• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Danao faktycznie inna część Śląska.. ale ważne że Śląsk, najfajniejszy ;) (bez obrazy dla innych części kraju)

Magda oooo no to super, kiedy wpadasz na herbatkę? ;)

Zaraz będę mykać spać bo padam na mordkę.. Dziewczyny a jak dzisiaj zrobiłam test to jutro kreska powinna już być ciemniejsza?

Fifcia- a bądź Ty sobie Kim chcesz, tylko wróż dobrze :-) Kto wie, może wyczarujesz to i owo :-)

Olcia- faktycznie, wybacz mi to zagapienie jej to już całkiem niedługo :-) a ślub zimą też na swój urok Zdięcia w plenerze ładnie by wyszły jak śnieg będzie :-)

Aaajj te kiecuszki to wszystkie miałyście (albo będziecie miały) piękne :happy2: w ogóle każda z Was była piękną Panną Młodą :-)

Kwiatuszku- zatem ja trzymam kciuki za II , i za pozytywne badanka, będzie dobrze :-)

Lamia- cieszę się, że dyńka Ci się podoba :-) ale ona nie straszy, to taki dobry duszek hi hi:happy2: widzę, że masz zdolności manualne, pięknie Ci wychodzą te szkatułeczki :-)

Magd.a- oj bidulko <tulimy> zawsze to przykre kiedy nie możemy liczyć na najbliższe osoby, przykre jest to, że Twój M. myśli (niestety) tylko o sobie :sorry2:

Natkusia- nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, trzymam kciuki za pozytywne informacje :happy2:

Sil- kochana jesteś, Wy wszystkie jesteście kochane, zawsze można na Was liczyć:-)

Taka tradycja fakt faktem trochę tego miałam we włosach ale jakoś się tego pozbyłam !! :-D
Gorzej było jak dostałam rozpędzoną groszówką w oko :szok: bolało ale przeżyłam tylko bałam się że mam limo na weselu !

O matko... o by Panna młoda na weselu wyglądała :-D\\

Truskwacia oj ja cie już zaczaruję tak ze tak jak Dziurka z bliźniakami będziesz! ;-)

Fryteczki wstawione! Czekam teraz na meża :)

Truskawcia dzięki :) :* będzie dobrze bo musi być :) Teraz się oszczędzam, łykam kwas foliowy i czekam na piątek.
I jutro chyba znowu zrobię test bo jakoś nie wierze w ten dzisiejszy :D tylko czy przez jeden dzień ściemnieje.. (?)

zafasolkujęodzaraz poczekam do lekarza bo i tak nie zdarzę odebrać wyników bety bo u mnie czeka się niestety.. Jutro chyba znowu zatestuje, a nóż ściemnieje to będzie dobry znak :]

Ostatnia edycja:
reklama
Danao czyli też jesteście z września, tyle, że ja rok wcześniej... 19.09.2009 :-)

Dziewczynki ja zmykam.... do jutra... Spokojnej nocy :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry