reklama
nalaa
Fanka BB :)
Czesc :-) Zafasolkuje sweet focie maluszka, bedzie super pamiatka
Wiktorek tez przesliczny oczywiscie,a co do smoczkow, to ja osobiscie nie polecam, ze wzgledu na wady zgryzu, szczegolnie gdy w rodzinie wystepuja, u mamy, taty, babci, dziadka, przez smoczka można ją u dzidziusia wywolac albo poglebic, wierzcie mi :-)troche sie na tym znam;-)ooo a juz na pewno nie wpychac dziecku na sile smoczka, gdy ono nie chce, wiadomo są sytuacje, kiedy dziecko na prawde smoczka potrzebuje, bo bez niego nie zasnie, albo nie przestanie plakac... ale w innych wypadkach stanowcze nie:-)
Wiktorek tez przesliczny oczywiscie,a co do smoczkow, to ja osobiscie nie polecam, ze wzgledu na wady zgryzu, szczegolnie gdy w rodzinie wystepuja, u mamy, taty, babci, dziadka, przez smoczka można ją u dzidziusia wywolac albo poglebic, wierzcie mi :-)troche sie na tym znam;-)ooo a juz na pewno nie wpychac dziecku na sile smoczka, gdy ono nie chce, wiadomo są sytuacje, kiedy dziecko na prawde smoczka potrzebuje, bo bez niego nie zasnie, albo nie przestanie plakac... ale w innych wypadkach stanowcze nie:-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A ja zamarzam smoka dawać - o ile będzie chciało. Bo uważam ze guzik prawda z tymi zgryzami... i bez tego dzieci mają nie raz problemy z zębami... a dzieci które wychowywane są na smoczkach są o wiele spokojniejsze... zresztą, często jest tak ze jak nie podaje się smoczka to dzieci ssą kciuki a to jest jeszcze gorsze dla zgryzu i kostek małej rączki które są rozciągane i deformowane...
nalaa
ja w pracy widze co innego :-) ale kazda matka robi jak zechce i ja to rozumiem... sa dzieci, ktore bez smoczka nie zasna, ale to raczej wynika z tego ze nie wygasa u nich w odpowiednim czasie odruch ssania, co czesto wiąze sie z tym ze nie są karmione piersią tylko butelką. ja tylko mowie, ze najgorszy bład to wciskac dziecku smoczek na sile, skoro nie chce to znaczy ze nie potrzebuje, oo
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nala tu masz rację z tym wciskaniem na siłę... Ja tam smoczków nie neguję, ale i wcale nie twierdzę ze są konieczne.
Neciuszka to z niecierpliwością czekamy na twoją wizytę i zdjątka!! Usg 3d to wspaniałe przeżycie!! Choć ja załuje ze poszłam w 20 tygodniu a nie na przykład teraz... było by o wiele więcej widać!
Neciuszka to z niecierpliwością czekamy na twoją wizytę i zdjątka!! Usg 3d to wspaniałe przeżycie!! Choć ja załuje ze poszłam w 20 tygodniu a nie na przykład teraz... było by o wiele więcej widać!
nalaa
No to już nie długo :-)wierze, ze nie mozesz sie doczekac, ja mam wizyte rowno za tydzien ale najchetniej teraz bym poszła:-) pewnie bede miala te wszystkie badania... grype krwi, przeciwciala, itd. przynajmniej tak lekarz powiedzial
Uciekam, bo zaraz bede miala gosci, milego wieczoru ;-)
Uciekam, bo zaraz bede miala gosci, milego wieczoru ;-)
reklama
Fifka no nie mogę się doczekać, a na samo 3d to ja pójdę po połowie ale tutaj przy genetycznym na chwilę się przełączał i też fajnie
ja ostatnio byłam miesiąc temu to widać było zarys już główkę i resztę i bijące serduszko ale nic więcej wyraźniej. No i jak zobaczę że wszystko ok to już całkiem spokojna jakaś będę 
Nala kochana im później pójdziesz więcej zobaczysz
a badania tak ja też robiłam na tym samym etapie te co piszesz. Ja teraz jeszcze muszę odczyn coombsa zrobić.
Nala kochana im później pójdziesz więcej zobaczysz
Podziel się: