reklama
Hej dziewczyny !!
Dawni mnie tutaj nie było !! Strasznie się za Wami stęskniłam i postanowiłam wrócić już na stałe.
Odeszłam bo chciałam wyluzować ale jakoś nie potrafiłam przestać o Was myśleć..Przyjmiecie mnie znów ??
Czasem Was podczytywałam i bardzo się ciesze że tak dużo zafasolkowanych !! Mam wrażenie że z tych długodystansowych zostanę sama !!
Widziałam na fejsie że nasza Aelka urodziła pięknego Wiktora !! gratkii !!!
A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodzi
Już niedługo minie rok ale nie poddajemy się !!
Ja staram się unormować moją tarczycę. Robiłam biopsję i tylko potwierdziło się moje Hashimoto ale guzki się zmniejszyły i nie ma żadnego raka !!
Dawni mnie tutaj nie było !! Strasznie się za Wami stęskniłam i postanowiłam wrócić już na stałe.
Odeszłam bo chciałam wyluzować ale jakoś nie potrafiłam przestać o Was myśleć..Przyjmiecie mnie znów ??

Czasem Was podczytywałam i bardzo się ciesze że tak dużo zafasolkowanych !! Mam wrażenie że z tych długodystansowych zostanę sama !!

A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodzi
Ja staram się unormować moją tarczycę. Robiłam biopsję i tylko potwierdziło się moje Hashimoto ale guzki się zmniejszyły i nie ma żadnego raka !!

Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Magd.a szczerze powiem, że nie wiem nawet co Ci doradzić bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji... Jedyne co mi przychodzi na myśl to czy warto się męczyć? Co chwile sprawia Ci przykrość i nie wiem ale strzelam że nawet " nie wie o co Ci chodzi" ... Tule mocno kobitko :*:*:*
Dziurka i Sun przywołuje Was do porządku
na kolejnej stronie czytam to samo co na wcześniejszych
Pogadajcie sobie na prv jeśli czujecie taką potrzebę 
Gocha witamy ponownie
Super wieści
Sama nie zostaniesz
prędzej ja zostanę jako ostatnia 
Dziurka i Sun przywołuje Was do porządku
Gocha witamy ponownie
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Sun nie rozumiesz widze i nie zrozumiesz ale trudno. Tak negatywne zdanie o Tobie mam bo dzialasz czasem na nerwy swoim zachowaniem i to w jaki sposób się pożegnałaś świadczy o Tobie nie o mnie. Widocznie niektórzy tak już mają, no cóż....
A zdanie o mnie? Zastanów sie co piszesz...bo skoro do kogoś "mówisz "Brak na Ciebie słów" to jest to chamskie, obraźliwe i świadczy o kulturze.
Tyle w temacie.
Fifka dawaj te frytki
Bożesz, Ty to masz pyszności
Olciaa nie nie czuję potrzeby rozmawiac na priv bo to nie tylko o mnie tu chodzilo ale o inne dziewczyny wtedy tu obecne. Temat zakończyłam, nie mam zamiaru walczyc z wiatrakami.
A do porzadku to wlasnie ja usilowalam przywolać.
A zdanie o mnie? Zastanów sie co piszesz...bo skoro do kogoś "mówisz "Brak na Ciebie słów" to jest to chamskie, obraźliwe i świadczy o kulturze.
Tyle w temacie.
Fifka dawaj te frytki
Olciaa nie nie czuję potrzeby rozmawiac na priv bo to nie tylko o mnie tu chodzilo ale o inne dziewczyny wtedy tu obecne. Temat zakończyłam, nie mam zamiaru walczyc z wiatrakami.
A do porzadku to wlasnie ja usilowalam przywolać.
gochaa ja Cię niestety nie pamiętam... ale oczywiście fajnie, ze na stałe powiększasz grono starających się :-) Fajnie, ze się nie poddajecie w staraniach... Jak widzę masz pewien problem zdrowotny... i z tego co rozumiem to on jest problemem w zajęcie w ciąże, tak???
Dziurko wałkujesz temat, mimo, że dziewczyny już Cię proszą abyś zaprzestała... Ja już skończyłam na ten temat rozmawiać, a ty ciągle chcesz tym coś ugrać.... Nie rozumiem Cię, bo zapomniałam już o tym co było... wróciłam tak jakby się nic nie stało... bo pewne rzeczy przemyślałam - widocznie tego potrzebowałam... i chcę traktować wszystkich na równi, bo nie mam do nikogo żalu... przykre jest tylko to, że tego nie mogę oczekiwać np. od Ciebie... Każda tu czegoś potrzebuje, ma w tym jakiś cel... ale jesteśmy ludźmi i czasami mamy gorsze dni... Ja taki tu miałam, który spowodował, że potrzebowałam czasu na odetchnięcie i zebranie myśli... Niestety według tego co piszesz, za to, że miałam zły dzień powinnam przepraszać i prosić o wybaczenie... A niestety każdy ma prawo do gorszego dnia...
Dziurko wałkujesz temat, mimo, że dziewczyny już Cię proszą abyś zaprzestała... Ja już skończyłam na ten temat rozmawiać, a ty ciągle chcesz tym coś ugrać.... Nie rozumiem Cię, bo zapomniałam już o tym co było... wróciłam tak jakby się nic nie stało... bo pewne rzeczy przemyślałam - widocznie tego potrzebowałam... i chcę traktować wszystkich na równi, bo nie mam do nikogo żalu... przykre jest tylko to, że tego nie mogę oczekiwać np. od Ciebie... Każda tu czegoś potrzebuje, ma w tym jakiś cel... ale jesteśmy ludźmi i czasami mamy gorsze dni... Ja taki tu miałam, który spowodował, że potrzebowałam czasu na odetchnięcie i zebranie myśli... Niestety według tego co piszesz, za to, że miałam zły dzień powinnam przepraszać i prosić o wybaczenie... A niestety każdy ma prawo do gorszego dnia...
Ostatnia edycja:
Magda staramy się 3 mce i lekarz przepisał mi luteinę i brałam ją od 16 do 25 dc i zawsze w 3 dniu od odstawienia luteiny dostawałam @ więc cykle 28dniowe. (kiedyś nie raz na wywoładnie @ brałam lutkę i to samo - góra 5 dni i wredota się pojawiła) no i siłą rzeczy po odstawieniu lutki się dostaje @. Lekarz na początku starań powiedział że jak nie dostane po odstawieniu luteiny @ to nie muszę testu robić i jest pewne że jestem w ciąży. Ale jak widać u mnie to chyba nie taka prosta sprawa :|
Dzięki Magda za zainteresowanie :*
Dzięki Magda za zainteresowanie :*
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Aguś a dzisiaj 10dzien wiec ostatni dzien dupka i czekanie do niedzieli.... Jeśli mi sie nie udało to trzymam kciuki za Ciebie bo testujesz po mnie, za Pyszczka i reszte( bo nie pamietam kto jest kolejny)... Ach to zycie, myslalam ze bedzie latwo a tu d..a:-(... Staram sie nie myslec ale kolejna @@@ sprawia ze mysle iz cos jest ze mna nie tak, niby bylam u lekarza a jednak caly czas mam obawy....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Fifciek, aż taka pomarszczona jestem ? :-o
Fifcia wogóle nasi faceci to chyba podobni gabarytowo są :-) No i my nie dość ,że równolatki to też gabarytowo podobne,( no może nie w tej chwili)
I na dodatek obie jesteśmy z sierpnia i obie nosimy okulary

