reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka dziękuję :) Podaj link do tego Vademecum :)

She ta pierwsza i druga mega :D Ja jestem za chuda na taką sukienkę.. wszystko by wisiało jak na wieszaku :(
a tak w ogóle to też planujesz ślub ??:>

Danao dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia- a kiedy masz ślub?:-) Sukienka super, pasuje do Ciebie :-)

Neciuszka- oj zobaczysz:-) znając babcie to Twoja będzie Cię pilnowała, żebyś nie jadła nic ponad plan :-pJeszcze wspomnisz moje słowa :tak:

She- oj trzymam się trzymam, nie odważę się zafasolkować bez Ciebie:-) i Tobie radzę to samo, bo inaczej będzie foch :-p(oczywiście żartuję) najważniejsze by się udało :-)

Fifka- toś Ty czarownica jesteś:-) a bardziej wiedźma (skoro wszystko wiesz:-p) ale mów mi tak jeszcze, ja tam się Twoich wróżb nie boję, aby się spełniły :-)

dziekuje fifka :) Mam nadzieje ze znajde moja wymarzona suknie a jak nie to uda mi sie uszyć :)

Olcia ja tez jestem szczupla i moim zdaniem właśnie na szczuplych dziewczynach takie suknie wygladaja dobrze :)
A jelsi chodzi o slub to zabierzemy sie za planowanie po nowym roku :) I zobaczymy kiedy wolny termin w miejscach ktore sobie wstepnie wypatrzylismy.. ale pewnie wczesniej jak na przyszle wakacje to nie mamy co liczyc :(

Ostatnia edycja:
Chcieliśmy w czerwcu , ale sala która nam się podoba ma wolny termin tylko w Boże Ciało- zrezygnowaliśmy. Cały kwiecień maj obstawione , marzec post i tak wyszło że luty. Nie wyobrażam sobie czekać na sale półtora roku czy dwa lata. a z tego co się orientowaliśmy w tych fajniejszych salach terminy mają na trzy lata do przodu zarezerwowane:P

reklama
No my też dość długo czekaliśmy na sale bo dokładnie 2 lata.... we wrześniu 2007 r. zarezerwowaliśmy salę, a we wrześniu 2009 roku wzięliśmy ślub... ale jakoś nam się nie śpieszyło więc poczekaliśmy....
Zresztą w kościele w którym całe życie chciałam wziąć ślub nie było miejsca, mimo, że rezerwowaliśmy kościół na półtora roku przed ślubem :szok:... i już nie było terminu... ale w innym się udało i w sumie było ok.. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry