reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun podziwiam Ciebie i większość par które czekają tyle miesięcy na ten jedyny w swoim rodzaju dzień :). Nie miałabym cierpliwości, teraz już widzę jak przygotowania rozciągają się w czasie bo nie wszystko można załatwić w tydzień czy miesiąc. My chcemy ruszyć ze swoją działanością i nie wyobrażam sobie ganiania i za ślubem i za firmą no i w trakcie jeszcze starania o dziecko :D.
Mi znowu cykl się rozregulował i każdy kolejny cykl trwa dzień dłużej.A ostatniego okresu chyba nie miałam wcale, tzn było jakieś plamienie ale nie nazwałabym tego okresem:D Nawet nie wiem jak go liczyć bo plamienie trwało ponad 10 dni :O :p

reklama
Danano ja z moim sadełkiem to miałam suknię w kształcie litery A :) ale była mega wygodna, a na takie hiszpanki i bzy pleców to ja sobie tylko popatrzać mogłam.

She, Olcia ja też chcę jesZcze raz ślub!!!

chce mnie która? :D

olcia to my jestesmy tym typem pary ktora poczeka na termin w wybranym miejscu :p hehe

neciuszka ​ pokaz zdj ze slubu :p

Olcia jakoś się wszystko ułoży... do ślubu już nie długo, a sama zobaczysz, że to będzie najwspanialszy dzień w życiu... :-) A dzidzia prędzej czy później się pojawi... tak więc głowa do góry....

A powiedz mi, czy byłaś u lekarza???? badałaś się, robiłaś jakieś dodatkowe badania??? Jak długo się staracie???

reklama
Myśle, że Twoją wypowiedz pozostawię bez komentarza, bo szkoda mi słów na Twoją osobę

Ja przepraszam, ze ciągnę tutaj ten "śmierdzący temat" ale teraz mi się ciśnienie podniosło. Jestem na tym forum już od jakiegoś czasu, czytam Was cały czas, ostatnio mało się udzielam, ale to z wiadomych względów (wiadomych przynajmniej dla niektórych dziewczyn). I martwi mnie fakt, że robi się tu czasem strasznie nieprzyjemnie. Sun przesadziłaś!!! Co w ogóle ma znaczyć ten tekst do Dziurki?! Uważam, że jest on delikatnie powiedziawszy niegrzeczny, żeby nie powiedzieć chamski. Dziurka powiedziała Ci co do Ciebie "ma" - miała do tego prawo, forum nie jest tylko po to, abyśmy się wzajemnie głaskały po głowach, jak trzeba ochrzanić to trzeba i już....Ale Dziurka zrobiła to na poziomie, grzecznie i z szacunkiem należnym każdemu, a Ty?!!! :no:

Do góry