reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no właśnie jak?ja jeszcze nie opanowałam ciemnego sosu :zawstydzona/y: ja dzisiaj robię żurek dla mężusia, ale chodzi za mną rybka hmm albo nawet po grecku

Kupujesz ciemny sos, mieso formujesz w kuleczki, podsmażasz i wrzucasz do sosu :-D mało kreatywne ale jak się ma pół godziny na zrobienie obiadu to bardzo smaczny pomysł :tak:

Ja robię podobnie ale w sosie pomidorowym ale ten sos jeszcze też nie jest idealny. Cały czas uczę się gotować. Ale chyba nie jest źle skoro mąż mi nie wychudł, a teściowa tylko przygryza, że my sobie pewnie lepiej jemy osz te teściowe

dziurka ale avatarek słodziasty ;-)
claudusia kochana super ze sie trzymasz i nas odwiedziłas :*
a ja znikam bo koniec luzu w pracy ;-) bede wieczorkiem ;-)

Ojjj a wy znow o jedzeniu :p A czlowiekowi slinka w pracy cieknie :p PRzerwa dopiero kolo 3 :( Buu ja bym zjadla teraz przysłowiowego konia z kopytami !! :D

reklama
dziewczyny pomocy ... pomóżcie, jak mam upiec udko z kurczaka w piekarniku ?? jakie przyprawy, ile stopni i jaki czas ... jakiś mały przepisik może któraś mi zapoda ... będę wdzięczna :-) bo ja jak narazie zielona z tego :zawstydzona/y:

Do góry