reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena czyli jednak jakieś miecho tam jest. Mój mały nie chce go za bardzo jesc i tak szukam czegoś bez mięska ale jak nie dodam do tego albo tylko do połowy dla siebie to tez powinno byc dobre.

Nooo bo myślałam,że bicie będzie:p

Kurde, tak patrze na to Vademecum i co? Dziura jak zwykle rozpisała się bezczelnie :p

Ostatnia edycja:
Tak :tak: bo tam jest jakaś szyneczka więc wydaje mi się, że jak jej zabraknie to za bardzo smaku nie zmieni ;-) te ilości składników są strasznie w dziwny sposób dla mnie podane, najlepiej opierać się tylko na tych ilościach przy robieniu tego sosu, żeby wyszedł odpowiednio gęsty a co do reszty to myślę, że na oko będę wrzucać...

No ja np bym to troszkę zmodyfikowała...
Mniej brokuły a więcej pieczarek(bo lubię) a sosik: też serki w małej ilości mleka ale dodałabym szczypte zmielonej gałki muszkatołowej

nieiwem co sie dzieje ale gdzies znikł moj wpis :O

Dziurka bardzo ładny awatar :D

magdalena ja powinna @ dostac wczoraj albo najpozniej dzisiaj :) Jak nie przyjdzie to zrobie jutro test :) Ale raczej nie licze na fasolke :(

też można... :-) i na pewno wykorzystam Twoją modyfikację z tą gałką :-) tak naprawdę do takiej zapiekanki można wrzucić to na co się ma ochotę, tylko żeby w miarę pasowało do siebie...

milia ty leniu nie narzekaj :-p no nie ukrywam, że roboty troche przy niej jest ale ja robię to specjalnie dla męża bo ja to w ogóle nie przepadam za makaronowymi zapiekankami :-p

Ja uciekam na te zakupy, ładna pogoda więc przejdę się na pieszko :-) pa beboki

She no to w takim razie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& i nie myśl, że nie ma szans na fasolkę bo skoro @ jeszcze nie ma to szanse zawsze są ;-) i ja jestem dobrej myśli <przytul>

Ja od soboty codziennie na obiad jem kluchy na parze z sosem jagodowym, mąż się ze mnie śmieje, ze też mi się nie zbrzydną:-)
ale nie mam weny czy męża dzisiaj nakarmić :/ i chyba kupię jakieś gotowe danie z torby mrożonki, i tylko je zmodyfikuje.

reklama
Hej Dziewczyny!! :-)

AEL i LILLY goraco gratuluje narodzin dzieciaczków!! :)

A jak tam u Was leci dziewczyny:)
Ja się chyba w końcu pozbierałam po stracie dzidzi, ale jak na razie staranka wstrzymane bo na to jeszcze chyba nie jestem gotowa.
A jak tam idą wam staranka no i jak sie mają nasze ciężaróweczki :) Buziaki dla Wszystkich ;-)

Do góry