reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale bym sobie jakiegos drinka wypila nawet bezalkocholowego ;-)
no ja wlasnie widze ze dzis tu tez spokój....

reklama
No koleżanka ostatnio powiedziała mi ze idzie na piwo do pubu... a mi aż ślinka pociekła... te bezalkoholowe to siki... :baffled: no ale ja nie jestem zwolenniczką picia alkoholu w ciązy wiec trzymam się dzielnie :-D

neciuszka a w sumie oki bola mnie plecy ale radze sobie Amelka dzis kopała troszke ale nie duzo bo mama caly dzien sie w lozku byczy ;-) nieruszam sie nigdzie chyba ze do9 wc i do kuchni ;-)

hej pyscek jak mija przeszlam cala gre teraz gram w rio ;-) ale jakos wolniej mi idzie ;-) juz mi sie niechce po jednym dniu grania ;-)

a nie mowiłam wam moj maż urodził przedemna wczoraj wieczorkiem Kamyczka byczego :szok:

Ostatnia edycja:
To leż mamuśka grzecznie :) niech ci te plecki przestaną dokuczać :*

Raz kupiłam piwo bezalkoholowe wypiłam łyk więcej tego nie zrobię feeee. Za to drinki bezalkoholowe pokochałam :D

fifka niewiem dokładnie co to za bol potem w ciazy jest chyba bole krzyzowe to sie nazywa ale ja mam niestety taki bol od chornienia brzuszka bo kobieta w supermarkecie by mnie walneła wozkiem no to co ja zrobiła szybko sie obruciła za energicznie i chwycil mnie skórcz przy kregosłupie i on niestety tak szybko sobie nie idzie to taki nerwobul czy jakos tak ma niemiecka nazwe i na to jest silny lek ale w ciazy go nie wolno wiec sie mecze...grzeje i smaruje mascia nic wiecej nie moge zrobic lekarz powiedzial musi sie samo rozejsc..

a michal mowil ze go w sumie nie bolalo ;-) ale jak to facet nie przyzna sie do bólu

reklama
Heh... biedna Atan... mi dokucza strasznie mocno rwa kulszowa.... to też jest od przeciążenia kręgosłupa ale ból promieniuje na nogę... ból jest nieziemski i nic z tym nie można zrobić oprócz odpoczywania... wiec moge sobie wyobrazić co czujesz....

Do góry