reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Się chwalim, to się chwalim ;-)
Zobacz załącznik 404129Zobacz załącznik 404130Zobacz załącznik 404131Zobacz załącznik 404132

Magda staramy się 3 mce i lekarz przepisał mi luteinę i brałam ją od 16 do 25 dc i zawsze w 3 dniu od odstawienia luteiny dostawałam @ więc cykle 28dniowe. (kiedyś nie raz na wywoładnie @ brałam lutkę i to samo - góra 5 dni i wredota się pojawiła) no i siłą rzeczy po odstawieniu lutki się dostaje @. Lekarz na początku starań powiedział że jak nie dostane po odstawieniu luteiny @ to nie muszę testu robić i jest pewne że jestem w ciąży. Ale jak widać u mnie to chyba nie taka prosta sprawa :|
Dzięki Magda za zainteresowanie :*
Też brałam lutkę, tylko mi lekarz powiedział,że jak test wyjdzie pozytywny to mam dalej lutke brać i nie przerywać tak na początku ciąży

reklama
Magda staramy się 3 mce i lekarz przepisał mi luteinę i brałam ją od 16 do 25 dc i zawsze w 3 dniu od odstawienia luteiny dostawałam @ więc cykle 28dniowe. (kiedyś nie raz na wywoładnie @ brałam lutkę i to samo - góra 5 dni i wredota się pojawiła) no i siłą rzeczy po odstawieniu lutki się dostaje @. Lekarz na początku starań powiedział że jak nie dostane po odstawieniu luteiny @ to nie muszę testu robić i jest pewne że jestem w ciąży. Ale jak widać u mnie to chyba nie taka prosta sprawa :|
Dzięki Magda za zainteresowanie :*

Każdy organizm po odstawieniu lutki inaczej reaguje :-) i w innym tempie dostaje się @, u Ciebie mam nadzieję,że to fasolka, bo i tempka ( mam nadzieje,że mierzona rano przed wstaniem z łóżka i mimimum 4h snu były :>) i testy na to wskazują, ale beta czemu taka niska ?

trzymam kciuki,żeby to fasola była :-)

Cześć Sil... no wal ile wlezie... :-D tylko tak aby równo puchnęło....

Zafasolkujeodzaraz piękna suknia... w moim typie :-) lubię takie pomarszczone, zresztą miałam w podobnym typie.

Ostatnia edycja:
Też brałam lutkę, tylko mi lekarz powiedział,że jak test wyjdzie pozytywny to mam dalej lutke brać i nie przerywać tak na początku ciąży

To mi nie kazał brać nadal, siłą rzeczy odstawiłam lutkę i już nie wróciłam do niej na razie a powinnam hmm?
Ja kontaktowałam się z lekarzem i powiedział że jak cokolwiek zacznie się dziać to mm od razu do niego dzwonić.. Ale naszczęście wszystko jest ok na razie :) no i w piątek idę go gina to już niedługo..
Nie umiem się doczekać kiedy lekarz mi potwierdzi, tak bardzo bym chciała.. A dzisiejszy test zrobił wielką nadzieję eh..

Dzięki Fifciu!! Fajnie ze jeszcze mnie ktoś pamięta !! A ty już prawie w III trymestrze ale ten czas leci !! :szok: Ja się czujesz ? spokojną masz tą ciążę ? :D

Teraz spokojną, na początku miałam przeboje... plamienia skurcze leki itp... ale teraz to juz aż nudno się zrobiło! Czas leci... i mam nadzieję ze ty też niedługo już do nas dołączysz! Życzę ci tego z całego serducha!

Zafasolkuję piękna sukienka!!!

Sil powiedz mi lepiej jak z budową ??:)

Zafasolkuję Twoja suknia też piękna:) Nie wiem jak to jest jak oglądam na wieszakach albo modelkach suknie to mi się nic nie podoba , a tu bach tyle ładnych sukienek :) Zafasolkuję jesteś niziutka?? czy to tylko złudzenie przy małżu ??

Magda ja już luteinę brałam chyba z 15 razy i za każdym razem dostawałam szybko @ dlatego wiem jak mój organizm reaguje (no i mój gin też :] a mam zaufanego lekarza)
Tak temp mierze zawsze rano przed wstaniem z łóżka :) w tym cyklu przy owulce miałam od 36,3 35,5.
Wydaje mi się że może mi się przesunęła owulacja. W tym cyklu robiłam testy owulkowe tak do 17 dc i nic nie wykazało, potem już nie robiłam testów bo zaczęłam nową pracę i wyszło mi z głowy :] więc nie wiem kiedy była owulka.
A tu niespodzianka hehe

Sun7 Tychy a Ty? :)

reklama
Sil powiedz mi lepiej jak z budową ??:)

Zafasolkuję Twoja suknia też piękna:) Nie wiem jak to jest jak oglądam na wieszakach albo modelkach suknie to mi się nic nie podoba , a tu bach tyle ładnych sukienek :) Zafasolkuję jesteś niziutka?? czy to tylko złudzenie przy małżu ??
jestem niższa od Małża 18 cm. Mam całe 160 cm, taki ze mnie byczek ;-)

Do góry