reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszka zrobie to specjalnie dla Ciebie p powrocie do domku bo teraz jestem w pracy :p

dagne czyli skoro ja w tym meisiacu raptem 5 razy mialam przytulanie to moze byc to mimo wsyztsko miesiac owocny ? :p ehhe tym bardziej ze nastawienia na fasolke nie bylo wogole :p

Ja wam wstawię mojego big brzuchala najwczesniej w piatek. Dzis nie dam rady, jutro tez nie, bo jest ten pogrzeb. Ale uprzedzam, mój nie jest taki ładny jak miq.:-) Wielkością przypomina Atankowy, ale różnica zasadnicza. Ona ma piękny brzuszek ciążowy z Amelką w środku, a ja kupę sadełka:-):-):-)

Kurczę coś mi się bb pierdzieli. Strasznie wolno otwierają się strony i do tego z błędami. :confused:

Neciuszka dalej masz ochotę na słodki napój? u mnie na biurku coca-cola stoi :)

Wiecie co Wam powiem: weźta nie filozofujta, bo to sen żaden ma :-) Prawda jest taka, że potrzebujemy się nawzajem, my musimy się czasem wyżalić i pobyć nieznośne, a Wy (zaciążono) musicie tutaj być żeby ktoś zdrowym okiem na wszystko spojrzał i napisał co trzeba nawet jeśli to nie jest zbyt miłe :-)Każdy ma gorsze i lepsze dni, a żeby się zrozumieć wystarczy ciut poczucia taktu i zdrowego rozsądku :tak:

Fifcia-kochana ciesz się swoim maluszkiem (i reszta ciężarówek też!) bo ja bym skakała z radości i trąbiła całemu światu ile mi szczęścia daje, nawet jeśli świat by nie chciał słuchać:-)ja czasem mam odwrotne wrażenie, że nie powinnam pisać co mnie boli, skoro tutaj tyle szczęśliwych przyszłych mamuś jest:sorry2: czasem myślę, że nie mam prawa zabierać Wam tej radości moimi smętami (może dlatego też tak długo milczałam):-p

Dziękuję za osobiste fluidki, muszę ich znów się nachapać postaram się nie znikać, choć czasem to takie kuszące :-p

Dagne- he he cieszę się, że dyńka się podoba :-) nieskromnie powiem, że mi też :-)widzisz jakie jesteście potrzebne, kto by mi to powiedział, kto by dawał nadzieję (?) :-)

Ma_gdalena- miło mi, że i Tobie się podoba dyniocha :-)

Wiecie, jak mi się w końcu uda, to też pewnie będę się śmiać z moich złości i paniki, ale teraz… nie jest to wesołe, i wciąż trzeba być silnym…

Neciuszka- jedz, teraz póki możesz, bo jak się dziecko urodzi, to Ci babcia tylko herbatkę koperkową pod nosek będzie wsadzać o gotowane jabłka :-p

Miq- wydęło Cię? A w którym miejscu :-)

Ajj dziewczyny :)

Ja nie chce żeby ciężarówki przenosiły się na inny wątek... Wiem Fifka że nie chodzi że się przeniesiecie ale siłą rzeczy, której będzie się chciało nadrabiać a później pisać na dwóch twu trzech wątkach??Bo przecież już jest to drugie a same napisałyście że mało się tam dzieje.
Ja się strasznie cieszę kiedy wy opisujecie " co się z wami dzieje" już w czasie ciąży. Sama nie mam fasolki ale dobrze jest wiedzieć co może mnie czekać ,jak organizm może się zachowywać.Swoją drogą z tym "Vademecum" to jest super pomysł!

Miq nie rozumiem co jest nie tak z Twoim brzuszkiem ??:p ,

Dziurka ja już wszystko mam załatwione tylko drobiazgi, welon buty, biżuteria ... :p:) Z resztą wszystkiego i tak nie mogę na razie załatwić bo np. papiery z USC mogę wyjąć dopiero 3 miesiące przed ślubem, tort zamawia się kilka dni przed ... itp :) a Ty jak się czujesz?? Kiedy idziesz na usg ?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry