reklama
She123
Fanka BB :)
neciuszka zrobie to specjalnie dla Ciebie p powrocie do domku bo teraz jestem w pracy 
dagne czyli skoro ja w tym meisiacu raptem 5 razy mialam przytulanie to moze byc to mimo wsyztsko miesiac owocny ?
ehhe tym bardziej ze nastawienia na fasolke nie bylo wogole 
dagne czyli skoro ja w tym meisiacu raptem 5 razy mialam przytulanie to moze byc to mimo wsyztsko miesiac owocny ?
danao84
Ja wam wstawię mojego big brzuchala najwczesniej w piatek. Dzis nie dam rady, jutro tez nie, bo jest ten pogrzeb. Ale uprzedzam, mój nie jest taki ładny jak miq.:-) Wielkością przypomina Atankowy, ale różnica zasadnicza. Ona ma piękny brzuszek ciążowy z Amelką w środku, a ja kupę sadełka:-):-):-)
zafasolkujęodzaraz
łooo Dziurka pojechałaś :-)
nie mam sił nadrabiać, więc nie wiem co nasza Sun znów na wyczyniała:-) ale mamnadzieję, ze nie ma powrotu do poprzednich wypowiedzi.
A swoja drogą zrobiła badania?
nie mam sił nadrabiać, więc nie wiem co nasza Sun znów na wyczyniała:-) ale mamnadzieję, ze nie ma powrotu do poprzednich wypowiedzi.
A swoja drogą zrobiła badania?
Truskawcia
Wiecie co Wam powiem: weźta nie filozofujta, bo to sen żaden ma :-) Prawda jest taka, że potrzebujemy się nawzajem, my musimy się czasem wyżalić i pobyć nieznośne, a Wy (zaciążono) musicie tutaj być żeby ktoś zdrowym okiem na wszystko spojrzał i napisał co trzeba nawet jeśli to nie jest zbyt miłe :-)Każdy ma gorsze i lepsze dni, a żeby się zrozumieć wystarczy ciut poczucia taktu i zdrowego rozsądku 
Fifcia-kochana ciesz się swoim maluszkiem (i reszta ciężarówek też!) bo ja bym skakała z radości i trąbiła całemu światu ile mi szczęścia daje, nawet jeśli świat by nie chciał słuchać:-)ja czasem mam odwrotne wrażenie, że nie powinnam pisać co mnie boli, skoro tutaj tyle szczęśliwych przyszłych mamuś jest
czasem myślę, że nie mam prawa zabierać Wam tej radości moimi smętami (może dlatego też tak długo milczałam)
Dziękuję za osobiste fluidki, muszę ich znów się nachapać postaram się nie znikać, choć czasem to takie kuszące
Dagne- he he cieszę się, że dyńka się podoba :-) nieskromnie powiem, że mi też :-)widzisz jakie jesteście potrzebne, kto by mi to powiedział, kto by dawał nadzieję (?) :-)
Ma_gdalena- miło mi, że i Tobie się podoba dyniocha :-)
Wiecie, jak mi się w końcu uda, to też pewnie będę się śmiać z moich złości i paniki, ale teraz… nie jest to wesołe, i wciąż trzeba być silnym…
Neciuszka- jedz, teraz póki możesz, bo jak się dziecko urodzi, to Ci babcia tylko herbatkę koperkową pod nosek będzie wsadzać o gotowane jabłka
Miq- wydęło Cię? A w którym miejscu :-)

Fifcia-kochana ciesz się swoim maluszkiem (i reszta ciężarówek też!) bo ja bym skakała z radości i trąbiła całemu światu ile mi szczęścia daje, nawet jeśli świat by nie chciał słuchać:-)ja czasem mam odwrotne wrażenie, że nie powinnam pisać co mnie boli, skoro tutaj tyle szczęśliwych przyszłych mamuś jest

Dziękuję za osobiste fluidki, muszę ich znów się nachapać postaram się nie znikać, choć czasem to takie kuszące

Dagne- he he cieszę się, że dyńka się podoba :-) nieskromnie powiem, że mi też :-)widzisz jakie jesteście potrzebne, kto by mi to powiedział, kto by dawał nadzieję (?) :-)
Ma_gdalena- miło mi, że i Tobie się podoba dyniocha :-)
Wiecie, jak mi się w końcu uda, to też pewnie będę się śmiać z moich złości i paniki, ale teraz… nie jest to wesołe, i wciąż trzeba być silnym…
Neciuszka- jedz, teraz póki możesz, bo jak się dziecko urodzi, to Ci babcia tylko herbatkę koperkową pod nosek będzie wsadzać o gotowane jabłka

Miq- wydęło Cię? A w którym miejscu :-)
Ooollcciiaaa
Ajj dziewczyny
Ja nie chce żeby ciężarówki przenosiły się na inny wątek... Wiem Fifka że nie chodzi że się przeniesiecie ale siłą rzeczy, której będzie się chciało nadrabiać a później pisać na dwóch twu trzech wątkach??Bo przecież już jest to drugie a same napisałyście że mało się tam dzieje.
Ja się strasznie cieszę kiedy wy opisujecie " co się z wami dzieje" już w czasie ciąży. Sama nie mam fasolki ale dobrze jest wiedzieć co może mnie czekać ,jak organizm może się zachowywać.Swoją drogą z tym "Vademecum" to jest super pomysł!
Miq nie rozumiem co jest nie tak z Twoim brzuszkiem ??
,
Dziurka ja już wszystko mam załatwione tylko drobiazgi, welon buty, biżuteria ...
Z resztą wszystkiego i tak nie mogę na razie załatwić bo np. papiery z USC mogę wyjąć dopiero 3 miesiące przed ślubem, tort zamawia się kilka dni przed ... itp
a Ty jak się czujesz?? Kiedy idziesz na usg ?
Ja nie chce żeby ciężarówki przenosiły się na inny wątek... Wiem Fifka że nie chodzi że się przeniesiecie ale siłą rzeczy, której będzie się chciało nadrabiać a później pisać na dwóch twu trzech wątkach??Bo przecież już jest to drugie a same napisałyście że mało się tam dzieje.
Ja się strasznie cieszę kiedy wy opisujecie " co się z wami dzieje" już w czasie ciąży. Sama nie mam fasolki ale dobrze jest wiedzieć co może mnie czekać ,jak organizm może się zachowywać.Swoją drogą z tym "Vademecum" to jest super pomysł!
Miq nie rozumiem co jest nie tak z Twoim brzuszkiem ??
Dziurka ja już wszystko mam załatwione tylko drobiazgi, welon buty, biżuteria ...
Ostatnia edycja:
reklama
danao84
Eee Neciuszka widziałam, pamiętam. Twoje sadełko przed ciążowe to nic przy moim. Malutko go było

Podziel się: