reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny, dziś zauważyłam że bardzo mi nie wygodnie w moich jeansach... chodzę albo w leginsach albo materiałowych spodniach :-p. Boję się kupić ciążowe jeansy bo nie chce zapeszyć nic.. jeszcze totalnie nic nie kupowałam.. :zawstydzona/y: trochę boję się zacząć..

reklama
Martocha narazie się nie spiesz z zakupami... staraj się nosić takie rzeczy żeby nie uciskać za bardzo brzuszka... ciążowe to jeszcze bez sensu...

No!! :tak: Naprawdę to dla Twojego dobra... dzień przed to jeszcze można się skusić ale nie 4...

Uciekam spać bo jakoś źle sie poczułam.. tak jakoś mnie zemdliło i słabo mi się zrobiło więc chyba pora do łózka! Dobranoc!

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny ale się tu działo
na początek ogromne gratulacje dla Ael i Lilly i szkoda mi naszej Aelredki, myślałam, że chociaż po porodzie jej ulży a tu ja widać nadal jakieś problemy ehhh

Atanku dziękuję ochana, zakupię takie smoczki. Ale dlaczego kupiłaś 3-6 mcy? Ja chcę takie do szpitala

Magd.a szkoda Ciebie dla takiego faceta. Znajdź sobie kolejne ciacho a temu Twojemu M. tylko ślinka będzie ciekła. Ps. Obiecuję wpisać się do Vademecum (oczywiście ja przejdzie mi ciążowe lenistwo :-))

A ja u mamusi, byczę się i objadam :-) Amelcia harcuje w brzuszku dziś wyjątkowo aktywnie, ale kocham tę moją małą (właściwie już nie małą) kuleczkę najbardziej na świecie. Moja mama obkupiła mnie we wszystkie potrzebne rzeczy, zostały tylko smoczki :szok:
Aha i mamusia powiedziała jeszcze, że wraca ze mną do Warszawy bo musi mi spakować torbę do szpitala :szok: i teraz nie wiem czy cieszyć się czy płakać :-)
a bo ja nie ten link skopjowała miał byc ten SMOCZEK NIGHT&DAY LOVI USPOKAJAJĄCY 0-3M 2 SZTUKI (1899225763) - Aukcje internetowe Allegro ;-) mam od 0-3 miesiaca ;-) tej firmy z słóonikiem i swieci w ciemnosciach ;-) bo jest fluorescensyjny ;;-)

witam sie wieczorowo ;-)
fiona no no duzo kiupione witamy ;-)
she ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
super masz podejscie ;-) &&&&&&
fifka ja mam z zyrafka na strychu kupilam juz dawno kolo 12 tyg ;-) chyba ;- ) nie pamietam teraz bedziemy komode do zestawu kupowac ;-) ale przewijak jednak chce bez zyrafki bo mi sie tweety spodobał ;-)
a ja dzisiaj kupiła żelazko deske do prasowania ;-) i dla dzidzi pierwsza sukienke z spodenkami do kompletu i szczotke do wloskow i buciki i klamerke do smoczka ;-)chceta zdjecie ??
Zobacz załącznik 404462Zobacz załącznik 404463Zobacz załącznik 404461
ja sie nie bawie jak zwykle juz was niema ;-( jak ja przychodze to was brak...
noto dobrabnoc ;-*

Ostatnia edycja:
Atan śliczności, ja też miałam frajdę jak kupowałam rożne pierdołki dla mojego chrześniaczka, może wkrótce i dla swojego skarba będę... Mężuś się dzisiaj do mnie tak przytulał, jego zdaniem coś tam się rozwija bo on mnie zna i widzi, że jestem jakaś inna... Wiecie co, my mamy siebie wspieramy się i w ogóle a nasze chłopy?przecież to żywe istoty, pomyślcie jak nasze nerwy, oczekiwanie na cud na nich wpływa, też się martwią, chcą się spełnić a nie mówią o tym bo nie chcą Nas zawieść... Ostatnio jak byłam w rodzinnym domku, to bratowa dała malucha mojemu mężowi na ręce, aż łzy miałam w oczach a jak on go karmił?:szok: jakby robił to od dawna ah takie przemyślenia w środku nocy

Cześć dziewczyny :)
Wczoraj do Was zaglądałam w pracy i czytałam co piszecie ale jak wróciłam to nie miałam na nic sił (o 22). 11 godzin wczoraj w pracy mnie po prostu zastrzelił... :( juz na koniec miałam jakieś dziwne skurcze ale na szczęscie mi przeszło.

Dzisiaj robiłam test i ciutkę ściemniał :]A na teście poza tym jest napisane: Jesteś w ciąży, jeśli w oknie testowym pojawią się dwie różowe linie: kontrolna C i testowa T. Nawet jeśli linia testowa T jest ledwo widoczna oznacza to, że jesteś w ciąży - dzisiaj to przeczytałam dopiero :] hmmmm...

Dziewczyny te rzeczy dla maluszjów macie słodziachne..!!! Rozpływam się patrząc na to.. ;) :*

Ok ja myka szykować się do lekarza :) kto może niech trzyma kciuki :]

Buziaki :*:*

hej kochane witam sie po dluzszej nieobecnosci nie mialam neta:/ i jakos nie mieli czasu mi go naprawic :/ piszcie co tam u was?? widzialam zdjecia naszego malgo Wiktora chwile z AeI popisalam sobie hehe

reklama
Dobry!!
Natkusia &&&&&& za wizytę u lekarza:)

Atanku śliczne te wszystkie rzeczy ale zanim Amelcia je założy to chyba minie sporo czasu....

Miq oj moja droga, zobaczysz,że i Ty doczekasz się zakupów dla swojego Maluszka.

Magdalena i jak Twoja walka z gryzoniami?

Martocha ja miałąm ten sam problem ale nie kupowałam spodni typowo ciązowych czyt. z golfem. Nosze albo leginsy albo biodrówki

Mag kochana witaj! Powiedz lepiej jak się czujesz?

Do góry