reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja już pewnie nie będę inwestować w te 3d bo jeszcze dwa tygodnie i już w 3 trymestr wskoczę! Juz blizej niż dalej! A 6 Listopada będe obchodzić studniówkę :-D

reklama
nala nie bede sie klucic bo to niema sensu sa teraz smoczki ktore nie powoduja takich wad zgryzu pracuje jako asystentka stomatologiczno ortodontyczna wiec wiem jak to jest z wadami zgryzu i jesli dobry ortodonta to ci poleci kilka smoczkow ktore nie pogłębiaja wad zgryzu a jesli jest juz wada bo moze byc genetyczna nie spowodowana smoczkiem czy butelka lub zapoznio zaniknie odruch sania niemowlecego i powstaja wady ale ja smoczek dam bo wiem ze moja amleka lubi ssac kciuk a kciuk robi wieksza wade zgryzu niz smoczek i np. jeszcze poduszki tez wady zgruzy robia wiec wiesz... juz nic nie mowie ;-)

wlasnie wstawiłam zapiekanke makaronowa ;-)

Atanku jak to jak :-D gapo ty moja kochana :* Na suwaczku masz ostatnim - "only 112 days to go" Czyli za 12 dni masz swoja studniówkę :tak:

U mnie studniówka wypada na 6 listopada!

Ostatnia edycja:
Fifka mojito bezalkoholowe piłyśmy - cudoooo :)

Ale mi dobrze, powiedziałam wcześniej że zjadłabym sernika :D pojechaliśmy na cmentarz przed chwilą a ten mój Łukaszek patrzę a on do piekarni jeszcze i mam serniczek :D

Ostatnia edycja:
Heh dzisiaj świeto i też taka cisza tutaj... :-(

Neciuszka u mnie w moim pubie do którego lubię chodzić serwują bezalkoholowe drinki! A dobre!!

reklama
No ja już wypatrzyłam jak zrobić to mojito jak tylko pojedziemy na zakupy to wszystko kupię :D smakowało mi sto razy lepiej niż to piwo bezalkoholowe które kupiłam ostatnio do domu sobie. Nigdy więcej wolę się smakiem obejść

Atanku żabolku kochany a jak wy się dziś z Amelką czujecie?

Do góry