reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ojjj miq kazda kobiet ahcyba chcialaby zeby te objawy byly inne :D niepowtarzalne i wyjatkowe tak zeby z niczym innym tego nie pomylic :))

gochaa wydaje mi sie ze jesli maz uslysze ze u ciebie wsyztsko ok to da sie przekonac na badanie :)

reklama
szkoda, ze natura tak to zrobiła, że objawy ciąży są podobne do tych przed @. Pobolewają mnie piersi (przed braniem tabletek, nie miałam takich objawów przed @) wczoraj ten ból z prawej strony, biały śluz ale to może być wszystko i nic. Coś mnie teraz walnęło i zmierzyłam sobie temp. 37°C
teraz temperatura nie ma znaczenia. Nie nakręcaj się ja w lipcu i sierpniu miałam identyczne objawy, tylko w lipcu dodatkowo nakręciłam się jak głupia i nic z tego nie wyszło. W sierpniu jak olałam sprawę to mam już 7,5 cm w brzuchu

She mam taką nadzieję bo jak wcześniej mu o tym mówiłam to twierdził że nie ma mowy ( nie wiem czemu ale chyba w jakiś sposób uwłacza to jego męskości albo coś ) Ale będę go przekonywała żeby dla mojego świętego spokoju zrobił ;-)
A tak w ogóle to trzymam kciuki żeby @ nie przylazła !!

gocha wielkie dzieki :* My w tym miesiacu nie przykladalismy sie do staranek moze 5 razy kochalismy sie w ciagu calego miesiaca co jest do nas nie podobne ;p bo zwykle czestotliwosc jest 10X wieksza :) ale nie bylo nastroju po tym wsyztskim...
Takze jesli @ przyjdzie to wiadomo ze troszke bedzie pryzkro bo juz staz w staraniach jest dlugi ale płakać nie bede...

She mam taką nadzieję bo jak wcześniej mu o tym mówiłam to twierdził że nie ma mowy ( nie wiem czemu ale chyba w jakiś sposób uwłacza to jego męskości albo coś ) Ale będę go przekonywała żeby dla mojego świętego spokoju zrobił ;-)
A tak w ogóle to trzymam kciuki żeby @ nie przylazła !!
Po czytaj na necie, jak go podejść. Niestety nie jest to prosta sprawa.

Właśnie wiem że nie będzie łatwo. Bo to trochę śliski temat, więc muszę zrobić to tak żeby nie obrazić jego żołnierzyków i jego ! :-D Dam rade :)

Właśnie wiem że nie będzie łatwo. Bo to trochę śliski temat, więc muszę zrobić to tak żeby nie obrazić jego żołnierzyków i jego ! :-D Dam rade :)
musisz dać :-)
Mój Małz jak zaciążyłam w 2 cyklu starań to był z siebie tak dumny, że mało nie pękł. Myślałam, ze go ego rozsadzi. Jak na to patrze z perspektywy czasu, to myślę, ze chyba tez bym miała problem namówić go na badania - gdyby zaszła taka potrzeba.

Ostatnia edycja:
Faceci mają inne myślenie niestety. My się badamy robimy cuda na kiju żeby zajść w tą upragnioną ciążę a oni przeżywają to jakoś inaczej. Tłumią emocje w sobie i nie chcą się przyznawać że ich to boli..
Lecę nakładać obiadek bo mężuś przyszedł :) Będę wieczorkiem !

reklama
oj dziewczyny ale się tu działo
na początek ogromne gratulacje dla Ael i Lilly i szkoda mi naszej Aelredki, myślałam, że chociaż po porodzie jej ulży a tu ja widać nadal jakieś problemy ehhh

Atanku dziękuję ochana, zakupię takie smoczki. Ale dlaczego kupiłaś 3-6 mcy? Ja chcę takie do szpitala

Magd.a szkoda Ciebie dla takiego faceta. Znajdź sobie kolejne ciacho a temu Twojemu M. tylko ślinka będzie ciekła. Ps. Obiecuję wpisać się do Vademecum (oczywiście ja przejdzie mi ciążowe lenistwo :-))

A ja u mamusi, byczę się i objadam :-) Amelcia harcuje w brzuszku dziś wyjątkowo aktywnie, ale kocham tę moją małą (właściwie już nie małą) kuleczkę najbardziej na świecie. Moja mama obkupiła mnie we wszystkie potrzebne rzeczy, zostały tylko smoczki :szok:
Aha i mamusia powiedziała jeszcze, że wraca ze mną do Warszawy bo musi mi spakować torbę do szpitala :szok: i teraz nie wiem czy cieszyć się czy płakać :-)

Do góry