reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Danao faktycznie inna część Śląska.. ale ważne że Śląsk, najfajniejszy ;) (bez obrazy dla innych części kraju)

Magda oooo no to super, kiedy wpadasz na herbatkę? ;)

Zaraz będę mykać spać bo padam na mordkę.. Dziewczyny a jak dzisiaj zrobiłam test to jutro kreska powinna już być ciemniejsza?

Fifcia- a bądź Ty sobie Kim chcesz, tylko wróż dobrze :-) Kto wie, może wyczarujesz to i owo :-)

Olcia- faktycznie, wybacz mi to zagapienie jej to już całkiem niedługo :-) a ślub zimą też na swój urok Zdięcia w plenerze ładnie by wyszły jak śnieg będzie :-)

Aaajj te kiecuszki to wszystkie miałyście (albo będziecie miały) piękne :happy2: w ogóle każda z Was była piękną Panną Młodą :-)

Kwiatuszku- zatem ja trzymam kciuki za II , i za pozytywne badanka, będzie dobrze :-)

Lamia- cieszę się, że dyńka Ci się podoba :-) ale ona nie straszy, to taki dobry duszek hi hi:happy2: widzę, że masz zdolności manualne, pięknie Ci wychodzą te szkatułeczki :-)

Magd.a- oj bidulko <tulimy> zawsze to przykre kiedy nie możemy liczyć na najbliższe osoby, przykre jest to, że Twój M. myśli (niestety) tylko o sobie :sorry2:

Natkusia- nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, trzymam kciuki za pozytywne informacje :happy2:

Sil- kochana jesteś, Wy wszystkie jesteście kochane, zawsze można na Was liczyć:-)

Taka tradycja fakt faktem trochę tego miałam we włosach ale jakoś się tego pozbyłam !! :-D
Gorzej było jak dostałam rozpędzoną groszówką w oko :szok: bolało ale przeżyłam tylko bałam się że mam limo na weselu !

O matko... o by Panna młoda na weselu wyglądała :-D\\

Truskwacia oj ja cie już zaczaruję tak ze tak jak Dziurka z bliźniakami będziesz! ;-)

Fryteczki wstawione! Czekam teraz na meża :)

Dziewczyny a jak dzisiaj zrobiłam test to jutro kreska powinna już być ciemniejsza?
Moja zrobiła się deczko mocniejsza, a za kilka dni znów słabsza. Wynik testu powinno sie sprawdzać tak do 10 minut od testowania. Wynik po godzinie, to żaden wynik. Jeśli dzisiaj test wyszedł ci dość szybko,to udaj się na betę też powinna wyjść. I ja juz Ci gratuluję :-)

Truskawcia dzięki :) :* będzie dobrze bo musi być :) Teraz się oszczędzam, łykam kwas foliowy i czekam na piątek.
I jutro chyba znowu zrobię test bo jakoś nie wierze w ten dzisiejszy :D tylko czy przez jeden dzień ściemnieje.. (?)

zafasolkujęodzaraz poczekam do lekarza bo i tak nie zdarzę odebrać wyników bety bo u mnie czeka się niestety.. Jutro chyba znowu zatestuje, a nóż ściemnieje to będzie dobry znak :]

Ostatnia edycja:
reklama
Danao czyli też jesteście z września, tyle, że ja rok wcześniej... 19.09.2009 :-)

Dziewczynki ja zmykam.... do jutra... Spokojnej nocy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry