza ma 3 milimetry - jak lekarz stwierdził, to nie ma tragedii... teraz brałam duphaston, po @ mam zacząć brać Metformax 500 oraz Clostilbegyt
Podziel się: