lamiav
Fanka BB :)
hej kobiety
truskawcia: fajowa dynia :-) może przestraszyć ;-)
kobiety wszystkie dawajcie swoje brzuszki to od razu zaciążycie i nie przejmować sie tłuszczykiem bo kobievie tłuszczyk potrzebny :-) a my w końcu nie tap model ;-)
A ja się nawpierdzielałam ze hej
najpierw maminy bigosik do tego ćwikła robiona przez tatę, i zaraz pączek no i rogal z makiem, normalnie masakra
alke było pyszne !!!!!!!
Dostałam piękne małe body dla dzidziusia od siostry (chociaż zabroniłam jej jeszcze kupować ) no i przywiozła mi ekeganckie spodnie ciążowe, niestety ledwo ledwo są dobre także może jeszcze przez tydzień się w nie wcisnę :-)
a co tak smętnie rajcujecie ??
truskawcia: fajowa dynia :-) może przestraszyć ;-)
kobiety wszystkie dawajcie swoje brzuszki to od razu zaciążycie i nie przejmować sie tłuszczykiem bo kobievie tłuszczyk potrzebny :-) a my w końcu nie tap model ;-)
A ja się nawpierdzielałam ze hej
najpierw maminy bigosik do tego ćwikła robiona przez tatę, i zaraz pączek no i rogal z makiem, normalnie masakra
alke było pyszne !!!!!!!Dostałam piękne małe body dla dzidziusia od siostry (chociaż zabroniłam jej jeszcze kupować ) no i przywiozła mi ekeganckie spodnie ciążowe, niestety ledwo ledwo są dobre także może jeszcze przez tydzień się w nie wcisnę :-)
a co tak smętnie rajcujecie ??