Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Naprawdę to dla Twojego dobra... dzień przed to jeszcze można się skusić ale nie 4...a bo ja nie ten link skopjowała miał byc ten SMOCZEK NIGHT&DAY LOVI USPOKAJAJĄCY 0-3M 2 SZTUKI (1899225763) - Aukcje internetowe Allegro ;-) mam od 0-3 miesiaca ;-) tej firmy z słóonikiem i swieci w ciemnosciach ;-) bo jest fluorescensyjny ;;-)oj dziewczyny ale się tu działo
na początek ogromne gratulacje dla Ael i Lilly i szkoda mi naszej Aelredki, myślałam, że chociaż po porodzie jej ulży a tu ja widać nadal jakieś problemy ehhh
Atanku dziękuję ochana, zakupię takie smoczki. Ale dlaczego kupiłaś 3-6 mcy? Ja chcę takie do szpitala
Magd.a szkoda Ciebie dla takiego faceta. Znajdź sobie kolejne ciacho a temu Twojemu M. tylko ślinka będzie ciekła. Ps. Obiecuję wpisać się do Vademecum (oczywiście ja przejdzie mi ciążowe lenistwo :-))
A ja u mamusi, byczę się i objadam :-) Amelcia harcuje w brzuszku dziś wyjątkowo aktywnie, ale kocham tę moją małą (właściwie już nie małą) kuleczkę najbardziej na świecie. Moja mama obkupiła mnie we wszystkie potrzebne rzeczy, zostały tylko smoczki![]()
Aha i mamusia powiedziała jeszcze, że wraca ze mną do Warszawy bo musi mi spakować torbę do szpitalai teraz nie wiem czy cieszyć się czy płakać :-)
jakby robił to od dawna ah takie przemyślenia w środku nocy