reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena ten z żyrafą! Widziałam ze można przebijak później dobrać na innych aukcjach i identyczną :-Dj= Jeszcze nie wiem czyteraz zamówimy wózek czy łóżeczko... ale na pewno te łóżeczko wybierzemy :-)

Milia trzymam za słowo!!! pije.gif

Dobranoc tym którzy już zmykają!!!!

Milia a tak swoją drogą to ja mam w ogóle ochotę na piwoo.... :-p ale takie zimne i jak najbardziej gorzkie (mimo, że nie lubiłam takiego mocno gorzkiego piwa ale teraz to właśnie takiego bym się napiła :-p)
Dobranoc :-)

Fifka nawet na tej aukcji co ja zamawiałam (u tego samego faceta) przewijak jest taki z żyrafką ;-)

Już się nie mogę doczekać aż to wszystko przyjdzie :-) dobrze, że mam dużą garderobę bo gdzie ja bym to trzymała :-p, mi już tylko takie pierdółki zostały do kupienia poza wózkiem...

Już się nie mogę doczekać aż to wszystko przyjdzie :-) dobrze, że mam dużą garderobę bo gdzie ja bym to trzymała :-p, mi już tylko takie pierdółki zostały do kupienia poza wózkiem...

Mi zostało jeszcze troche do kupienia
wozek
waniekna
przewijak
kosmetyki
recznik
smoczek
butelki
itp
Chcemy poczekac z tym do grudnia jak moj M bedzie miał wolne w pracy i pojedziemy razem i na spokojnie wybierzemy.

Mam ubranka i łozeczko narazie.łozeczko takie turystyczne bo jak bedziemy wyjezdzac np do Polski to mozemy je zabrac ze soba..

reklama
Ja też mam zamiar kupić łóżeczko turystyczne ale w późniejszym czasie jak będziemy wyjeżdżać na wakacje bo to naprawdę wygodna sprawa... oczywiście wtedy kupię takie jakieś najtańsze

Miq jak ja Ci jutro zrobię to będziesz miała siniaka na pupie!!!!!!!! :wściekła/y: ani mi się waż tyle czasu przed @ robić sikacza!!!! Czekaj kochana do wtorku!! Już nie jedna miała nauczkę i kupę niepotrzebnego stresu!!!!

Do góry