Hej dziewczyny !!
A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodziJuż niedługo minie rok ale nie poddajemy się !!
![]()
Gocha jak my mamy ciebie nie pamiętać!!!!! Witaj moja droga!!! Cieszę się z tą twoją tarczycą jest dobrze! :*
I nie zostałaś sama... jest jeszcze Asiol, Pok i Rastafarianka więc uszka do góry!
Fifka dawaj te frytkiBożesz, Ty to masz pyszności
Fryty są dla mojego męża

Sun no mam niedoczynność tarczycy i chorobę hashimoto czyli przewlekłe zapalenie tarczycy co może być przyczyną niepłodności ale jak się ureguluje hormony to nie powinno być problemu. Leczę się od 3 miesięcy także daję sobie jeszcze czas i nie poddaję się
:-)
Dzięki Fifciu!! Fajnie ze jeszcze mnie ktoś pamięta !! A ty już prawie w III trymestrze ale ten czas leci !!
Ja się czujesz ? spokojną masz tą ciążę ? 

Dzięki Fifciu!! Fajnie ze jeszcze mnie ktoś pamięta !! A ty już prawie w III trymestrze ale ten czas leci !!

reklama
S
Silmiriel
Gość
Miq, ja Cię normalnie kopnę babo i nie usłyszysz ani słowa o brzuszku (ślicznym, cudeńkim brzuszku) bo Ty po prostu wyłudzasz komplementy, O! kokietka...
Truskawcia, strasznie się cieszę, że jesteś. Sun też
Zresztą, ja z każdej staraczki się cieszę 
Jak ja się ciesze, Asiol, że powiedziałaś, co mi się cisnęło na klawiaturę, odnośnie Sun... Ale... Były tu zgrzyty, ale właśnie na poziomie... Dziewczyny, nie jesteśmy przekupami na targu... I dajcie już spokój
bo Was czymś walnę, jeszcze nie wiem czym, ale wymyślę 
Natkusia, to jeszcze nic nie znaczy, że betka nie wyszła, może było za wcześnie, znamy tu takie przypadki
Ale na ginka może być jeszcze ciut wcześnie.
Gocha, witaj znów
A moją suknię, jak która chce, to podam namiary na face
bo już nie będę wklejać, bo jak zawsze jestem po czasie.. Ech..
Truskawcia, strasznie się cieszę, że jesteś. Sun też
Jak ja się ciesze, Asiol, że powiedziałaś, co mi się cisnęło na klawiaturę, odnośnie Sun... Ale... Były tu zgrzyty, ale właśnie na poziomie... Dziewczyny, nie jesteśmy przekupami na targu... I dajcie już spokój
Natkusia, to jeszcze nic nie znaczy, że betka nie wyszła, może było za wcześnie, znamy tu takie przypadki
Gocha, witaj znów
A moją suknię, jak która chce, to podam namiary na face
Podziel się: