reklama
S
Silmiriel
Gość
Zobacz załącznik 404144Zobacz załącznik 404145
Macie
a co 
A budowa... Stoi, bo zimno i baliśmy się, że nam płytę podniesie. Wiec reszta w następnym roku. Tyle, że teraz mamy tu problem, komin nam dymi, dziś w pokoju na górze dym szedł podłogą... masakra, nowy wydatek...
Macie
A budowa... Stoi, bo zimno i baliśmy się, że nam płytę podniesie. Wiec reszta w następnym roku. Tyle, że teraz mamy tu problem, komin nam dymi, dziś w pokoju na górze dym szedł podłogą... masakra, nowy wydatek...
Truskawcia
Fanka BB :)
Fifcia- a Dziurkę też zaczarowałaś?
Wiesz, po (krótkim) zastanowieniu biorę i bliźniaki (co u mnie w rodzince zdarza się co pokolenie):-) byle były całe i zdrowe, i by były :-)
Fryteczki mówisz, oj rozpieszczasz mężulka
Natkusia- nie spinaj się i nie zamartwiaj
i tak co ma być to będzie, to co mogłaś już zrobiłaś :-)

Fryteczki mówisz, oj rozpieszczasz mężulka

Natkusia- nie spinaj się i nie zamartwiaj

nalaa
Ah dziewczyny, ale dzisiaj napisalyscie ;-)przez pół godziny nadrabiałam i z tego wszystkiego juz zapomniałam co miałam napisac, na pewno to, że wyglądałyscie piękne w dniu swojego ślubu :-)az chciałoby sie brac jeszcze raz ślub.Witam tez nowe staraczki i trzymam za Was mocno kciuki!
A ja dopiero wróciłam z pracy i jestem padnieta... ale na szczescie łóżeczko juz czeka :-)
Fifka jak sie dostac na to nowe forum? bo jakis blad mi wyskakuje jak klikam na ten link co wyslalas :-(
A ja dopiero wróciłam z pracy i jestem padnieta... ale na szczescie łóżeczko juz czeka :-)
Fifka jak sie dostac na to nowe forum? bo jakis blad mi wyskakuje jak klikam na ten link co wyslalas :-(
Ooollcciiaaa
Danao wiesz co nie mam pojęcia byłam tam tyle lat temu ..... :| ,
Sil to nieciekawie :/ dobrze że się zorientowaliście że po podłodze leci... :/
Sil to nieciekawie :/ dobrze że się zorientowaliście że po podłodze leci... :/
S
Silmiriel
Gość
Trudno się było nie zorientować, siwy dym i czarne chmury w pokoju... Ale musimy zrobić, bo to się mogło tragicznie skończyć, widocznie komin się posypał, a my w pokoju z dzieckiem mamy ten sam ciąg...
A, Sun chciała bicia, ale ciężarówki, czyli Dziury nie wypada, a jedną to głupio, to ja rezygnuję
poza tym mogę w Was jedynie kotem rzucić, a ta małpa mnie ugryzie, jak ją tylko ruszę z kompa
A, Sun chciała bicia, ale ciężarówki, czyli Dziury nie wypada, a jedną to głupio, to ja rezygnuję
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja troche poniewczasie ale też się pochwalę moją fotką sukni ślubnej :-) Zobacz załącznik 404152Zobacz załącznik 404153
Widzę, że poruszałyście ciężkie tematy ale ja się nie wtrącam więc Wam egoistycznie opowiem co porabiałam dzisiaj...
a mianowicie: odwiedziła mnie moja koleżankeczka i tak rochę się pośmiałyśmy i powspominałyśmy ale powiem Wam, że nawet siedzenie dłużej sprawia mi już niesamowity problem...
mody jak na złość nic nie chciał kopać i pokazać ciotce jaki jest niegrzeczny, za to jak tylko wyszła to pokazał na co go stać
a teraz siedzę sobie sama bo mąż pojechał na noc do pracy :-(
Sil co do pieca to ja miałam tak cała zeszła zimę
bo my mamy rurki do kaloryferów pociągnięta od teścia z pieca, który on ma w domu i jak on rozpalał to cały dym szedł do góry podgłogą... w całym domu szaro i snmierdziało, strasznie mnie to wkurzało, nie wspominając o tym jak wyglądały moje ściany po zimie... ale teść coś z tym zrobił bo w tym roku już tak się nie dzieje
Widzę, że poruszałyście ciężkie tematy ale ja się nie wtrącam więc Wam egoistycznie opowiem co porabiałam dzisiaj...

Sil co do pieca to ja miałam tak cała zeszła zimę

Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Uciekam
dobranoc 
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dobranoc Sil... kolorowych snów!
reklama
Podziel się: