reklama
a to i ja się pochwalę
a co - wspomnę wam że rękawiczki które mam na sobie to te same które moja mama miała na swoim slubie :-)
Zobacz załącznik 404109
no i obiecałam pokazać skończoną szkatułkę , tylko jeszcze będzie kokardka jak zdążę zrobić :-)
Zobacz załącznik 404110Zobacz załącznik 404111
Zobacz załącznik 404109
no i obiecałam pokazać skończoną szkatułkę , tylko jeszcze będzie kokardka jak zdążę zrobić :-)
Zobacz załącznik 404110Zobacz załącznik 404111
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dziękuje :*
A tu w kościele:
Lamiav Śliczna!!
A tu w kościele:
Lamiav Śliczna!!
Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Asiol i Fifka buziaki od cioci She i juz sie usmiechamy i nie denerwujemy bo pieknosci szkodzi
Sun ciocia She ciebie tez calujeeheheeh
I nie wracajmy juz do tego bo jak to z nami babami bywa skonczy sie walka w kisieluhehe a potrzebujemy siebie nawzajem bo gdyby tak nie bylo to forum swieciloby pustkami
O ! I niech tu zadna nie pyta tylko wkleja zdj slubne bo ja sie napatrzec na was kobietki nie mogePIEKNIE WYGLADALYSCIE WSZYSTKIE!!
A my Olcia planujemy tak na lato 2013Bo pewnie 1.5 roku bedziemy musieli czekac na miejsce w ktorym chcemy zrobic wesele
![]()
Łoooooooo to hardcore
Olcia jasne, że chcę!! :-)
Dobrze kojarzysz - nie mierzyłam tempki.
Zaczęłam dzisiaj, bo chcę się przygotować do następnego cyklu.
Dobija mnie to oczekiwanie i kombinuję jak mogę![]()
Aga nie spinaj się
DanaoDobra, jakoś mi się to udało cudem zamieścić. To ja, moja suknia i mój mąż:-)
Zobacz załącznik 404107
Widzę że raczej żadna w ecri nie gustuje - jak szukałam swojej sukienki to w większości salonów więcej było ecri niż białych ^^
Fifka i Lamia
Magd.a
Ale dziś tematy, dzisiaj to ja tu w ogóle nie pasuje :-(
bo ani staraczkowo, ani ślubnie..
Ja dziś mam mega doła, takie modżajto to chyba musiałabym hektolitry wypić,żeby przeszło :-(
jak któraś chce zaproszenie na Kameralne to pisać..
bo ani staraczkowo, ani ślubnie..
Ja dziś mam mega doła, takie modżajto to chyba musiałabym hektolitry wypić,żeby przeszło :-(
jak któraś chce zaproszenie na Kameralne to pisać..
Magd.a
Sun wiem,że będzie nowy dzień.. ale tu nie o dzień chodzi..
Fifka dobry pomysł z trym Vademecum.. w przyszłości sama skorzystam.. dziś to mnie tak jajcory ciągną, podbrzusze boli, sama nie wiem czy w tym cyklu była owu czy nie było, wg mnie bezowulacyjny cykl.. ale dla mnie to i tak bez znaczenia :-(
Fifka dobry pomysł z trym Vademecum.. w przyszłości sama skorzystam.. dziś to mnie tak jajcory ciągną, podbrzusze boli, sama nie wiem czy w tym cyklu była owu czy nie było, wg mnie bezowulacyjny cykl.. ale dla mnie to i tak bez znaczenia :-(
reklama
Ooollcciiaaa
Magd.a co się dzieje ??
Podziel się: