reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Milia a tak swoją drogą to ja mam w ogóle ochotę na piwoo....
ale takie zimne i jak najbardziej gorzkie (mimo, że nie lubiłam takiego mocno gorzkiego piwa ale teraz to właśnie takiego bym się napiła
)
Dobranoc :-)
Fifka nawet na tej aukcji co ja zamawiałam (u tego samego faceta) przewijak jest taki z żyrafką ;-)

Dobranoc :-)
Fifka nawet na tej aukcji co ja zamawiałam (u tego samego faceta) przewijak jest taki z żyrafką ;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena no ja własnie o tym mówię
wylukałam na tej aukcji z której ty przebijak zamawiałaś 

Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
She tule do moich mandarynek
mam nadzieje że wystarczą
nie puszczam moich kciuków
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Już się nie mogę doczekać aż to wszystko przyjdzie :-) dobrze, że mam dużą garderobę bo gdzie ja bym to trzymała
, mi już tylko takie pierdółki zostały do kupienia poza wózkiem...

Już się nie mogę doczekać aż to wszystko przyjdzie :-) dobrze, że mam dużą garderobę bo gdzie ja bym to trzymała, mi już tylko takie pierdółki zostały do kupienia poza wózkiem...
Mi zostało jeszcze troche do kupienia
wozek
waniekna
przewijak
kosmetyki
recznik
smoczek
butelki
itp
Chcemy poczekac z tym do grudnia jak moj M bedzie miał wolne w pracy i pojedziemy razem i na spokojnie wybierzemy.
Mam ubranka i łozeczko narazie.łozeczko takie turystyczne bo jak bedziemy wyjezdzac np do Polski to mozemy je zabrac ze soba..
miq
Fanka BB :)
Dopiero we wt ale chyba już jutro zrobię sobie test, żeby mieć spokojny weekendNo no no... Miq czuję baby...
Kiedy masz termin @?
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja też mam zamiar kupić łóżeczko turystyczne ale w późniejszym czasie jak będziemy wyjeżdżać na wakacje bo to naprawdę wygodna sprawa... oczywiście wtedy kupię takie jakieś najtańsze
Miq jak ja Ci jutro zrobię to będziesz miała siniaka na pupie!!!!!!!!
ani mi się waż tyle czasu przed @ robić sikacza!!!! Czekaj kochana do wtorku!! Już nie jedna miała nauczkę i kupę niepotrzebnego stresu!!!!
Miq jak ja Ci jutro zrobię to będziesz miała siniaka na pupie!!!!!!!!

Podziel się: