reklama
Danao faktycznie inna część Śląska.. ale ważne że Śląsk, najfajniejszy
(bez obrazy dla innych części kraju)
Magda oooo no to super, kiedy wpadasz na herbatkę?
Zaraz będę mykać spać bo padam na mordkę.. Dziewczyny a jak dzisiaj zrobiłam test to jutro kreska powinna już być ciemniejsza?
Magda oooo no to super, kiedy wpadasz na herbatkę?
Zaraz będę mykać spać bo padam na mordkę.. Dziewczyny a jak dzisiaj zrobiłam test to jutro kreska powinna już być ciemniejsza?
Truskawcia
Fanka BB :)
Fifcia- a bądź Ty sobie Kim chcesz, tylko wróż dobrze :-) Kto wie, może wyczarujesz to i owo :-)
Olcia- faktycznie, wybacz mi to zagapienie jej to już całkiem niedługo :-) a ślub zimą też na swój urok Zdięcia w plenerze ładnie by wyszły jak śnieg będzie :-)
Aaajj te kiecuszki to wszystkie miałyście (albo będziecie miały) piękne
w ogóle każda z Was była piękną Panną Młodą :-)
Kwiatuszku- zatem ja trzymam kciuki za II , i za pozytywne badanka, będzie dobrze :-)
Lamia- cieszę się, że dyńka Ci się podoba :-) ale ona nie straszy, to taki dobry duszek hi hi
widzę, że masz zdolności manualne, pięknie Ci wychodzą te szkatułeczki :-)
Magd.a- oj bidulko <tulimy> zawsze to przykre kiedy nie możemy liczyć na najbliższe osoby, przykre jest to, że Twój M. myśli (niestety) tylko o sobie
Natkusia- nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, trzymam kciuki za pozytywne informacje
Sil- kochana jesteś, Wy wszystkie jesteście kochane, zawsze można na Was liczyć:-)
Olcia- faktycznie, wybacz mi to zagapienie jej to już całkiem niedługo :-) a ślub zimą też na swój urok Zdięcia w plenerze ładnie by wyszły jak śnieg będzie :-)
Aaajj te kiecuszki to wszystkie miałyście (albo będziecie miały) piękne

Kwiatuszku- zatem ja trzymam kciuki za II , i za pozytywne badanka, będzie dobrze :-)
Lamia- cieszę się, że dyńka Ci się podoba :-) ale ona nie straszy, to taki dobry duszek hi hi

Magd.a- oj bidulko <tulimy> zawsze to przykre kiedy nie możemy liczyć na najbliższe osoby, przykre jest to, że Twój M. myśli (niestety) tylko o sobie

Natkusia- nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, trzymam kciuki za pozytywne informacje

Sil- kochana jesteś, Wy wszystkie jesteście kochane, zawsze można na Was liczyć:-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Taka tradycja fakt faktem trochę tego miałam we włosach ale jakoś się tego pozbyłam !!
Gorzej było jak dostałam rozpędzoną groszówką w okobolało ale przeżyłam tylko bałam się że mam limo na weselu !
O matko... o by Panna młoda na weselu wyglądała

Truskwacia oj ja cie już zaczaruję tak ze tak jak Dziurka z bliźniakami będziesz! ;-)
Fryteczki wstawione! Czekam teraz na meża
zafasolkujęodzaraz
Moja zrobiła się deczko mocniejsza, a za kilka dni znów słabsza. Wynik testu powinno sie sprawdzać tak do 10 minut od testowania. Wynik po godzinie, to żaden wynik. Jeśli dzisiaj test wyszedł ci dość szybko,to udaj się na betę też powinna wyjść. I ja juz Ci gratuluję :-)Dziewczyny a jak dzisiaj zrobiłam test to jutro kreska powinna już być ciemniejsza?
danao84
Sun 11 września 2010 r. :-)
Olcia świat jest mały:-)a wiesz, w której dzielnicy?
Olcia świat jest mały:-)a wiesz, w której dzielnicy?
kwiatuszekq20
ja ogladam tlc
a sukienki wszystkie piekne
a sukienki wszystkie piekne
Truskawcia dzięki
:* będzie dobrze bo musi być
Teraz się oszczędzam, łykam kwas foliowy i czekam na piątek.
I jutro chyba znowu zrobię test bo jakoś nie wierze w ten dzisiejszy
tylko czy przez jeden dzień ściemnieje.. (?)
zafasolkujęodzaraz poczekam do lekarza bo i tak nie zdarzę odebrać wyników bety bo u mnie czeka się niestety.. Jutro chyba znowu zatestuje, a nóż ściemnieje to będzie dobry znak :]
I jutro chyba znowu zrobię test bo jakoś nie wierze w ten dzisiejszy
zafasolkujęodzaraz poczekam do lekarza bo i tak nie zdarzę odebrać wyników bety bo u mnie czeka się niestety.. Jutro chyba znowu zatestuje, a nóż ściemnieje to będzie dobry znak :]
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: