Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) wysmarować ciutkę olejem i położyć udka. Ale nie da się ukryć, że z folii są najlepsze bo nie są takie suche ;-)
Mtak sobie przeglądałam Wasze suwaczki, ale te Wasze bąble rosną
zafasolkuję pamiętam jak robiłaś test a twój maluszek ma już prawie 7 cm niesamowite jak ten czas leci, a mi się te dni do wtorku tak będą ciągnęły
oj nie dobrze :-( trzymam kciuki, żeby jednak nie nadeszła &&&&&&&&&&A do mnie chyba @ nadchodzi wielkimi krokamiTak mnie zaczęło teraz podbrzusze bolec
I lewy jajnik
(((
szkoda, ze natura tak to zrobiła, że objawy ciąży są podobne do tych przed @. Pobolewają mnie piersi (przed braniem tabletek, nie miałam takich objawów przed @) wczoraj ten ból z prawej strony, biały śluz ale to może być wszystko i nic. Coś mnie teraz walnęło i zmierzyłam sobie temp. 37°CM
mój maluszek ma już 7,4 cm :-) tak wyszło na ostatnim USG
nie martw się i na ciebie przyjdzie pora, zobaczysz jeszcze przyjdzie czas, ze będziesz non stop zmęczona, i będziesz potrafiła zasnąć w każdej możliwej pozycji, i będzie nawet rąbek spódnicy przeszkadzał. I będziesz płakała na reklamie pasty do zębów, ze się pani pięknie zęby wybieliły po 14 dniach - to takie cudowne. I jak wejdziesz na 3 piętro, to się ucieszysz jak być co najmniej na mont everest weszła.
A te uroki to zaraz po tym jak już (.)(.) będą tylko lekko bolały, a nie nawalały na maksa. Ale wiesz cudownie jest ;-)