reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobiety
truskawcia: fajowa dynia :-) może przestraszyć ;-)
kobiety wszystkie dawajcie swoje brzuszki to od razu zaciążycie i nie przejmować sie tłuszczykiem bo kobievie tłuszczyk potrzebny :-) a my w końcu nie tap model ;-)

A ja się nawpierdzielałam ze hej
najpierw maminy bigosik do tego ćwikła robiona przez tatę, i zaraz pączek no i rogal z makiem, normalnie masakra :-D alke było pyszne !!!!!!!

Dostałam piękne małe body dla dzidziusia od siostry (chociaż zabroniłam jej jeszcze kupować ) no i przywiozła mi ekeganckie spodnie ciążowe, niestety ledwo ledwo są dobre także może jeszcze przez tydzień się w nie wcisnę :-)

a co tak smętnie rajcujecie ??

reklama
Sun masz rację... zostawmy tą sprawę... bo to jest temat rzeka... mam nadzieję ze u ciebie wszytko się ułoży i już nie będziesz aż takich dołków łapać.

Danano ja z moim sadełkiem to miałam suknię w kształcie litery A :) ale była mega wygodna, a na takie hiszpanki i bzy pleców to ja sobie tylko popatrzać mogłam.

She, Olcia ja też chcę jesZcze raz ślub!!!

chce mnie która? :D

Neciuszka ja Cie chce:D

olcia to my jestesmy tym typem pary ktora poczeka na termin w wybranym miejscu :P hehe

neciuszka ​ pokaz zdj ze slubu :P

She to co podzielisz się inf kiedy to się odbędzie ?:D

Olcia jakoś się wszystko ułoży... do ślubu już nie długo, a sama zobaczysz, że to będzie najwspanialszy dzień w życiu... :-) A dzidzia prędzej czy później się pojawi... tak więc głowa do góry....

A powiedz mi, czy byłaś u lekarza???? badałaś się, robiłaś jakieś dodatkowe badania??? Jak długo się staracie???

Sun ja się nie załamuje:D:) My wstrzymaliśmy starania o dzidzie na po ślubie. Mimo że załatwianie tego wszystkiego jest przyjemne to stres jest:) No i jeszcze sesja w między czasie wiec nie chce narażać dziecka na stresy już w brzuchu :) Badań nie robię bo te dwa czy trzy miesiące zakończone niepowodzeniem to nie jest tragedia:) Jak po ślubie długo nie będziemy mogli zajść to zacznę się martwić:)
Pokazuj sukienke:D

Neciuszka śliczne zdjecia:)

Wracając do sukien ślubnych oto moja: cbc1c9a067.jpg

Ostatnia edycja:
Aga czy dobrze kojarzę , nie mierzyłaś tempki od początku cyklu??
Jeśli tak to ta temperatura niewiele mówi...:) Nie wiadomo czy utrzymuje się w wysokich temperaturach .
Jak mi się uda to jutro zeskanuję książkę którą dostałam w poradni naturalnego planowania rodziny. Tam jest wszystko dokładnie i zrozumiale opisane , jak któraś bedzie chciała to wyślę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry