reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurka z nią dzisiaj rozmawiała to Ael mówiła ze maluszek ciągle głodny, ona powoli wraca do siebie choć wciąż ją wszytko po cesarce boli!

A i dowiedziałam się że mały mierzy 58cm! :szok: Moze nie ciężki ale strasznie długi się urodził :-D

Magdalena no u mnie też jest ta promocja i tak sie nad tym zastanawiam... bo słyszałam ze najlepiej na początku prać w "białym jeleniu" bo dzieci czasem i na te typowo dziecięce proszki są uczulone i mają podrażnienia...

Dobra ja zmykam spać! Dobranoc!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki z wieczora :)
naskrobałyście dzisiaj tyle że chyba nie dam rady Was nadrobić :) coś ciekawego się dzisiaj wydarzyło? :)
Ja mam dzisiaj jakieś dziwne częste skurcze, i jakieś dziwne wycieki na bieliźnie :confused:

nie wiem ja jeszcze nie rodziłam :D ba nawet fasolki nie mam, ale czytałam że czop może się usuwać z organizmu nawet kilkanaście dni i wcale nie musi przypominać galarety:p no a Ty masz jeszcze częste skurcze:p

Na tym etapie ciąży powinnaś brać wszystko pod uwagę :) także jedyne co mi pozostaje to trzymać kciukasy żebyś się nie musiała długo męczyć :)

Ostatnia edycja:
reklama
a dziękuję ślicznie :)
teraz mykam spać :) może coś się uspokoi :) bo na razie co chwila jakiś skurcz, raz słabszy raz mocniejszy... ale jakoś nie wierzę że to już to :p
dobranoc:)

Do góry