Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz temperatura nie ma znaczenia. Nie nakręcaj się ja w lipcu i sierpniu miałam identyczne objawy, tylko w lipcu dodatkowo nakręciłam się jak głupia i nic z tego nie wyszło. W sierpniu jak olałam sprawę to mam już 7,5 cm w brzuchuszkoda, ze natura tak to zrobiła, że objawy ciąży są podobne do tych przed @. Pobolewają mnie piersi (przed braniem tabletek, nie miałam takich objawów przed @) wczoraj ten ból z prawej strony, biały śluz ale to może być wszystko i nic. Coś mnie teraz walnęło i zmierzyłam sobie temp. 37°C
Po czytaj na necie, jak go podejść. Niestety nie jest to prosta sprawa.She mam taką nadzieję bo jak wcześniej mu o tym mówiłam to twierdził że nie ma mowy ( nie wiem czemu ale chyba w jakiś sposób uwłacza to jego męskości albo coś ) Ale będę go przekonywała żeby dla mojego świętego spokoju zrobił ;-)
A tak w ogóle to trzymam kciuki żeby @ nie przylazła !!
musisz dać :-)Właśnie wiem że nie będzie łatwo. Bo to trochę śliski temat, więc muszę zrobić to tak żeby nie obrazić jego żołnierzyków i jego !Dam rade
![]()
i teraz nie wiem czy cieszyć się czy płakać :-)