reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam się z rana ! :-)

widzę że następne wątkowe dziecko się urodziło :-D Lilii gratulacje !!!
Atan dzięki za powitanie i fluidki na pewno się przydadzą !! A Ty jak się czujesz? widzę że będziesz miała dziewczynkę ! Gratki !!

Dziekuje za mase fluidkow :D Ojj wykorzystam wykorzystam :D Jak nie bedzie fasolki teraz to w nowym cyklu sie uda :-):-):-)

goccha ja zasypiam w pracy i udaje ze cos robie bo brak lekarza a musze tu bnc do 14 ;-) a potem chyba usiade na fotel ;-)bo inaczej to mi nigdy nie zbadaja ząbków ;-) a spac mi sie chce i lenia mam do kwadratu ;-) dzis po pracy na chwilke do mamy potem do avonu po zamowienie a potem jade kupic zelazko bbo niemam ;-) nikt mi na ślubie niedał ;-) a tesciowej niechce zepsuć ;-)

Mam wieści od Ael " Ordynator od noworodków mnie wqrwia. Wczoraj badania małego byly ok. Dziś mały trochę żółty i będzie na naświetlaniu. Wczoraj dobrze dziś kurna nie.. Stary babsztyl co tylko do łez mnie doprowadza"

mi też sie nie chce pracować na maksa ...:no:
ale z kasą trochę kiepsko..kredyt w euro mamy :-p-wiec szybko znajduję motywację do zapierdzielania..

ufff, ale sie naczytalam kochane. masakra ile wy potraficie wyprodukowac :-)
za wszystkie testujace MOCNO TRZYMAM KCIUKASYYYYY&&&&&&&&&&&....:-):-):-)!!
tak w ogole witam sie ze wszystkimi z ktorymi sie nie znam, gochaa, natkusia:-)
wszystkie na slubie wygladalyscie przepieknie! te suknie...ehhh...martocha...ty najbardziej w moim guscie, sliczna sukienka:tak:
magd.a...wez ogarnij swojego, zachowuje sie jak dzieciak...a ile on ma w ogole lat? jest bardzo zwiazany z matka?
a o co chodzi z tym vademecum? bo ja tez chce poczytac co tam piszecie:confused:

Ostatnia edycja:
Baby jak chcecie na grupę to tam wysylacie zgłoszenie a ja Was przyjmę, ewentualnie piszcie na pw będę zaproszenia wysyłać :-)

reklama
Milia a no nie znamy się :) Wróciłam po dłuższej przerwie bo już kiedyś byłam na forum :) Witam Cię serdecznie i trzymam kciuki za Ciebie bo chyba nadal się starasz ?;-)

Do góry