reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natkusia dziękuję :-)

powiedz jeszcze jak długie miałaś cykle do tej pory, beta rzadko kiedy się myli :-) może za wcześnie ją zrobiłaś, dlatego ciąża nie wyszła :-)

reklama
Hej dziewczyny !!
Dawni mnie tutaj nie było !! Strasznie się za Wami stęskniłam i postanowiłam wrócić już na stałe.
Odeszłam bo chciałam wyluzować ale jakoś nie potrafiłam przestać o Was myśleć..Przyjmiecie mnie znów ??:zawstydzona/y:

Czasem Was podczytywałam i bardzo się ciesze że tak dużo zafasolkowanych !! Mam wrażenie że z tych długodystansowych zostanę sama !!:szok:

Widziałam na fejsie że nasza Aelka urodziła pięknego Wiktora !! gratkii !!!

A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodzi :( Już niedługo minie rok ale nie poddajemy się !! :D
Ja staram się unormować moją tarczycę. Robiłam biopsję i tylko potwierdziło się moje Hashimoto ale guzki się zmniejszyły i nie ma żadnego raka !!
:-D

Magd.a szczerze powiem, że nie wiem nawet co Ci doradzić bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji... Jedyne co mi przychodzi na myśl to czy warto się męczyć? Co chwile sprawia Ci przykrość i nie wiem ale strzelam że nawet " nie wie o co Ci chodzi" ... Tule mocno kobitko :*:*:*

Dziurka i Sun przywołuje Was do porządku :p na kolejnej stronie czytam to samo co na wcześniejszych :p Pogadajcie sobie na prv jeśli czujecie taką potrzebę :)

Gocha witamy ponownie:) Super wieści :) Sama nie zostaniesz :p prędzej ja zostanę jako ostatnia :D

Sun nie rozumiesz widze i nie zrozumiesz ale trudno. Tak negatywne zdanie o Tobie mam bo dzialasz czasem na nerwy swoim zachowaniem i to w jaki sposób się pożegnałaś świadczy o Tobie nie o mnie. Widocznie niektórzy tak już mają, no cóż....
A zdanie o mnie? Zastanów sie co piszesz...bo skoro do kogoś "mówisz "Brak na Ciebie słów" to jest to chamskie, obraźliwe i świadczy o kulturze.
Tyle w temacie.

Fifka dawaj te frytki:p Bożesz, Ty to masz pyszności

Olciaa nie nie czuję potrzeby rozmawiac na priv bo to nie tylko o mnie tu chodzilo ale o inne dziewczyny wtedy tu obecne. Temat zakończyłam, nie mam zamiaru walczyc z wiatrakami.
A do porzadku to wlasnie ja usilowalam przywolać.

gochaa ja Cię niestety nie pamiętam... ale oczywiście fajnie, ze na stałe powiększasz grono starających się :-) Fajnie, ze się nie poddajecie w staraniach... Jak widzę masz pewien problem zdrowotny... i z tego co rozumiem to on jest problemem w zajęcie w ciąże, tak???

Dziurko wałkujesz temat, mimo, że dziewczyny już Cię proszą abyś zaprzestała... Ja już skończyłam na ten temat rozmawiać, a ty ciągle chcesz tym coś ugrać.... Nie rozumiem Cię, bo zapomniałam już o tym co było... wróciłam tak jakby się nic nie stało... bo pewne rzeczy przemyślałam - widocznie tego potrzebowałam... i chcę traktować wszystkich na równi, bo nie mam do nikogo żalu... przykre jest tylko to, że tego nie mogę oczekiwać np. od Ciebie... Każda tu czegoś potrzebuje, ma w tym jakiś cel... ale jesteśmy ludźmi i czasami mamy gorsze dni... Ja taki tu miałam, który spowodował, że potrzebowałam czasu na odetchnięcie i zebranie myśli... Niestety według tego co piszesz, za to, że miałam zły dzień powinnam przepraszać i prosić o wybaczenie... A niestety każdy ma prawo do gorszego dnia...

