reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Asiol i Fifka buziaki od cioci She i juz sie usmiechamy i nie denerwujemy bo pieknosci szkodzi :)

Sun ciocia She ciebie tez caluje :D eheheeh

I nie wracajmy juz do tego bo jak to z nami babami bywa skonczy sie walka w kisielu :p hehe a potrzebujemy siebie nawzajem bo gdyby tak nie bylo to forum swieciloby pustkami :D

O ! I niech tu zadna nie pyta tylko wkleja zdj slubne bo ja sie napatrzec na was kobietki nie moge :D PIEKNIE WYGLADALYSCIE WSZYSTKIE!!

A my Olcia planujemy tak na lato 2013 :p Bo pewnie 1.5 roku bedziemy musieli czekac na miejsce w ktorym chcemy zrobic wesele :D

Łoooooooo to hardcore:D To trzymam kciuki żeby już dzidzia była na świecie do tego czasu - może ślub razem z chrzcinami :p:)
Olcia jasne, że chcę!! :-)
Dobrze kojarzysz - nie mierzyłam tempki.
Zaczęłam dzisiaj, bo chcę się przygotować do następnego cyklu.
Dobija mnie to oczekiwanie i kombinuję jak mogę :baffled:

Aga nie spinaj się :) Ja się na początku starań tak spięłam że okresu nie miałam przez trzy miesiące :p
Dobra, jakoś mi się to udało cudem zamieścić. To ja, moja suknia i mój mąż:-)

Zobacz załącznik 404107
Danao :D jak to śmiesznie zabrzmiało " to ja, moja suknia i mój mąż" ja tak zawsze w szkole mówiłam mam psa kota no i brata :D a sukienka również śliczna:)
Widzę że raczej żadna w ecri nie gustuje - jak szukałam swojej sukienki to w większości salonów więcej było ecri niż białych ^^

Fifka i Lamia :) Wasze sukienki już widziałam chyba na FB ( takie znajome mi te zdjęcia):D Wszystkie wyglądałyście pięknie !!!:)

Ale dziś tematy, dzisiaj to ja tu w ogóle nie pasuje :-(
bo ani staraczkowo, ani ślubnie..

Ja dziś mam mega doła, takie modżajto to chyba musiałabym hektolitry wypić,żeby przeszło :-(

jak któraś chce zaproszenie na Kameralne to pisać..

Dziewczyny ten filmik strasznie wolno się wgrywa... dopiero 10 %... idzie to jak krew z nosa.... :-(

Magd.a głowa do góry.... pamiętaj, że jutro przyjdzie nowy... zapewne lepszy dzień... :-)

Sun wiem,że będzie nowy dzień.. ale tu nie o dzień chodzi..

Fifka dobry pomysł z trym Vademecum.. w przyszłości sama skorzystam.. dziś to mnie tak jajcory ciągną, podbrzusze boli, sama nie wiem czy w tym cyklu była owu czy nie było, wg mnie bezowulacyjny cykl.. ale dla mnie to i tak bez znaczenia :-(

reklama
Do góry