reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochane moje! wysyłam wam fluidki na ten cykl! Żebyśmy już wszystkie było zafasolkowane!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobry wieczór! Ja znów na wieczór czuje się jakby mi sił brakowało na podniesienie się nawet z łóżka.. :-( objeździliśmy groby naszej rodzinki, potem zaprosiliśmy moich rodziców i teściów na kawkę, pogadaliśmy, pośmialiśmy się i w ogóle było miło. Poza tym zamontowaliśy łapki na myszy, tzn. już od wczoraj próbujemy ale myszki zjadały przynętę i uciekały a dziś już dwie udało nam się złapać... :-( strasznie mi smutno i żal tych stworzonek...

Magdalena żal... ale musicie się ich pozbyć jak najszybciej... po pierwsze myszy przenoszą choroby a ty nosisz w łonie maluszka... a po drugie macie teraz czas na to zanim mały jest na świecie... wyobraź sobie taką mysz wchodzącą do łóżeczka...

nala nie bede sie klucic bo to niema sensu sa teraz smoczki ktore nie powoduja takich wad zgryzu pracuje jako asystentka stomatologiczno ortodontyczna wiec wiem jak to jest z wadami zgryzu i jesli dobry ortodonta to ci poleci kilka smoczkow ktore nie pogłębiaja wad zgryzu a jesli jest juz wada bo moze byc genetyczna nie spowodowana smoczkiem czy butelka lub zapoznio zaniknie odruch sania niemowlecego i powstaja wady ale ja smoczek dam bo wiem ze moja amleka lubi ssac kciuk a kciuk robi wieksza wade zgryzu niz smoczek i np. jeszcze poduszki tez wady zgruzy robia wiec wiesz... juz nic nie mowie ;-)

wlasnie wstawiłam zapiekanke makaronowa ;-)
ja sama jestem lekarzem stomatologiem wiec to co pisze jest z mojego wlasnego doswiadczenia i obserwacji pacjentow ale kazdy robi jak zechce :biggrin2: na studiach nam zawsze powtarzali specjalisci na ortodoncji, ze smoczek jest zawsze zly dla zgryzu ale czasem moze byc tylko mniejszym zlem. ale dobrze już koniec tematu :-)

Witam wieczorowo:)
Aga zobaczysz że za jakiś czas będziesz pisała tak jak Fifka:) Łatwo powiedzieć NIE NAKRĘCAJ SIĘ ale lepiej nastawić sie na przyjście @ mniejsze będzie rozczarowanie. Niestety ale to prawda: IM BARDZIEJ CHCEMY TYM MNIEJSZE SZANSE ŻE SIĘ UDA. Dziwna jest ta kobieca psychika ,blokujemy się bardzo chcąc i koniec.
Postaraj się skupić na tym co JUŻ masz,co daje Ci szczęście a nie myśl o tym czego nie masz. Samo przyjdzie gdy przestaniesz o tym mysleć;-)

reklama
No właśnie! Nawet mi nie mów bo jak tylko myślę, ze mogą chodzić po ubrankach od małego to dostaje takich nerwów, że szkoda gadać!
A powiedzcie mi czy wiecie coś więcej od Ael???

Do góry