Ostatnia edycja:
Magda staramy się 3 mce i lekarz przepisał mi luteinę i brałam ją od 16 do 25 dc i zawsze w 3 dniu od odstawienia luteiny dostawałam @ więc cykle 28dniowe. (kiedyś nie raz na wywoładnie @ brałam lutkę i to samo - góra 5 dni i wredota się pojawiła) no i siłą rzeczy po odstawieniu lutki się dostaje @. Lekarz na początku starań powiedział że jak nie dostane po odstawieniu luteiny @ to nie muszę testu robić i jest pewne że jestem w ciąży. Ale jak widać u mnie to chyba nie taka prosta sprawa :|
Dzięki Magda za zainteresowanie :*

Aguś a dzisiaj 10dzien wiec ostatni dzien dupka i czekanie do niedzieli.... Jeśli mi sie nie udało to trzymam kciuki za Ciebie bo testujesz po mnie, za Pyszczka i reszte( bo nie pamietam kto jest kolejny)... Ach to zycie, myslalam ze bedzie latwo a tu d..a:-(... Staram sie nie myslec ale kolejna @@@ sprawia ze mysle iz cos jest ze mna nie tak, niby bylam u lekarza a jednak caly czas mam obawy....

Fifciek, aż taka pomarszczona jestem ? :-o

Fifcia wogóle nasi faceci to chyba podobni gabarytowo są :-) No i my nie dość ,że równolatki to też gabarytowo podobne,( no może nie w tej chwili :-p )

I na dodatek obie jesteśmy z sierpnia i obie nosimy okulary :-D Jak bliźniaczki!! Hahaha :-) Naprawdę kochana pomyśl nad tym waszym związkiem... nie chodzi mi o to ze masz go zostawić czy coś, ale trzeba coś z tym zrobić, bo z czasem nie będzie lepiej... a po ślubie to już w ogóle mogłoby być nie fajnie...

Hej dziewczyny !!
Dawni mnie tutaj nie było !! Strasznie się za Wami stęskniłam i postanowiłam wrócić już na stałe.
Odeszłam bo chciałam wyluzować ale jakoś nie potrafiłam przestać o Was myśleć..Przyjmiecie mnie znów ??:zawstydzona/y:

Czasem Was podczytywałam i bardzo się ciesze że tak dużo zafasolkowanych !! Mam wrażenie że z tych długodystansowych zostanę sama !!:szok:

Widziałam na fejsie że nasza Aelka urodziła pięknego Wiktora !! gratkii !!!

A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodzi :( Już niedługo minie rok ale nie poddajemy się !! :D
Ja staram się unormować moją tarczycę. Robiłam biopsję i tylko potwierdziło się moje Hashimoto ale guzki się zmniejszyły i nie ma żadnego raka !!
:-D

Gocha jak my mamy ciebie nie pamiętać!!!!! Witaj moja droga!!! Cieszę się z tą twoją tarczycą jest dobrze! :*

I nie zostałaś sama... jest jeszcze Asiol, Pok i Rastafarianka więc uszka do góry!

Fifka dawaj te frytki:p Bożesz, Ty to masz pyszności

Fryty są dla mojego męża :-D Neciuszka jest twoją żoną ją proś o kolacje!! :-p

Sun no mam niedoczynność tarczycy i chorobę hashimoto czyli przewlekłe zapalenie tarczycy co może być przyczyną niepłodności ale jak się ureguluje hormony to nie powinno być problemu. Leczę się od 3 miesięcy także daję sobie jeszcze czas i nie poddaję się :-D:-)

Dzięki Fifciu!! Fajnie ze jeszcze mnie ktoś pamięta !! A ty już prawie w III trymestrze ale ten czas leci !! :szok: Ja się czujesz ? spokojną masz tą ciążę ? :D

reklama
Miq, ja Cię normalnie kopnę babo i nie usłyszysz ani słowa o brzuszku (ślicznym, cudeńkim brzuszku) bo Ty po prostu wyłudzasz komplementy, O! kokietka...

Truskawcia, strasznie się cieszę, że jesteś. Sun też :) Zresztą, ja z każdej staraczki się cieszę :)

Jak ja się ciesze, Asiol, że powiedziałaś, co mi się cisnęło na klawiaturę, odnośnie Sun... Ale... Były tu zgrzyty, ale właśnie na poziomie... Dziewczyny, nie jesteśmy przekupami na targu... I dajcie już spokój :) bo Was czymś walnę, jeszcze nie wiem czym, ale wymyślę :p

Natkusia, to jeszcze nic nie znaczy, że betka nie wyszła, może było za wcześnie, znamy tu takie przypadki ;) Ale na ginka może być jeszcze ciut wcześnie.

Gocha, witaj znów :)

A moją suknię, jak która chce, to podam namiary na face :) bo już nie będę wklejać, bo jak zawsze jestem po czasie.. Ech..

Do góry