reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tak w ogóle z innej beczki to jutro wybieram się do biedronki bo wczoraj jak byłam to widziałam proszek Lovela 1,8kg za 16,99 + płyn do płukania (był i do kolorów i do białego) a jak oglądałam w innych sklepach to sam proszek bez płynu kosztował około 23zł więc się naprawdę opłaca ale nie miałam niestety na tyle pieniędzy a nie da się kartą płacić w biedronce... :-p - to tak dla zainteresowanych a teraz uciekam spać!! Dobranoc kochane!!!

ja juz kupiłam ten proszek z 2 tyg temu ;-) w biedronce ;-) i chusteczki huggis za 9,99 za 3 paczki ;-)

a teraz naprawde dobranoc ;-)

reklama
Haaa pierwsza !!! :D

Dzień doberek :)

Aga ty to najpierw to bicie masz ode mnie, wykładu ci robić nie będę bo już dziewczyny zrobiły. fifka ci pisała co ze mną było i co dokładnie w tym samym cyklu okazało się że jednak jestem w ciąży więc jak ci kopa wychowawczego zasunę to zobaczysz :tak: za ubranka też :p ja nie mam nawet jednego nic da się bez tego żyć chociaż niemiłosiernie kusi ale jeszcze trochę poczekam.

miq a ty pieronie tu nie prorokuj :-p ja w owocnym cyklu byłam przeziębiona, miałam krwotok w dniu owulacji, beta mi nie wyszła bo za wcześnie cuda się działy. Więc żadnego nastawiania na tak lub nie bo przyfasolę :-D

lilly a może rzeczywiście to już :) czekam z niecierpliwością na jakieś informacje :)

Coś jeszcze miałam i zapomniałam.

No i mnie Fasoleczka wyprzedziła zanim wypociłam co miałam wypocić ;)

Dzień dobry kochana :* jak coś krzycz zza papierów :D będę cię ratować :-D

hej dziewczyny,
fasolka: fajny twój dzidzius i jakie wyraźne zdjęcia:-)

neciuszka: ty małpo wredna nie zdradziłaś żadnych szczegółów, ale chociaz podaj przepis na drina bezalkoholowego :-). Jadę na weekend na balangę i oprócz mojego koktajli z truskawek bym cos chciała sobie bez alkoholu wypić, a piwa takiego nie lubię , więc co wody samej nie będę pić.

Wiktorek śliczniutki :-)

A ja od jutra do wtorku mam urlop a w piątek do niedzieli jedziemy w 8 osób do Krasnobrodu bo wynajęliśmy domek i będziemy tam balować, co prawda ja będę na pijących się przyglądać .'
Dzisiaj moja siostra z chłopakiem przyjedzie z Anglii dopiero go poznamy, już nie mogę się doczekać

jestem uparta jak osioł, mam to po tacie :-), i ciekawska muszę wiedzieć cos robiła z również moją żoną bo w końcu 2 jestem ale zawsze ;-) i tak dla dziurki złamałam zasadę ,że nie będę 2gich skrzypiec grać :-D wiec coś mi się należy , o i nie odpuszczę hihihiihh.

Dzisiejszy dzień dla mnie to katastrofa bo już od 15 mam wolne i nie mogę sie doczekać zeby sie z siostra zobaczyć, .

Wiecie co od wczoraj mam jakieś czarne myśli bo 2 kg schudłam, jakoś dzidziusia nie mogę wyczuć i już mi tam z tyłu gowy jakieś historuie w głowie sie przewijają, nie chce źle mysleć ale nie mogę to samo sie robi .

reklama
Ty babo bo cie grzebne za te myśli, wygonić je ale już !!! popatrz ile fifka schudła w ciąży i mały zdrowy, a wyczuć maleństwo przecież to nie ten etap jeszcze że ciągle czuć dopiero poczułaś pierwsze ruchy. Spokojnie bo ci nakope :p

A teraz zaspokoję twoją ciekawość żono nr 2. Ale ty wiesz że jak Dziurki toś i moja żona druga?
No więc zjadłyśmy obiad sobie, swoją drogą obsługiwał nas przystojny Turek młody :D potem spacerowałyśmy sobie, a jak się baby zmęczyły to poszły na kawę i posiedziały z dyniami. Potem znów spacerek, do księgarni zajrzałyśmy. Odprowadziłam żonę na dyliżans i sobie pojechała,a mnie mój małż potem zabrał jak z pracy wracał.

Do góry