reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Magdalena czyli jednak jakieś miecho tam jest. Mój mały nie chce go za bardzo jesc i tak szukam czegoś bez mięska ale jak nie dodam do tego albo tylko do połowy dla siebie to tez powinno byc dobre.
Nooo bo myślałam,że bicie będzie
Kurde, tak patrze na to Vademecum i co? Dziura jak zwykle rozpisała się bezczelnie
Nooo bo myślałam,że bicie będzie
Kurde, tak patrze na to Vademecum i co? Dziura jak zwykle rozpisała się bezczelnie
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Tak
bo tam jest jakaś szyneczka więc wydaje mi się, że jak jej zabraknie to za bardzo smaku nie zmieni ;-) te ilości składników są strasznie w dziwny sposób dla mnie podane, najlepiej opierać się tylko na tych ilościach przy robieniu tego sosu, żeby wyszedł odpowiednio gęsty a co do reszty to myślę, że na oko będę wrzucać...

dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No ja np bym to troszkę zmodyfikowała...
Mniej brokuły a więcej pieczarek(bo lubię) a sosik: też serki w małej ilości mleka ale dodałabym szczypte zmielonej gałki muszkatołowej
Mniej brokuły a więcej pieczarek(bo lubię) a sosik: też serki w małej ilości mleka ale dodałabym szczypte zmielonej gałki muszkatołowej
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Dziurka, ale masz fajne d.upelki w avatarku
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
też można... :-) i na pewno wykorzystam Twoją modyfikację z tą gałką :-) tak naprawdę do takiej zapiekanki można wrzucić to na co się ma ochotę, tylko żeby w miarę pasowało do siebie...
milia ty leniu nie narzekaj
no nie ukrywam, że roboty troche przy niej jest ale ja robię to specjalnie dla męża bo ja to w ogóle nie przepadam za makaronowymi zapiekankami
Ja uciekam na te zakupy, ładna pogoda więc przejdę się na pieszko :-) pa beboki
She no to w takim razie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& i nie myśl, że nie ma szans na fasolkę bo skoro @ jeszcze nie ma to szanse zawsze są ;-) i ja jestem dobrej myśli <przytul>
milia ty leniu nie narzekaj

Ja uciekam na te zakupy, ładna pogoda więc przejdę się na pieszko :-) pa beboki
She no to w takim razie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& i nie myśl, że nie ma szans na fasolkę bo skoro @ jeszcze nie ma to szanse zawsze są ;-) i ja jestem dobrej myśli <przytul>
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja od soboty codziennie na obiad jem kluchy na parze z sosem jagodowym, mąż się ze mnie śmieje, ze też mi się nie zbrzydną:-)
ale nie mam weny czy męża dzisiaj nakarmić :/ i chyba kupię jakieś gotowe danie z torby mrożonki, i tylko je zmodyfikuje.
ale nie mam weny czy męża dzisiaj nakarmić :/ i chyba kupię jakieś gotowe danie z torby mrożonki, i tylko je zmodyfikuje.
reklama
Hej Dziewczyny!! :-)
AEL i LILLY goraco gratuluje narodzin dzieciaczków!!
A jak tam u Was leci dziewczyny
Ja się chyba w końcu pozbierałam po stracie dzidzi, ale jak na razie staranka wstrzymane bo na to jeszcze chyba nie jestem gotowa.
A jak tam idą wam staranka no i jak sie mają nasze ciężaróweczki
Buziaki dla Wszystkich ;-)
AEL i LILLY goraco gratuluje narodzin dzieciaczków!!
A jak tam u Was leci dziewczyny
Ja się chyba w końcu pozbierałam po stracie dzidzi, ale jak na razie staranka wstrzymane bo na to jeszcze chyba nie jestem gotowa.
A jak tam idą wam staranka no i jak sie mają nasze ciężaróweczki
Podziel się: